gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Pa složi se! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa složi se!![]()
Nisam ja izmastao samo lud moze da ne vidi iz predhodnih tvojih postova, jer ti ocito vredjas moju inteligenciju, ako nije tako onda reci drugacije![]()
znam...i treba da se zatvori tijekom otprilike 3 tjedna nakon rodjenja...ako je sve kako treba...
e ako znas jos i bolje , jer njihovo postojanje nikako se nemoze povezati sa slepom evolucijom, jer oni, iako fetusu koriste , novorodjencetu bi stetili, onda se zatvaraju i izcezavaju, kakav plan ,
pa sad...ne pisem ti valjda ja postove...?![]()
pa ne pises,ali zaista je ruzno onako pisati, jer ako ti se nest ne svidja , i mislis da nije istina onda napisi, ali mene se ne dotici.
Kako bi se ti osecala da ja krenem da te vredjam na finjaka kao ti mene.
umem i ja ali se trudim da ne cinim to.![]()
hmmm...pa sad...statistike kazu 1 od 120 novorodjencadi ima probleme upravo s tim
sto si pomenuo...
da li to znaci da se Boza opet zaebo...da njegovo djelo uopce nije savrseno
ili prosto znaci da evolucija ide sporo, ali...dostizno...+ osim adaptacije psotoje i razni drugi procesi...mutacije npr. ...tj. uostalom, otkud ti "sahisto" uopce ideja da je evolucija...corava?
http://www.merck.com/mmhe/sec23/ch265/ch265b.html#sec23-ch265-ch265b-293
zato nije ruzno kad se npr. tri "uzorna riscanina" udruze pa pljuju po nekom...doduse, kao...indirektno
naravoucenije; mene, Boki, zabole, za vase hljepcice i kamencice
sto budes baco preko ograde to cu ti i vratiti
jasnije?![]()
To znaci da su ta deca sa defektom, a sta mislis da se sva radjaju tako , sta bi od covecanstva bilo, hvala Bogu da nije tako,
ovo su celishodnosti koji se nemogu poreci cak i iz inata, a ti ih krsti kako hoces.
e sta je evolucija? vidovita zarka mozda? sigurno da je i slepa i gluva i nema i luda, i sve se bazira na pukoj slucajnosti.
Pa si ti resila mene malo da pljuckas
mislim da pitanje za delfina nije neki kamen?
znas, ko pljuje na nebo obicno mu se vrati na obraz
drago mi je da si konacno skapirao
mada, ostatak ovog tvog...posta ne govori u prilog toj...hipotezi![]()
Ovo se ne tice mene, nego Boga, Znaci na pljuvanje na Boga, kapiras?
e, ne "znaci" samo to vec...stosta...samo, ako upetljas Bozu u ovo...bojim se da ishod nije nimalo...dobronamjeran...'el nam to Boza ondak nije milosrdan tj. ako jest milosrdan i ako ga ic zabole za njegove navodne kreacije...otkud ovako visoki postoci?
a ako je napravio ovako lose kreacije...onda i nije neki mjastor, a "sahista"?
nego, slucaj...hmmm...a da ti malo procitas, ipak, o toj evoluciji
od koje toliko...strahujes...
mozda i nije tako strasna...uostalom, i Crkva je priznaje...otkud to; zasto....aj nam lijepo objasni...onako..."hriscanski" na za to predvidjenoj temi*
* nedam linak, trazi sam![]()
izvoli Boki...
ni svjestan nisi koliko ti trebaju
![]()
e, ne "znaci" samo to vec...stosta...samo, ako upetljas Bozu u ovo...bojim se da ishod nije nimalo...dobronamjeran...'el nam to Boza ondak nije milosrdan tj. ako jest milosrdan i ako ga ic zabole za njegove navodne kreacije...otkud ovako visoki postoci?
a ako je napravio ovako lose kreacije...onda i nije neki mjastor, a "sahista"?
Pa nije samo bolest, nego i nepaznja roditelja, pusenje, alhohol, droga,i mnoge druge stvari , zar da Boga krivimo za to?
Mozda je priznaju katolici, i neki pravoslavci koji hoce da je na silu uguraju u bibliji , ali razuman covek zna da nikako se ne mogu pomiriti ta dva gledista.i da razlika od onoga sto biblija kaze i evolucija lupeta , jeste velika.
a sta konkretno zalis da objasnim?
Hvala ti ,a jesu li mentol?
Да знаш да и ја то понекад помислим, Боже ми опрости, када прочитам шта ти
пишеш!!!![]()
e, vidis ovo je bas bas ruzno, drsko i bezobrazno...+ skroz naskroz...nehriscanski!
bolje spremi maramicu...za slucaj da ipak ima nekog... gore
sta na to da ti kazu roditelji koji ama bas nista od pobrojenog i/ili insinuiranog radili nisu
samo imaju tu nesrecu da dijete ima urodjen...genetski problem?
ili to znaci da se osvetoljubivost TVOG BOGA prenosi s koljena na koljeno?
kako god bilo...strasno je...
sto se hriscanskih crkvava i evolucije tice; priznat ce je/priznaju sve...one najvece
medju prvima
znas li zasto? adaptacija "sahisto"...adaptacija...Opstanak...
eto, sad nema potrebe da objasnjavas
kazi - hvala.
posto uzivam u...kontrastima
za tebe s...kamilicom...![]()
Ajde nadji mi takve u 21.Veku? nemoj molim te da mi pricas sta je drsko,bezobrazno, nehriscansko, setas li ti nekada ,vidjas li ljude? pa koliko su zene samo abortusa ucinile, pilule, sex na svaki korak, trule su kao panju sumi , bolesne, a gde su muskarci, pijandzure, narkomangeri, curadzije, itd. i posle nam bog kriv?
Bog je isti , i njegova rec ostaje do veka, to sto neki se adaptiraju da ne izgube pare njihova stvar,