ATP - drugi deo

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma znam daste se salili, a u svakom slucaju tu je nas "dezurni" korektor Srlesrle:lol:
:rtfm:Odma ispravka. Hesse mu je pomago jedno vreme a sad je usamljen:lol::super::lol:

Dajte mi barem neke pare za moje lektorisanje...Nije zgoreg ;)

Neka dobije bilo koga za pocetak.. buduci Agasi bi mozda i trebao imati neku ATP pobedu sa 18 punih godina

Istina,ja ocekujem da ove godine uzme neku titulu,mada,do sada nije bio na nivou mojih ocekivanja...Mada,ja mozda i preterujem malo ;)

me nek se penzionise odmah...kad sa 18 godina nije uzeo GS,nece nikad...

Ne,daleko od toga da neko ovde misli da trebva da uzme GS sa 18 godina....Ali realno je,ako Nik kaze za tebe da si nenormalno talentovan,ako Federer igra sa tobom,pa trebao bi barem da si vec neko negde i nesto,zar ne? Dakle,zato i kazem,ocekujem ove godine neki trofej...Ili ce da bude igrac tipa Troickog,covek dodje do pozicije 35. a da nikad nist anije uzeo,neverovatno!

Bolje po njega bi bilo da se celicio u tri runde kvalifikacija,shodno rankingu ;)

U Majamiju inace pada kisa a Karlovic bi,nakon blamaze u Indian Velsu,ovde trebao zabeleziti pobedu posto vodi 5-2 u trecem setu. Odservirao je 27 as udaraca za sada

Poslednja izmena:

Back