Ateizam

Stvarno mi je tesko da poverujem u ono sto citam! Neverovatno!

Zar si stvarno toliko ogranicen. Kako moze ameba da me pita bilo sta, ona je samo jedna celija, nema ni jedan jedini organizam. Mislim stvarno, svaka tebi cast!

Uzmi knjigu iz biologije za osnovnu skolu, ako imas mozak ne bi trebalo da imas problem u razumevanju toga.

Znas li ti sta je to ameba?
Ona nema oca i majku! Jel si ti normalan? Izgleda da su u "Lazu Lazarevica" odluzili da uvedu internet konekciju!
Stvarno se brinem za tebe!

Dakle, nemas odgovora, jer si promasio svako moje pitanje?

Pa kako sada obrnu sistem evolucije? :hahaha:

Mogu ti nabrojati tuce naucnika ako zelis?

Mogu samo da kazem, kako si ti zivi primer Darvinove teorije, samo sto ti jos nisi ni dostiogao nivo majmuna.
Ja sam tebi dao sve odgovore, ti meni nisi ni jedan.
Necu vise ucestvovati u ovom monologu. Tako da, POZDRAV, i zelim ti svu srecu u pogledu evolucije, u nadi da ces se iscupati iz trenutne situacije.

Zato sto su zivotinje, trenutno, ukljucujuci i amebe, na mnogo vecem evolucionom nivou nego bilo koji vernik. Eto zato.

Ne uvek

Ja nisam cuo ni za jednog. Jel znas ti mozda za nekog?

Ima mnogo nauchnika koji veruju u postajanje neke vishe sile ( ajde da kazhemo Boga ) , samo ni ja ne znam religiozne .
Dobar deo temelja danasnje nauke su postavili nauchnici koji su verovali u boga.
Religozni Islam je uspeo da pomogne u razvoju medicine , a (pobozhni) alhemisti koji su hteli da nauche tajnu stvaranja ( a i tajnu stvaranja zlata) su medju prvima osmislili neku vrstu moderne hemijske aparature.
Temelje matematike su postavili stari narodi koji su verovali da je grom od nekog boga .
Nauka i vera ( i religija ) su razlichite stvari , ali medjusobno povezane , i medjusobno su uticale jedne na drugu.

Religija ce josh dugo postojati , sve dok se ne otklone razlozi za postojanje religije .

Mogu samo da kazem, kako si ti zivi primer Darvinove teorije, samo sto ti jos nisi ni dostiogao nivo majmuna.
Necu vise ucestvovati u ovom monologu. Tako da, POZDRAV, i zelim ti svu srecu u pogledu evolucije, u nadi da ces se iscupati iz trenutne situacije.

Благо теби кад верујеш у Дарвинову теорију...:mrgreen:

Pa vidim da si dobar za reziranje humoristickih serija, ali nisi nista konkretno odgovorio.
Ajde papi lepo pa proguglaj malo, a onda mi reci od koga je pcela nasledila osobine?
I nemoj da me pretvaras u amebu, pa na kraju necemu blizu majmuna, nema smisla.
Ako ne znas nemoj da pravis nekoga majmunom, ako znas onda napisi pa ce mo videti sta dalje.
Nemoj biti napet.:hahaha:

Ne uvek

Ima mnogo nauchnika koji veruju u postajanje neke vishe sile ( ajde da kazhemo Boga ) , samo ni ja ne znam religiozne .
Dobar deo temelja danasnje nauke su postavili nauchnici koji su verovali u boga.
Religozni Islam je uspeo da pomogne u razvoju medicine , a (pobozhni) alhemisti koji su hteli da nauche tajnu stvaranja ( a i tajnu stvaranja zlata) su medju prvima osmislili neku vrstu moderne hemijske aparature.
Temelje matematike su postavili stari narodi koji su verovali da je grom od nekog boga .
Nauka i vera ( i religija ) su razlichite stvari , ali medjusobno povezane , i medjusobno su uticale jedne na drugu.

Religija ce josh dugo postojati , sve dok se ne otklone razlozi za postojanje religije .

Eto, ti si na visoj lestvici evolucije .:)

Ma ja tebe pitam, a ne engleze, ajde reci kratko i jasno, sta mi dajes dokumentarce koje ni sam nisi pogledao.:eek:
Ne postoji termin "kratko i jasno" u nauci! Nije to neka knjiga pisana za predskolski uzrast, kao recimo ona Biblija. Vec se tu radi o mnogo kompleksnim stvarima. Nemam nameru da provedem naredne dve godine kako bi tebi nesto pokusao da objasnim.
Ako te toliko interesuje, imas interent, knjige, pa sedi i citaj. Sve je to javno dostupno.

sto gledah gledah, i nije me nesto odusevio odgovor, nego ako imas odgovor reci?
Video traje 54 minuta, obzirom da si mi dao odgovor posle samo nekoliko minuta, znaci da ga nisi ni pogledao.
To sto ne zelis da se obrazujes, to je tvoj problem.

Ako je taj tvoj bog sveznalica, neka ti on objasnjava sve sto ti nije jasno. Samo treba da se jako pomolis, i objasnjenje stize brzom postom. Sto se u opste bakces ovde po forumima, to je djavolja stvar! Zar nisi svestan da ces goreti u paklu, zato sto raspravljas o teoriji evolucije? To vredja tvog boga covece, nemoj da ga razljutis.

Ne uvek

Ma kapiram ja to. Mislio sam na nesto svezije naucnike. :D

analogdigit;9538051]
Ne postoji termin "kratko i jasno" u nauci! Nije to neka knjiga pisana za predskolski uzrast, kao recimo ona Biblija. Vec se tu radi o mnogo kompleksnim stvarima. Nemam nameru da provedem naredne dve godine kako bi tebi nesto pokusao da objasnim.
Ako te toliko interesuje, imas interent, knjige, pa sedi i citaj. Sve je to javno dostupno.
Pa nije valjda toliko komplikovano?:hahaha:

Video traje 54 minuta, obzirom da si mi dao odgovor posle samo nekoliko minuta, znaci da ga nisi ni pogledao.
To sto ne zelis da se obrazujes, to je tvoj problem.
Ja sam tivec rekaoda ne zelim da ga gledam, a za ovo sto pisa , kazem da sam citao i gledao razno po tompitanju.
Dakle nisi razumeo.:lol:
Ako je taj tvoj bog sveznalica, neka ti on objasnjava sve sto ti nije jasno. Samo treba da se jako pomolis, i objasnjenje stize brzom postom. Sto se u opste bakces ovde po forumima, to je djavolja stvar! Zar nisi svestan da ces goreti u paklu, zato sto raspravljas o teoriji evolucije? To vredja tvog boga covece, nemoj da ga razljutis.[/QUOTE]

:hahaha: pa nisam ja rob nego sin.

Znaci nemas odgovor?:eek: saljes me kao i neki gata rkada nema odgovora, pa kaze idi u crkvu trazi od Boga odgovor?:eek::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Znas ili ne znas naucniku, odgovori amebi?:rotf:

Vidite i bog voli ateiste:lol::lol:
sdl4xe.jpg

Back