ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tesko ce neko skorije vezati 6 titula na nekom turniru (na Mastersu posebno nece) a ako ovo isto uradi i u Barsi imace 6 vezanih pobeda na dva uzastopna turnira i to ce mu,potpisujem,ostati zauvek u vlasnistvu

A mozda i nece- postoji mogucnost da ne igra u Barci. :mrgreen: Vec je pocelo pripremanje terena za propustanje turnira. Time bi me iznenadio- mislila sam da ce izmedju Madrida i Barce, izabrati prvi za propustiti, ali obzirom na raspored, ovo bi bio sasvim logican potez. :think:

Fernando Verdasko odao je priznanje Nadalu na odličnoj partiji.

"Ne znam taktiku za njega. Da znam, sproveo bih je u delo. Kada igra ovako, niko ne može da ga pobedi. Ako se pogleda rezultat, razlika je velika, ali mislim da sam u nekim gemovima bio blizu i da sam ga naterao da se dodatno potrudi. On je igrao neverovatno, a ja sam previše forsirao i napravio više grešaka nego inače",

1.......Federer......10.690......0
2.......Djokovic.......7.390......-3.300
3.......Nadal...........6.980......-410
4.......Del Potro......5.725......-1.255
5.......Murray..........5.485.....-270
6.......Davydenko....5.335.....-150
7.......Roddick........4.780.....-555
8.......Soderling......4.595.....-185

Gledajuci listu,sta mozemo da zakljucimo? Tenis se opet vrti oko tri igraca :) Marej je,sto je iamo da pokaze-imao,Del Potrto ce verovatno tek sledece sezone da uleti u neku ozbiljnu pricu,ostali...Bice tu vrteska u prvih 10 samo tako,ma u prvih 15 :D

3.710 poena je razlika izmedju Federera i Nadala...Uz postovanje prema Djokovicu,mislim da on do Vimbldona nema sanse da predje Federera. A za Nadala...Do RGa tesko,ali posle Vimbldona mislim da cemo ponovo prisustvovati krunisanju novog kralja. I opet,ne samo zahvaljujuci Nadalovoj igri nego i Federerovoj lenjosti.

Jos jedno pitanje :)

Federer je prosle godine osvojio Madrid,Estoril nije ni igrao,a sta je uradio u Rimu?Bese ispao od Vvrinke u 1/4 ili 1/8 finala? I konacno,sta su u periodu do RGa uradili Rafa i Nole?

Jos jedno pitanje :)

Federer je prosle godine osvojio Madrid,Estoril nije ni igrao,a sta je uradio u Rimu?Bese ispao od Vvrinke u 1/4 ili 1/8 finala? I konacno,sta su u periodu do RGa uradili Rafa i Nole?

Mislis tri pitanja. :lol:

Thunder ti je vec odgovorio za Fedju, Rafa je uzeo Barcelonu i Rim, u Madridu igrao finale. Djokovic ima finale Rima, titulu u Beogradu, te polufinale Madrida. Izrazeno u brojkama koje bodove znace, to izgleda ovako: Rafa- 2100, Djokovic-1210 i Fedja- 1360

Poslednja izmena:

Back