ATENTAT NA KOSTUNICU?!

Рекао сам полу ретардиран и не могу ништа осим да не гласам за њега, иако мислим да је у праву. Требао је да се обрачуна са багром када је могао и када је имао огромну већину, значи 2003, али он је ладио муда до сада и тек му је сада дошло из дупета у главу. Могао је све афере да изнесе, све Чедине и Ђинђићеве безе са подземљем и иностранством али није и сада је касно. Није способан да направи медијску слику у своју корист, већ су га и из опозиције ови надјачали. Били су му дражи од радикала и сада због тога са све Сељом има 10%.

Da on zna za sve afere, dao bi ih na sud, a ne samo da ih iznese u javnost. Ali, ocigledno da nije imao potrebnih dokaza, ali je uteha da ce sljam pojesti sam sebe!

hmm a sta bi sa onom omiljenom patriotskom tezom da je Djindjica ubio BND ,"dokazano" ?:think::dontunderstand:

А шта је било са оним хрватским држављанином што је на дан Ђинђићевог убиства био у Србији (само на тај дан)?

Он се појавио у вестима на дан атентата, и првих дана после атентата на Ђинђића а онда је полако "пао у заборав"!

Ко кога штити и коме је у интересу шта, мислим да ћемо тешко сазнати...
Ово ти је хохштаплерај до бесвести, мислим да нормалан, просечан човек не може ни да појми какви су све марифетлуци у опцији.

А шта је било са оним хрватским држављанином што је на дан Ђинђићевог убиства био у Србији (само на тај дан)?

Он се појавио у вестима на дан атентата, и првих дана после атентата на Ђинђића а онда је полако "пао у заборав"!

Ово ти је хохштаплерај до бесвести, мислим да нормалан, просечан човек не може ни да појми какви су све марифетлуци у опцији.
aham ta prica o navodnom misterioznom coveku iz Hrvatske koji je odnekud iskrsao bas na dan atentata dolazi iz iste db-ovske kuhinje kao i prica o famoznom trecem metku ,pa onda o ledenom metku , pa o umesanosti CIA,MI6,KGB,siptara ,ustasa,masona,iluminata,snorkijevaca,Vatikana,Cede i Bebe , a sve sa ciljem da se uprkos suskom postupku i prilozenim dokazima predstavi "istina" kako su za ubistvo Djindjica krivi svi zivi osim onih kojima je sudjeno i cija je krivica pred sudom dokazana.Posebno je zanimljivo da je nedeljnik NIN inace glavni promoter gorepomenutih teorija zavere (mislim od ozbiljnijih medija ne racunm raznorane toaletoide) ,slavodobitno objavio svoja saznanja o misterioznom coveku iz HR umesanom u atentat koga su predstavili kao vidjenijeg clana tamosnjeg podzemlja i ko zna sve cijeg agenta ,a jos zanimljivije je sto su i objavili i foto-robot doticnog .Na kraju se ispostavilo da stvarno to lice postoji ali da nije rec o nikakvom mafijasu i agentu vec o dirigentu bjelovarske ili varazdinske filharmonije koji je sa svojim orekestrom u vreme atentata bio na gostovanju u Beogradu, i koji nema ama bas nikave veze ni sa Djindjicem ,ni politikom,ni sa podzemljem .

Dobio penziju.
Redovno dolazi po istu.

Back