BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
ko bi reko...eto, ima gori obrazovni sistem od nasih...![]()
mislis da znas bolje da igras sah?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko bi reko...eto, ima gori obrazovni sistem od nasih...![]()
mislis da znas bolje da igras sah?![]()
Nisi čuo? Lepo ti Vragana reče da se i ljudske bebe uspešno rađaju pod vodom. Mada ne samo da im prvo izlazi glava, nego ni repa nemaju.![]()
Shvatio sam ja dobro. Zagoreva ti, domaćice.
znas li ti sta je foramen ovale?
Dakako da si shvatio, u to nisam ni sumnjala!
P.S. Ja sam svoj sutrasnji rucak upravo skuvala, nista mi ne zagoreva. Mozda si me pobrkao s nekom?![]()
P.S. Ja sam svoj sutrasnji rucak upravo skuvala, nista mi ne zagoreva. Mozda si me pobrkao s nekom?![]()
mislim da solidan sahista prosto...ne moze pisati/misliti stvari koje ti pises/mislis![]()
Ce ti se pokvari od stajanja onda,da ne kazem ubudja![]()
Ako je žešća vlaga oće i tapete da se odlepljuju...
A ja mislim, da zena koja misli da ima neku osnovnu kulturu , nikada ne vredja sagovornika,![]()
znas li ti sta je foramen ovale?
Onda bi vodoinstalater trebao da proveri cevi...
znam, kao i da se u relativno velikom broju slucajeva ne zatvori potpuno...pa sta?
A ja mislim, da zena koja misli da ima neku osnovnu kulturu , nikada ne vredja sagovornika,![]()
znam, kao i da se u relativno velikom broju slucajeva ne zatvori potpuno...pa sta?
sta ova zena misli o...konkretnom...sugovorniku...neka ostane...neizreceno
a ovo sto si...izmastao/nadogradio...mora da je posljedica..nerealnih ocekivanja...tvojih?![]()
Nisam ja izmastao samo lud moze da ne vidi iz predhodnih tvojih postova, jer ti ocito vredjas moju inteligenciju, ako nije tako onda reci drugacije![]()
Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja naći ćete na Googletu!!!!!!
Ne dopustite da okolina vidi vaš obrazovni hendikep. Laptop i Google učinit će vas briljantnom osobom koju će svi drugi pitati za savjet.
Gooogle - neškodljiva zamjena za ono što ste propustili biti.
A znas li sta je Botalov kanal?