gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Tebe baš opčinjavaju ateisti...neki fetiš šta li...![]()
Samo zelim da vidim kakva su vasa gledista...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe baš opčinjavaju ateisti...neki fetiš šta li...![]()

Hoces da kazes da za ateistu zivot nema smisao ??a gde sam to rekla?
------------------------
zavisno šta pod tim podrazumevaš. smisao živiš svaki dan, to nije cilj.

Hoces da kazes da za ateistu zivot nema smisao ??![]()
naprotiv. aj pročitaj još jednom šta sam napisala... iako sumnjam da će vredeti.
"Smisao zivim svaki dan",sta si zapravo rekla?
upravo to, da smisao života nije definicija koja znači jedan cilj, tačku. to je pravac kojim gaziš svaki dan.
Dakle,vi nemate cilja,nego zivite samo da biste "gazili" ?

mogu samo iz svog ugla... trenutno postojim ovde da bih gazila takve kao što si ti. kad god mi se ukaže povoljna prilika.![]()

O,pa to je ta tolerancija koju zagovaras.
Nadam se samo da nisu svi ateisti kao ti.... Inace bi nastalo opste "gazenje"![]()
ako si dao se od sebe na ovoj temi, svaka čast. za cilj takođe čestitke. a za licemerje ide posebno javno priznanje.

Samo zelim da vidim kakva su vasa gledista...![]()
Opet prežvakana tema-mi i vi.
Koji vi?Ja nisam ateista,nisam ni u jednoj grupi,ne želim nigde da se svrstavam.

Oh,izvinjavam se , mislio sam da si ateista posto se motas po ovoj temi.![]()

Mozemo li prestati da se bavimo mojom malenkoscu?
Hvala.
A sada na temu. Da li ima jos neki ateista da odgovori na pitanje sta je za njega smisao zivota?

Ono sto ja definisem kao smisao zivota. Mada je sam izraz po meni neadekvatan jer implicira postojanje neke svrhe zivotu osim njega samog.Sta je smisao zivota prema ateistima?
Ono sto ja definisem kao smisao zivota. Mada je sam izraz po meni neadekvatan jer implicira postojanje neke svrhe zivotu osim njega samog.
Mislim da nema sta vise da se objasni. Ja sam definisem smisao svog zivota i (trudim se) da delujem i skladu sa tim.
Opet prežvakana tema-mi i vi.
Koji vi?Ja nisam ateista,nisam ni u jednoj grupi,ne želim nigde da se svrstavam.
To je barem za mene privatna stvar.