ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, ne moras odmah da me napadas. Uostalom, pogledaj ovo

http://www.atpworldtour.com/Rankings/Doubles.aspx

Niko te ne napada

Mnogi krsevi su bili ispred Serene Vilijams na toj listi pa niko ziv nije govorio da ona nije najveca teniserka planete. Blizanci su jos daleko dominantniji od nje,imaju 600 ATP pobeda zajedno i sa jos neke tri titule postace najuspesniji dubl u istoriji,a ne samo trenutno

mnogo je zelen Tomic da bi bio misaona imenica za bilo koga...

Svi od reda su zeleni a mnoge gluposti koje se Bernardu pripisuju zakuvao je njegov cale,koji je tu u rangu sa Damirom,ocem Meri Pirs i da ne pominjem jos neke pojedince

Njega sam pomenuo jer je vec delimicno osetio kako to izgleda igrati velike meceve na velikim turnirima,daleko je i on od nekog ozbiljnog rezultata

Koliko ja vidim,Rafa brani Boga oca ovde....Zato i ne moze do prvog mesta,ne znam da li da se obradujem?

Koliko Barselona nosi?250 ili 500 poena? Sad nesto gledam...Bas je Fed mogao da dodje u Beograd i da igra turnir kategorije 250,bezveze ide u Portugal.

Rafa napokon radi pametno...Neka prezali bodove u Barsi,neka ceka Rim i Madrid pa da uzme poene na RGu.E sad,koliko ce da uzme,zavisi i od njega i do Federera i od......Soderlinga :)

Koliko ja vidim,Rafa brani Boga oca ovde....Zato i ne moze do prvog mesta,ne znam da li da se obradujem?

Koliko Barselona nosi?250 ili 500 poena? Sad nesto gledam...Bas je Fed mogao da dodje u Beograd i da igra turnir kategorije 250,bezveze ide u Portugal.

Rafa napokon radi pametno...Neka prezali bodove u Barsi,neka ceka Rim i Madrid pa da uzme poene na RGu.E sad,koliko ce da uzme,zavisi i od njega i do Federera i od......Soderlinga :)

Tesko da njega u Parizu interesuju bodovi.. zato i radi sve ovo ;)

Federer tera 279. nedelju na mestu broj 1 i za nesto vise od 60 dana srusice Samprasa

Ponovo mu i Barselona ide na ruku ali ako Rafa osvoji turnire u prestonicama Italije i Spanije,i ocekivani Rolan Garos oko Vimbldona bi ponovo moglo postati gusto

Bas cu da vidim kada se neki broj 1 poslednji put ovoliko naigrao tenisa u prva 4 meseca :whistling:

Poslednja izmena:

Back