ATi Radeon 9700 PRO

• Začetnik teme Začetnik teme krak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

krak

Zainteresovan član
Poruka
267
Ljudi aj pomozite jel ima nko gore navedenu graficku ? Razmisljame se da je uzmem ali nisam je nikada probao u praksi pa nemam pojma aj pomozite !!! I jel zna neko koju tacno HIGH END 9700 PRO mislim neku naj naj 9700 PRO da mi kaze (mora da ima DDR 2). :twisted:

rastamann:
Ahahahah....A izvini, da te pitam, gde si ti nashao tako veliki izbor 9700Pro, ta karta je prestala poodavno da se proizvodi
pa... hmm... jel ti meni mozesh da kazesh samo proizvodjaca ( ASUS, ATi bild by ATi....) a ja cu se snadjem za nju :wink: . Izmedju ostalog nashao sam jedan model (kod jednog prijatelja) ali to je non-PRO graficka (9700 sa 128 DDR).PRO nema niko ovde ili u okolini jbg... Jel mi mozesh pomoci?

rastamann:
Ahahahah....A izvini, da te pitam, gde si ti nashao tako veliki izbor 9700Pro, ta karta je prestala poodavno da se proizvodi

Ovo samo na Krstarici ima!
Čovek lepo postavi pitanje, a kao odgovor dobije ISMEVANJE, i to od MODERATORA, koji bi trebalo da SPREČI da se drugi članovi međusobno ne vređaju, omalovažavaju, ismevaju i slično, a ne da takvo ponašanje SVOJIM PRIMEROM PODSTIČE...

Poštovani krak, lepo i ljudski si pitao gde ima da se kupi ta grafička i, evo, ja ću ti lepo i ljudski da odgovorim - ako si iz Novog Sada, pogledaj u BNL Computers, mislim da tamo ima.

Back