ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nica je Gaskeu dosla glave :(

Trazio je od organizatora da mu pomere mec za sutra,na to je pristao i Marej ali im nisu dozvolili. Verujem da bi mu taj dan odmora dosta znacio

Odlicna dva seta ali mislim da je sve vreme znao da nece imati snage za vise od tri seta,eventualno 4 krajnjim naporom. U trecem je imao brejk loptu,promasio smec i vise nista nije mogao da uradi

Rafa ce sutra postati 21. teniser sa 100 Gren Slem pobeda i (ako me proracuni ne varaju) tek peti kojem je to poslo za rukom pre 24. rodjendana. Pre njega to su cinili Borg,Vilander,Beker i Edberg... fino drustvance

I,naravno,dobro je sto cu to moci da vidim jer igra treci mec na terenu... Federera sam propustio

Poslednja izmena:
Inace Djokovic moze do prvog mesta ako osvoji turnir, a da Roger ispadne u cetrtfinalu i pre, a Rafa da zakaze jednu stepenicu pre djokovica, tj i ako ga Nole dobije u finalu.
Rogera jedino moze eventualno da ispadne od Soderlinga pre polufinala, ostali su slabi. A da cak se i to desi, sanse da dobije Rafu u finalu su 0.0001%...... tako da je ovo nemoguce :D

Rafa dolazi do svoje stote pobede na Slemovima ali je sampion dana po meni komentator

Posto je Rafa,po njemu,mogao igrati meceve na sljaci u 5 setova samo na Frens Openu bas bih voleo da mi kaze da li se Davis Cup igra nekad na sljaci i da li se nekad ti mecevi igraju na tri dobijena seta

Rafa dolazi do svoje stote pobede na Slemovima ali je sampion dana po meni komentator

Posto je Rafa,po njemu,mogao igrati meceve na sljaci u 5 setova samo na Frens Openu bas bih voleo da mi kaze da li se Davis Cup igra nekad na sljaci i da li se nekad ti mecevi igraju na tri dobijena seta

Uf kardinalna greska komentatora...A koji je komentator u pitanju, da nije Mats?:lol:

Kako se je ovaj Britanac izvukao, ne mogu da verujem.
Inace, mislim da ce biti nesto od ovog Francuza, Nadalovog danasnjeg protivnika.ovo je za wta al, isto i od Voegele.Dobro je parirala Sereni, cak bila bolja u nekim trenucima.Ima eksplozivnost, al' ne kontrolise jos uvek udarce.

Pa ko drugi :p :p :p

Mislim da od tog Gulbisa nece biti nista posebno,mislim,nece biti Top 10 igrac dokle god se bude ponasao u fazonu,oh,bas asm faca ne mozete mi nista.....Za tako nesto treba i argumenata,mislim,teniskih argumenata....

Inace,ono sto se racunalo za Noleta....Znam,to sam i ja bio dokon i racunao :) :) :) Ipak,mislim da niko ne veruje u takav rasplet dogadjaja,iako nista nije nemoguce.

Kakav smor kad vise u gajbi nemas komp pa ne mogu da vas pratim svaki dan :(

Novak is tonight on the karaoke, he will do a parody of Shakira/Nadal's videoclip with Troicki and he will be Shakira

....

Q:What one song would you like to sing in the Karaoke Booth at Roland Garros this year?

Rafa: I am thinking about it. If Marc Lopez does it with me, I'll do it. otherwise I'll simply introduce Novak singing Gypsy... :-)

o boze :lol: jedva cekam to da vidim...

Back