Atenatat na Tomu?

Ne znam da li je istina ovo što Kurir piše, ali sam ubeđen da Toma mnogima stoji na žulju i da ima onih koji bi to rešili metkom.

Samo se nadam da se to neće desiti. To bi bila nepopravljiva šteta za srpsku politiku.

Danashnji press
Sheshelj sprema ubistvo Tomi
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=47811&sectionId=29

- Prvo sam dobio informacije iz Republike Srpske, a onda i od jednog prijatelja iz Beograda. Saznao sam i da je ta namera bila plod razgovora nekoliko ljudi. Odnosno, nije to bila nečija direktiva, nego razgovor nekoliko ljudi u stilu: „Treba da se obavi jedan posao u Beogradu". Ti ljudi među sobom imaju neki šifarnik. Saznao sam i kada je čovek koji je to trebalo da uradi prešao granicu, i pod kojim imenom. Inicijali su mu V. J., a nosio je dokumenta pod lažnim imenom N. J., a odavde ga je kontaktirao V. V. Onda sam ja kontaktirao nadležne organe, a V. J. je u međuvremenu saznao ko je objekat kojeg „treba da ugrozi" i oterao ih u p. m. Rekao im je: „Pa, ne mislite da ću ja da nosim na sebi takav pečat?" To je onda zaustavljeno, osujećeno i prekinuto.

Poslednja izmena:
ne izmislja kurir gluposti nego toma nikolic. kurir samo prenosi njegove navode.

ovo je samo jos jedan patetican pokusaj nikolica da odvuce veci deo biraca SRS-a i clanova uz sebe, verovatno mu slabo ide i privukao je samo manjinu na svoju stranu, zato mora da izmislja ove gluposti ...

pa ako policija zna za tog clana SRS-a sto je hteo da ga ubije sto taj nije uhapsen?

da stvarno zna logicno je da bi bio uhapsen zbog krivicnog dela organizovanog ubistva. sobzirom da nije do sada niko uhapsen jasno je da toma nikolic lupa.

:ok:Tako je!

Back