JaNkOvIc FaN
Domaćin
- Poruka
- 3.596
Moze mu se, velika je razlika izmedju njega i Djokovica, a 450 poena nije puno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze mu se, velika je razlika izmedju njega i Djokovica, a 450 poena nije puno.
Ne propusta se ovo tek tako.. izgleda da mu stvarno nisu sve koze na broju sto se tice zdravlja
Rafa me brine, ovo ce mu biti prvi turnir od Ao, a brani titulu....
Jankovicu, tebe brine Rafa?
Federer igra IW.![]()

Nekad se iz tvojih postova ne moze zakljuciti da je Rafa taj koji daje ATP-u bilo kakvu kvalitetu. Zato pitam.
Ako dodje do 1/2 finala, dobro je. Ne treba vise ocekivati.
A ako ekipa bude igrala kao u februaru( mislim na ove iz top 10), tesko da ce se vidjeti dobar tenis u IW-u. Mogao bi "mali siroti bogatas" napraviti iznenadjenje, pa dogurati do finala.![]()
A ne o igri.... to jedino mozda malo cisto kad igra sa noletom, a ne gotivim Noleta nesto vise od Rafe, cisto samo zbog patriotizma 

Ti najvise Fedju gotivis, cak ti je i na avataru stajao.
Bas si probirljiv, kada ti se nicija igra ne svidja. Navijaj za dr. Ivu, on ima osebujnu i jedinstvenu igru.![]()

Da krenem od kraja... ove godine ga Marej sigurno ne tuce (promil sanse nema na dva predstojeca a tek nesto vise u Americi). Nece ih igrati do 2015. ali nema igraca koji ga trenutno moze zaustaviti u tri dobijena seta (jedan zaustavljao pa se umorio).
Suza nece biti jer je u Melburnu 2009. verovatno imao osecaj da je tako blizu onome sto je gradio 6 godina i sto mu jedan covek konstantno rusi... tako je bilo do maja a onda se sve ponovo okrenulo u njegovu korist. Polako ali sigurno pred njim se tope sva moguca ostvarenja na 4 Mejdzora a kako igra bez pritiska pokazao je ovogodisnji Melburn. Del Potro nakon osvojenog Slema ne moze da se sastavi,mislim da ce i Indian Vels igrati samo kao pripremu za Majami,do kad bi valjda trebao da se oporavi. Pored toga,ostaje da vidimo moze li on uopste da ponovi kvalitet igre iz poslednja dva meca US Opena. Za promenu,i neki Masters bi mogao da osvoji
Federer ce zbog velikih bodova koje brane Srbin i Spanac ostati lagano prvi do Madrida a nakon toga cemo,na zalost,ponovo prisustvovati njegovim vrhunskim partijama u Parizu i Londonu,posto ce biti potpuno odmoran. Uostalom,u zadnjim 5 godina samo mu je Rafa mogao uzeti 5 pobeda od gotovo 70 meceva koje je odigrao na ta dva Slema
Za Djokovica ne znam ali Rafa u ovom trenutku sigurno ne zna koliko moze cak i na podlozi na kojoj je jedan od dva najveca u poslednjih 40 godina. Bez njega ce put Federerovoj torturi i ove godine biti potpuno otvoren jer taj covek suvise dobro zna sta radi

Medjutim isto kako se u maju 2009 sve okrenulo u njegovu korist,tako moze da se okrene uskoro i protiv njega...Marej nema sanse da osvoji Rolan Garos,jer postoje tri igraca koji su mnogo bolji od njega na sljaci-Nadal,Djokovic i Federer.E sad na Vimbldonu nije bas da nema sanse,ali naravno zna se ko je tamo favorit uvek...U Njujorku su njegove sanse da pobedi Federera najvece.
Znam da nece biti svajcarcevih suza,jer sad je ispunio san i srusio rekord Samprasa,pa moze totalno opusten da igra.A u Melburnu 2009 je plakao kao malo dete jer je mislio da nece nikad srusiti rekord Samprasa,posle tog poraza...Joj sto sam tad uzivao,gledajuci aligatora Federera kako placeMedjutim isto kako se u maju 2009 sve okrenulo u njegovu korist,tako moze da se okrene uskoro i protiv njega...
Del potro istina ne moze da se sastavi posle osvojenog Njujorka,medjutim,verujem da taj momak ima snage i zelje da se umesa u borbu za sam vrh atp liste...Treba da uzme neki masters kao sto si napisao i da konstantno osvaja trofeje...
Federer ce sigurno biti prvi do Rolan Garosa,ali onda cemo videti,nadam se da ce do tad Nadal da se vrati u staru formu,plus bilo bi lepo da Djokovic ponovi igru koju je prikazivao prosle godine na sljaci,i u tom slucaju uveren sam,da Federer nece uzeti Rolan Garos.
U Londonu ce svajcarac zaista biti najveci favorit,ali prosle godine ga je dobro namucio Rodik,i nece mu biti tako lako,kako se cini na prvi pogled...
Djokovic sa ovakvim servisom nema nikakve sanse da srusi Federera,to je jasno.Ali ceo turnir u Dubaiu je odigrao traljavo,i njegovi protivnici su krivi,sto ni takvog nisu mogli da ga pobede.To vise govori o tim teniserima,nego o Djokovicu.E sad citao sam interviju Novaka u kome kaze,da ce se najvise fokusirati na preostale grend slemove ove sezone.Pa ajde da mu verujem i da vidimo...Mislim da je ova sezona presudna sto se tice njegove karijere,mora da pokaze zube i da dokaze da moze da ugrozi Federera,tako sto ce ga dobiti na grend slemu opet,kao sto je to uspeo 2008 u Melburnu...
Nadam se iskreno da Nadal moze da se vrati u staru formu,jer bez toga tenis nije isti i bice zaista tesko stati Federeru na put.Svajcarac ima kompleks od Spanca,i mislim da se on plasi Nadala,cak i ovako ranjenog...Uskoro cemo videti sta ce biti od svega ovoga...

Turnir ce biti oslabljen bez njega, toliko da niko nece ni primijetiti da fali. 
U 1/4 finalu igra protiv Australca Eastona.