ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procenat uspesnosti u finalima dvadesetcetvorice ljudi koji su bili prvi reket sveta (za neke jos nisu uskladjena finala koje im ATP priznaje ali ovo je uglavnom to) :

Tomas Muster : 44 - 11 (80 %)
Rafael Nadal : 38 - 12 (76 %)
Pit Sampras : 64 - 24 (72,7 %)
Bjorn Borg : 63 - 24 (72,4 %)
Rodzer Federer : 62 - 24 (72,1 %)
Dzon Mekinro : 77 - 31 (71,3 %)
Gustavo Kuerten : 20 -9 (68,9 %)
Dzimi Konors : 108 - 51 (67,9 %)
Andre Agasi : 60 - 30 (66,6 %)
Lejton Hjuit : 27 - 14 (65,8 %)
Dzon Njukomb : 32 - 17 (65,3 %)
Ivan Lendl : 94 - 52 (64,3 %)
Dzim Kurijer : 23 -13 (63,8 %)
Boris Beker : 49 - 28 (63,6 %)
Ilija Nastase : 57 - 36 (61,2 %)
Endi Rodik : 29 - 19 (60,4 %)
Marselo Rios : 18 - 13 (58 %)
Jevgeni Kafeljnikov : 26 - 20 (56,5 %)
Mats Vilander : 33 - 26 (55,9 %)
Marat Safin : 15 - 12 (55,5 %)
Stefan Edberg : 42 - 36 (53,8 %)
Karlos Moja : 20 - 24 (45,4 %)
Patrik Rafter : 11 - 14 (44 %)
Huan Karlos Ferero : 14 - 18 (43,7 %)

Rafin procenat je sjajan ali bi mu trebalo jos 10 titula bez poraza da bi dostigao Mustera

Dvojica tenisera koji su mi gotivni imaju negativan skor u finalima u cemu im se pridruzio jos samo Rafter (oni su,ruku na srce,i proveli malo nedelja na vrhu). Zanimljivo je koliko su Sampras,Borg,Federer i Mekinro blizu

Poslednja izmena:
Cuo sam da ako se Rafa jos jednom ozbiljno povredi ostace u kolicima...I da mu je Toni savetovao da prekine karijeru, jer je dosta bilo ali Rafa nije hteo, rekao je da ce igrati pa makar zavrsio u kolicima :confused:

a sta je to velika titula,GS? samo nemoj da ga uporedjujes sa onim poznatim spancem,pls :lol:
pa ajde da saberemo sve...ima talenat,ima udarce,igra udaracki balvanski tenis a la Delpo,De Bakker i kompanija...
dakle,titula koja god i verovatno najprijatnije iznenadjenje na ATP touru u sledece tri godine..;)

Evo.. rekoh ti sta je i za Krajinovica velika titula (koji crni Gren Slem koji bakraci)

Kad vec predvidjas predvidjaj do kraja... dakle,hocemo li ga videti kao Masters 1000 pobednika u naredne tri godine (taman sa Filipom do kraja 2012.)?

To sto si udarac ne garantuje ti nista,pitaj Congu ako mi ne verujes

A inace.. sjajan treci set :lol:

evo ako bas hoces do kraja,za nekoliko godina ce se pridruziti vec spomenutim udaracima u unistavanju Rafe na betonu ;) naravno ako Rafina karijera potraje do tada :)
a i Conga je los teniser? nisam znao...bice Marko bar jednako los kao Ancic,ako bas moram da ga uporedjuem...;)

mislio sam na Cilica :lol: valjda nece kao Ancic :neutral:

Poslednja izmena:
Marko nikada nece uzeti masters. Kakav crni dobar servis???? Uzasno servira!!!! Nista od njega, a + nema pobednicki mentalitet. Nikakva velika dela od njega nece biti.

A za Filipa je druga prica, ja i dalje stojim sa sta sam rekao.

Gledao sam mec Djokovic junior i onaj...Di Mauro ili kako god....

Ne znam ko je toliko talentovan skaut ovde,ali Marko Djokovic pojma nema! Odgledao sam par gemova drugog seta i ceo treci i video sta?

Cinjenica : DOBIO je wild card da se pojavi na sopstvenom turniru i izgubio od....Koga? OK,malo je falilo,ali cak i daje dobio,pa ko mu je bio protivnik? Uostalom,ako ti na turniru kategorije 250,sto je 4.kategorija turnira ne mozes da prodjes prvo kolo,o cemu pricamo?

Krajinovic je druga prica.....On ce sigurno biti Top 100 igrac a za sve preko toga,recimo Top 50,hmmmmm,ne bih se smeo opkladiti! Cinjenica : Igrao je Masterse ali koliko je pobeda napravio tamo...Mislim,nijednu?Za sada...

Dakle,od Marka Djokovica ocekujte karijeru plafon kao sto ima Bozoljac i to uz puno srece.Krajinovic ako bude imao karijeru kao recimo Janko Tipsarevic neka bude presrecan.

Gledao sam mec Djokovic junior i onaj...Di Mauro ili kako god....

Ne znam ko je toliko talentovan skaut ovde,ali Marko Djokovic pojma nema! Odgledao sam par gemova drugog seta i ceo treci i video sta?

Cinjenica : DOBIO je wild card da se pojavi na sopstvenom turniru i izgubio od....Koga? OK,malo je falilo,ali cak i daje dobio,pa ko mu je bio protivnik? Uostalom,ako ti na turniru kategorije 250,sto je 4.kategorija turnira ne mozes da prodjes prvo kolo,o cemu pricamo?

Krajinovic je druga prica.....On ce sigurno biti Top 100 igrac a za sve preko toga,recimo Top 50,hmmmmm,ne bih se smeo opkladiti! Cinjenica : Igrao je Masterse ali koliko je pobeda napravio tamo...Mislim,nijednu?Za sada...

Dakle,od Marka Djokovica ocekujte karijeru plafon kao sto ima Bozoljac i to uz puno srece.Krajinovic ako bude imao karijeru kao recimo Janko Tipsarevic neka bude presrecan.

Ma njemu je druze ovo danas prva pobeda u zivotu

Ajde vrti nazad par strana pa da vidim sta kazes za Rafu :hvala:

Trenutno stanje :

1.....Federer.......10.310......0
2.....Djokovic........6.970......- 3.340
3.....Nadal............6.480......-490
4.....Marej............5.565......-915

U celoj prici je interesantno da Federer ima toliko bodova viska da to pocinje da nervira....Ne zato sto ih je zasluzio,nego sto mu ta bodovna prednost daje fin razlog da ne igra tenis.Ipak,cinjenica je da u narednih mesec i po dana brani 3.000 bodova,a Rafa,cini mi se,tek 650 ili tako nesto.Nole takodje brani mali broj bodova koliko znam,mozda oko 400 ili max 500....Dakle,do RGa Federer je sigurica ali nakon njega se mogu desiti velika tumbanja,pa cak i da zavrsi na trecem mestu,doduse,to je bas katastrofa predvidjanje.

Kako god da okrenes,ako se ne probud na vreme,najdalje do Vimbldona ima lepu prilikuda posle pet godina ponovo bude treci.

Back