ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se Rafe tice...Gledao sam mec sa Gulbisom :D Finale sam samo kratko pratio,a onda je pocela kisa i laku noc :D

Inac,eznao sam,a i pricali smo o tome,da ce najverovatnije Rafa to zivesti pre Federera jer ovog Masters serija interesuje kao i turnir u Beogradu :D Ako mene pitas,Rafa ce verovatno uzeti jos 15ak Mastersa(sto mu i zelim sa ovakvom igrom) i ankon toga ga u toj kategoriji vise niko nece skinuti.....Sem ako ne izmisle neka nova pravila u tenisu ;)

Sto se tice Federerovih 5 nedelaj jos koje treba da uzme.....Uzece ih na pravdi Boga,ali mislim da mu ovakve igre ne idu na cast. OK,ako osvoji recimo i RG i Vimbldon,ili barem jedan od njih,pa da kazes,eto,covek razbija GSove i to je to,ne mora nista vise ni da igra pa i da se smirim....Ovako,ko zna sta ce tu uraditi sa ovakvom igrom?Mada,ne bi on bio tu sa ovolikom prednosti da nije to sto jeste....

Moram ovih dana da skoknem do Dunava i bacim pogled na Noelta i ekipu,neam smisla da sve to prodje bez mene :D

Ja sam rekao,nemam nista protiv da Rafa sa ovakvom igrom bude prvi - na kraju krajeva,prva trecina godine je njegova,i pored toga sto je Federer uzeo GS i tu nema sta.

Lepo je videti da jedan decak od 23 godine postavlja rekorde...Lepo je videti da je taj isti igrac vec sada blizu svega sto je Agasi uradio tokom karijere a Agasija stavljaju na listu 5 najvecih igraca svih vremena...Ili barem u prvih 10! Dakle,gde je onda Rafa u celoj prici?Pa tu negde.... :D :D :D

Videcemo sta ce biti u Estorilu i kasnije,u Madridu. Mnogo toga zavisi d tog turnira,ali ipak ej RG ono sto STVARNO cekamo :D

Andre ipak nije za prvih 5 Open ere (Federer,Sampras,Lendl,Borg,Konors.. ako ne racunamo Lejvera) ali za 10 svakako jeste. Rafa nezadrzivim koracima ide ka tome da mu se u toj grupi pridruzi

Prva bitna stavka je ko ce sa koliko osvojenih bodova izaci iz Madrida i ko ce biti koji nosilac u Parizu.. Rafin mec sa Federerom u eventualnom 1/2 Frens Opena bio bi sjajna prilika za mog tenisera da mu direktno skine gomilu poena

Finale Mastersa u Madridu 16. maja biće prikazivan u 3D tehnologiji u bioskopima, objavili su organizatori turnira.Finala u muškoj i ženskoj konkurenciji biće prikazana u madridskim bioskopima, kao i Barseloni i Malagi. "Ovo je nešto neverovatno. Gledao sam 3D filmove, ali mislim da će Nadal i Federer u istoj tehnologiji biti mnogo spektakularniji", rekao je španski teniser Karlos Moja.

Niko da pomene da je tata Roger ostvario pobedu na sljaci :lol:

A vec je imao izgovor u rukavu za eventualni poraz- na treningu mu je uletilo malo prasine u oci, pa je isao oftamologu. :lol:

Morao je uvelicati veliki turnir u Estorilu, makar zbog ovoga, trebalo je provozati ovakvu vozilicu:

realfedexpress.jpg

:rotf:

ali vrhunac meca je bio Zeballosev odgovor na drop shot posle koga je usledilo prevrtanje na sljaci...najjadniji pokusaj atraktivnog poena ikada :lol:
dobar Fica u prvom setu i dosta bolji nego u predhodnom mecu...cestitke za prvo 1/4 finale :)

Jos jedan mec sa 150 gresaka :worth:

Srle brate trazi WC za sledecu godinu i zaradi neke pare pa da pijemo

Ej,ne bi verovao,cak i gledao Serbia Open doduse preko TVa....I sta vidim? Stvarno treba dobro da razmislim da zamolim tata Noleta da dobijem WC,mzod ai prodjem prvo kolo bar....Uzmem neke pare,odemo da se olesimo od nekog pica i zdravo djaci :D :D :D

Ovo stvanro neam smisla,cak sam u jendom momentu i ja pomislio da uzmem reket i otrcim tamo....Ne znam st se desava ali u nekoliko meceva izuzetno los tenis...A pazi,to su PROFESIONALCI :rotf: :rotf: :rotf:

Inace,eto novog zanimanja za Federera...Kad sotavi tenis vozice tramvaj,moze i kod nas,bas na liniji 9 fale vozaci.... :dash:
Inace,gorespomenuti u Esotilu igra sa strasnim Klementom...Ocekujem tezak i dug duel :D

Back