ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U, al' ce biti zanimljivo ovo polufinale, po svemu sudeci Nadal je poveratio staru formu i samopouzdanje, al' Rodik igra odliicno ove, pa nije bio toliko los i prosle sezone.Ja tipujem na Rodika, al'...opet bar ce da bude odlican tenis.

Ako se gledaju dosadasnji uspesi preostalih igraca na Mastersima onda Rafa i Endi igraju apsolutno finale pre finala!!

Spanac i Amerikanac zajedno imaju 19 titula a preostala 4 tenisera imaju samo jednu Berdihovu. Pored toga,samo je pomenuti Ceh presao brojku od 60 Masters pobeda

To naravno na terenu ne mora puno da znaci ali je pobednik prvog polufinalnog para svakako favorit u finalu

Ma ne tripuj me covece.. jesam ubio neko pivo za Partizan ali nisam bas toliko odvaljen :)

Berdih je to lepo izvukao,ionako je jedini koji u tom delu zreba ima bar neke uspehe na Mastersima. Verdasko verovatno nikada nece ponoviti Australiju od prosle godine

Pa sta mislis kako je meni danas ceo dan... ustao u 3 pa opet malo legao do pola 7,posle podne nisam spavao,isao u kafanu i sad ovde gubim vreme sa tobom :D

Kad vidim kako se on raduje svakoj pobedi i sa kolikom zeljom igra ostao bih budan i cele noci

Pa sta mislis kako je meni danas ceo dan... ustao u 3 pa opet malo legao do pola 7,posle podne nisam spavao,isao u kafanu i sad ovde gubim vreme sa tobom :D

Kad vidim kako se on raduje svakoj pobedi i sa kolikom zeljom igra ostao bih budan i cele noci

Ja sam ustao u 10 probudili me :roll: I sad jedva gledam ne znam zasto...Rafu cu gledati tek u finalu :lol:
Mislim da me Rodik nece iznenaditi :lol:

Ja sam bio u Areni,ljudi,kakvo navijanje.....jeste da navijam za Zvezdu,ali sam na kraju i ja pevao grobarske pesme :) :) :)

No,za Federera sam tacno znao...Ali znao sam! Kazem drugu,hajde da damo pare an Berdiha,anravno,ni ja ni on nismo smeli....I eto,dobi covek,znao sam,anisam smeo da uzmem pare :(

Kako prenose britanski mediji, treći (od ponedeljka četvrti) igrač sveta Endi Mari razmišlja da počne da nastupa za Španiju kako bi mogao da igra u Dejvis kupu.

Mari nije nastupao za Britaniju u ponižavajućem porazu od Litvanije prošlog meseca i imao je loš odnos sa kapitenom Džonom Lojdom, koji je napustio tim posle još jednog neuspeha zbog kojeg bi Britanija mogla da se nađe u najnižem rangu Dejvis kup tenisa. Ukoliko u sledećoj seriji izgube od Turske, trebaće im tri savršene sezone da se vrate u Svetsku grupu.
Ipak, kako prenosi španski dnevnik El Diario Tonto, Mari ne želi da čeka toliko da bi se takmičio na visokom nivou i već je kontaktirao Tenisku federaciju Španije u vezi sa mogućnošću promene timova.

Mari bi tehnički mogao da igra za reprezentaciju pošto je kao tinejdžer proveo tri godine u Barseloni u pripremama da zaigra na Turu.

Član 22B pravilnika Dejvis kupa nalaže: "Svaki igrač koji provede makar tri uzastopne godine trenirajući u bilo kojoj državi pre navršene 20. godine ima mogućnost i da nastupa za reprezentaciju iste".

Dvadesetdvogodišnji teniser, koji je kao tinejdžer odbio priliku da postane profesionalni fudbaler i ode na probu u Rendžers, sada sakuplja savete o prelasku u Španiju sa Špancem Načom Novom, koji je takođe kroz višegodišnji boravak stekao uslov da nastupa za Škotsku, spekulišu britanske novine.

Rafa ce protiv Rodika igrati svoj 200. Masters 1000 mec i cim uzme 16. titulu (ovde ili na sljaci) uporedicu njega,Agasija i Federera,cekajuci taj 17. trofej.. mislim da nece biti problema da na Frens Open ode kao najveci Masters 1000 igrac u istoriji

Samo sam cekala komentare.Ako je i imao Nadal neku prednost Endi je to odlicno samleo.Kakav brejk na 4:3, fenomenalno.
Eto, Rodik nije samo dobar servis, covek ume i da igra, i dovoljno dobro za Nadala.:D
Ajmo na titulu.

Back