ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sutra bi trebalo biti dosta dobrog tenisa

Gornji deo zreba :

Rodzer Federer - Arno Klemon
Felisiano Lopez - Jirgen Melcer

Tomas Berdih - Denis Istomin
Viktor Hanesku - Danijel Brands

Novak Djokovic - Albert Montanjes
Gael Monfils - Lejton Hjuit

Florian Majer - Jen Hsun Lu
Endi Rodik - Filip Kolsrajber

Nadam se da cemo videti bar 3 meca u 5 setova

Naravno,tu je i deveti mec a njega ce igrati sjajni Izner protiv Tiema de Bakera

Naravno,sutra drugu rundu i ako uspe da pobedi (igra prvi mec dana) u nekom normalnom vremenskom roku (mada je juce teniska vremenska granica pomerena za sva vremena) moci ce da se oporavi za subotu i mec treceg kola

Zanimljivo,sledeci protivnik ovog para takodje nije resen jer ce i Juzni i Matje sutra na teren da rese mec druge runde na sada vec cuvenom terenu broj 18

Izner bi iz svega jos nekako i mogao da se izvuce

Sto vise razmisljam o mecu to mi je sve cudniji... Izneru je ovo prvenac na Vimbldonu (igrao samo 2008. i izgubio od Gulbisa u 1. kolu) i odmah je iskoristio podlogu da pokaze kako ce bez sumnje biti jedan od najboljih servera ikada a Mau jos jednom dozivljava veliko razocarenje na podlozi kjoju obozava. Gledao sam ga na Kvinsu 2007. i ludacki navijao da dobije Rodika u finalu ali je stao na samo jedan poen od trijumfa a sada je nakon golgote u kvalifikacijama izvukao daleko vise od svojih mogucnosti i opet nije bilo dovoljno

Jako bih voleo da se Izner sastane sa Rafom u 4. rundi pa ako nastavi da igra ovako mozda ode u samu zavrsnicu... zalsuzio je

Boga mi,kad pogledam Iznerovog protivnika,mozda se i provuce.....A onda,ko zna? :D

No,sto se tice zanimljivih meceva i onih koji ce me zaitneresovati,to su naravno,Fed i Nole! Koliko vidim,Nole igra sa Montanjesom,to moze biti interesantan mec.....I Federer igra sa Klemonom,sto bi,u svakom drugom slucaju,bila samo topovska hrana! Ipak,zbog lose Federerove forme,mozda ovo bude i interesantan mec....Ja se nadam NE,i da ce Fed napokon neki mec zavrsiti u tri seta,naravno,u svoju korist :D

Inace,Nole pocinje oko 14h,a Federer oko 17h,molim lepo :D

Mister Espada alisa Nordic,da li biste bili ljubazni da mi prenesete opste utiske i rezultat na broj mog mobilnog? Ja,naravno,necu biti prisutan u kuci za vreme meca,radi se kao crnac :(

Rodzer Federer - Arno Klemon 6-2 6-4 6-2
Felisiano Lopez - Jirgen Melcer 6-4 3-6 2-6 4-6

Tomas Berdih - Denis Istomin 6-7 (1) 7-6 (5) 6-7 (8) 6-3 6-4
Viktor Hanesku - Danijel Brands 7-6 (7) 7-6 (3) 6-7 (9) 3-6 0-3 predaja

Novak Djokovic - Albert Montanjes 6-1 6-4 6-4
Gael Monfils - Lejton Hjuit 3-6 6-7 (9) 4-6

Florian Majer - Jen Hsun Lu 4-6 4-6 1-2 predaja
Endi Rodik - Filip Kolsrajber 7-5 6-7 (5) 6-3 6-3

Ocekivane pobede za Federera,Hjuita,Rodika,Berdiha (prva tri seta su stvarno igrali na noz) i Djokovica. Ne iznenadjuje previse ni prolaz Melcera iako Lopezu odgovara trava a uljezi u 4. rundi su sigurno Brands i Lu,koji nikada ranije nisu stigli do te runde na nekom Slemu. Igrac iz Tajvana je pred ovaj turnir imao 5 vezanih poraza u prvoj rundi na Slemovima a sada je usao medju zadnjih 16 bez izgubljenog seta. Nemac sa druge strane igra svoj peti Slem u zivotu tako da je i za njega ovo ogroman uspeh,posebno sto se vratio od 0-2.

1/8 gornjeg dela zreba :

Rodzer Federer - Jirgen Melcer
Tomas Berdih - Danijel Brands

Lejton Hjuit - Novak Djokovic
Endi Rodik - Jen Hsun Lu

Danas ce meceve 3. kola igrati igraci iz donjeg,slabijeg,dela zreba :

Rafael Nadal - Filip Pecner
Pol Anri Matje - Tiemo de Baker

Robin Soderling - Tomas Beluci
Zeremi Sardi - David Ferer

Endi Marej - Zil Simon
Ksavijer Malis - Sem Kueri

Zo Vilfred Conga - Tobias Kemke
Fabio Fonjini - Zulijen Beneto

Rafa sigurno nece olako shvatiti Pecnera jer je ovaj umalo pobedio Federera u Haleu a u trecoj rundi prosle godine mucio je Hjuita. De Baker je iskoristio potpuno istrosenog Iznera da ponovi najbolji rezultat na Slemovima postignut proslog meseca u Parizu a Matje je danas igrao dosta duze od njega pa mu to moze doneti neku prednost. Beluci je nakon Pariza dosao na najbolju poziciju u karijeri ali tesko da moze nesto uraditi protiv Soderlinga na travi. Congi se poslednji deo zreba bas otvorio a bice zanimljivo videti Simona posle povrede

Inace,ove godine na VImbldonu se stvarno ludacki servira (dosta ljudi preko 30 as udaraca a Iznera i Maua da i ne pominjem) pa ce danas,kada se kompletira treca runda,biti dostignut ukupan broj as udaraca iz prosle sezone na citavom turniru

Врло ретко се појављујем на форуму, али сам морао да реагујем на још један у низу кретенизам. Непрофесионалност и површност или таблиодно ширење сензационализма толико пута доказано непрофесионалне, површне, таблиодне медијске куће. Не кажем да је та вест у великој мери сензационална, али је тенденција јасна.

Back