Ondak, u redu...Šakal:Eh, pa nismo mislili na prave...
Akhe,
Pa to sam i rekao!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ondak, u redu...Šakal:Eh, pa nismo mislili na prave...
AKHENATON:Čini ti se samo.....Ko se jednom na Krstu navuče, uvek joj se vraća....![]()

lj_950:Ondak, u redu...
Akhe,
Pa to sam i rekao!!!
Šakal:E ovo je tačno...&#%#&""&%#...a ona nama tako...![]()

OOOJ Dimitrije:Nemoj da ste paranoicni, ja ne vredjam, niti tumacim kakvi ste vi, samo trazim pojasnjenje za vase tvrdnje
“trebalo je da se shiri NWO na evropu i bliski istok
pa su oni koji su ga stvarali
izmiksovali Horusa i Izis, Mitru, i josh milion slichnih verovanja
u Jedno
ali, za razliku od ostalih
sa glavnom majkom svih zaeba!!!”
Moje pitanje je bilo ko je to smislio, hrist, apostoli, neko treci?
a u drugom postu samo propovedas svoje vidjenje jevandjelja, (vec prezvakanao), nista lose ne ne mislim pod ovim. Cak veoma postujem tvoje vidjenje stvari.
Sakal misli da odgovorima tipa “Neki broj vojnika? Pa i nije baš određen ali sigurno prelazi hiljadarku”, moze da me ubedi da je hrist bio zelot .
Ili za vezu izmedju zilota i zelota “Postoje određene sličnosti ali nisu povezani.”
Sve biser za biserom, sto bi se reklo svaka mu je kao Njegoseva.
Ne zelim da se svadjam zato necu da vise postujem na istoriji.
Uzivajte
OOOJ Dimitrije:Na ovo moram da reagujem...
Dakle Sakale tvojoj gluposti nema kraja( a sto za sebe mislis da si pametan te najveca oda svih).
Hrista su hapsili jevreji i To je bila” ceta od glavar svestenickih i momci farisejski”. Pa su ga oni predali Pilatu , tek posto je izasao pred poglavare svestenicke. Pilat ga je oslobodio, jevreji su ga osudili. Dve legije? Bruka Sakale Bruka. Zato te i stalno pitam za tvoji literaturu a ti stalno izbegavas.( nije ni cudo)
A meni nesto kazes...
Šakal:Hm...ybg. pa ko se svađa?
Da si pročitao Bibliju znao bi da su Đizaza 'apsile dve legije a u to vreme su legije brojale od 600 do 2.000 vojnika...znači, niko ne zna tačan broj ali on svakako prelazi hiljadarku pa ti sad malo razmisli što toliko Rimljana na jednog miroljubivog čiku i njegovih dvanaest sledbenika...
OOOJ Dimitrije:Bruka sakale, a jos se hvalis svojim znanjem biblije
Jevandjelje po Jovanu 18. ..
OOOJ Dimitrije:4.“Onda Juda uze cetu i od gla-
vara svestenickijeh i fariseja
momke, i dodje onamo s fenjeri-
ma i sa svecama i s oruzjem...
OOOJ Dimitrije:12. A ceta i vojvoda i momci jev-
rejski uhvatise Isusa i sveza-
se ga...
OOOJ Dimitrije:Na ovo moram da reagujem...
Dakle Sakale tvojoj gluposti nema kraja( a sto za sebe mislis da si pametan te najveca oda svih).
Hrista su hapsili jevreji i To je bila” ceta od glavar svestenickih i momci farisejski”. Pa su ga oni predali Pilatu , tek posto je izasao pred poglavare svestenicke. Pilat ga je oslobodio, jevreji su ga osudili. Dve legije? Bruka Sakale Bruka. Zato te i stalno pitam za tvoji literaturu a ti stalno izbegavas.( nije ni cudo)
A meni nesto kazes...