eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Mali primati znači majmunčići.![]()
Сви су говорили: гремлини, и доказивали да је прича о њима истинита...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mali primati znači majmunčići.![]()
Сви су говорили: гремлини, и доказивали да је прича о њима истинита...![]()
Сви су говорили: гремлини, и доказивали да је прича о њима истинита...![]()
![]()
Vidite kako se ovaj mali sokirao od vasih tvrdnji da je majmunce![]()

to je POLUMAJMUN
Buljooki avetinjak, noćna životinja, primat sa Bornea.
Može da okrene glavu za 180 stepeni.
Pleme Dajaka smatra da je ... hm ... bolje da ne kažem.![]()

Sta god bio? mnogo je interesantan
Pa me je posetio na ovaj smajli![]()

![]()
jeste, zanimljiv je
A ovo su mogvaji, pre nego što su se pretvorili u gremline
http://1.***************/_BZEQ-7N5sGo/SZQGLUDRxLI/AAAAAAAACoE/u4ZsqHE4xO8/s400/1.jpg

A ovi su jos sladji , ako su istiniti?![]()

jesu, istiniti su
Južnoamerička vrsta majmuna, tzv. pigmejski marmozet.
Naraste do 10-15 cm, plus rep.
Čudesna je priroda.![]()

![]()
Vidite kako se ovaj mali sokirao od vasih tvrdnji da je majmunce![]()

Šta tu ima novo za tebe? Neko ti je rekao "Bog" i ti napisa preko 32000 postova, dokazujući da su priče o njemu istinite.![]()

Pre bih rekao da se sokirao kada ga je spopala gomila ljudi u nekakvim crnim odorama, te pocela da mu se klanja i ispusta nekakve cudne zvuke, koji lice na pokusaj pevanja.
Jadan mali primat, taman pomislio kako je pronasao jos jedan dokaz da teorija evolucije funkcionise, taman pomislio da ce konacno moci da se lepo isprica, do mile volje, sa nekom inteligentnom vrstom. Medjutim kada je video gomilu likova koji mu se klanjaju, zaprepastio se toliko da su mu oci ispale. Od soka nije mogao nista ni da kaze, odlucio lepo da umukne. Mislim kakve svrhe od objasnjavanja, teorije evolucije nizim bicima!![]()
![]()

Па има разних атеиста...
Али ако се клањају мајмунчету,крокодили Пакији,или
златном телету,онда већ НИСУ атеисти...
Е сад,што им је божанство овакво или онакво,
па свако има право да вјерује шта оће.
![]()

U principu ako se dusa nadje prazna, tj bez Boga u sebi, ona se inace napuni sujeverjem.![]()

Ja mislim da je baš obrnuto...![]()

Svaka ti cast, ja sam se malo nasalio,a ti si od toga napravio celu komediju.
No, ako ti je ovaj malisa zaista ispricao da evolucija funkcionise i da je darvin u pravu , onda si ga trebao izvesti ispred svih pa neka kaze jadnicak sta misli, inace ce neko pomisliti da si se najeo gljivica za holucinaciju?![]()

Jadnog malisu ne moramo da kidnapujemo kako bi nam ispricao sve sto se ispricati moze o teoriji evolucije. Dovoljno je pogledati sliku, informisati se o sredini u kojoj zivi, saznati sta jede, u kakvoj zajednici zivi, gde se uklapa u lanac ishrane i eto! Cela prica je tu! Posle ce ti biti sasvim jasno, zasto taj malisa izgleda bas tako.
Medjutim ko ce sve to da cita, lakse je drzati se jedne knjige i tripovati se da si najpametniji zato sto verujes u nekog lika koji se smucao po pustinjama pre 2000 godina. Jos lakse je, kupis "Trece oko" i sve ti se samo kaze.![]()
Па има разних атеиста...
Али ако се клањају мајмунчету,крокодили Пакији,или
златном телету,онда већ НИСУ атеисти...
Е сад,што им је божанство овакво или онакво,
па свако има право да вјерује шта оће.
![]()
Pa ok.
Ako tako mislis.
Znaci svako nasledjuje osobine svojih roditelja ili predaka?
Tako i sve zivotinje, a onda se desi po neka pozitivna mutacija, pa se sa vremenom dobije nova vrsta.?
Jel tako, ili?

Pa tako nekako, samo jos 29000 puta slozenije, i onda si otprilike negde na pola puta da to razumes.![]()