ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I danas bismo trebali videti dosta dobrog tenisa,posto se igra svih 8 meceva cetvrte runde

Federer i Berdih ce igrati prvi put nakon Australije prosle godine gde Ceh nije uspeo da zadrzi 2-0 u setovima. Protiv Rafe je u pustinji igrao dobro i ako Federer izadje na teren raspolozen kao sinoc Tomas ce imati sansu

Rafa i Ferer bi mogli odigrati mec dana a David postaje i treci igrac (Djokovic i Federer) sa kojim ce Rafa odigrati svoj dvanaesti mec

Mislim da Rodik sigurno dobija Bekera i da Almagro tuce Belucija.. sve ostalo bi moglo biti tesno

Pored Rafe,najvise bih voleo da vidim Congu i sjajnog Huan Karlosa

Conga mnogo bolji od Ferera a Spancu bas i nije pomoglo sto je jutros medju poslednjima zavrsio svoj mec i danas prvi istrcao na teren. On ce za malo ostati iza Ljubicica ali bi njega mogao preci Juzni ako dobije Fisa

Francuz,koji tek trecu godinu redovno igra Masterse,igrace svoje tek peto 1/4

Kakvo klanje Almagra i Belucija :worth::worth:

Najmanje ocekivani par 1/8 finala mozda ce biti i najbolji mec a samo ce Rodik i Fis imati vecu podrsku od one koju je imao mladi Brazilac. Nece proci dugo vremena dok ne preokrene svoj skor na Turu u pozitivu a na sljaci bi trebao igrati jos bolje

Evo meen,cekam Federera ali ovo ne ide......Covek neam nameru da jos izadje na teren :(

Inace,i dalej mislim da covek Masterse koristi iskljucivo kao zagrevanje za Grend Slemove,sto mi se uopste ne svidja....Tja,valjda on zna sta radi.

Pa bas je tesko zakljuciti u kakvoj su formi!!

Da sam znao da ce Berdih sigurno da dobije nekako bih se probudio za mec (mada sam gledao Verdaska do kraja). Federer kaze da je Ceh imao i srece ali ne vidim kako je mislio da dobije mec sa onoliko glupih gresaka

Berdih skoro 4 godine nije dobio mec nakon sto je spasio mec loptu a i Federeru se retko desava da upropasti onakav zavrsetak drugog taj-brejka

Nakon tri meseca on je ozbiljno pristupio samo jednom turniru (najvaznijem,normalno) i osvojio ga je. Medjutim,nije bas preterano pohvalno da drugu kategoriju turnira,koji se protezu tokom skoro citave sezone igra ovako lose. Na prva dva mu se prakticno nije ni igralo,Monte Karlo ce verovatno preskociti (WC organizatora ceka na njega i Mareja do poslednjeg trenutka),a u Rimu i Madridu ce vec debelo u mislima biti u Parizu i razmisljati o odbrani trona. Sinsinati i Kanadu ce verovatno lepo odraditi pred US Open,u Parizu se zajebavati a Sangaj zaobici u sirokom luku (to je pametno).

Ranking pravila mu nalazu da pored Bazela mora odigrati jos nesto ali se bojim da se ovaj covek sprema za samo 4 turnira

Rodik sjajan!!!

Po prvi put u karijeri je povezao 1/2 u Indian Velsu i Majamiju a jos vise ce pobeci ostalima po broju pobeda na Turu ove godine

Indian Vels mu je umakao ali bi ovo mogao da osvoji... bice favorit u narednoj rundi ko god da mu bude protivnik

Back