Ateizam je SEKTA !!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da ne. Ona kaže:"Kao sto se ime Hitlera uvek spominja za nemacku....."(ovo pod navodima sam Copy/Paste)

Za mormonku fotografije Hitlera....

art242_dcnjqqnodgqtaiqwi.jpg

art242_duxnpiwcuvarkmmud.jpg

Idi do biblioteke i procitaj nesto o teriji i istoriji ateizma.
Marks pocinje da je religija opijum naroda. Njegova ideja je kasnija presla u praksu, a to bilo milioni ubijenih. Lenjin precizira religija za opijum za narod, i krece se u unistavanje crkva,ubijanje svestenika i vernika. Enver hodza JE ZABRANIO RELIGIJU i proglasio Albaniju prvom ateistickom zemljom na svetu. Stvarno se nisu bavili religijom....cprocitaj nesto pametno,a ne ovako pricas ,a ne znas osnovne stvari iz istorije.
Prva covekova svet je bila religijska, ne ateisticka. Bog postoji bez ateizma, ateizam ne postoji bez Boga.

Ne znam..zato si ti tu da me prosvetliš ...

Kako to misliš "nisi čuo za ateiste iz 20. veka". Pa svakako da sam čuo, pa i ja sam jedan od njih, mislim ateista iz 20. veka.

Kada razgovaraš samnom nemoj da budeš tako isfrustrirana pa da sve što napišem shvataš onako kako misliš da treba a ne onako kako treba. Hajde još jednom pročitaj moj post na koji si odgovorila pa onda samo ako treba može ovo "super logika".

Treba da kažeš "neki ateisti" i tu je u redu. Zločini su evidentni, ali ja ti ukazujem da je zločinaca bilo i među vernicima, i da zločin ne treba povezivati sa pripadnošću nekoj grupaciji, već za zle pojedince koji su se dokopali vlasti.

Nije. Valjda je bio malo pametniji od ostalih i shvatio da Bog ne postoji, pa ko veli zašto ja da ne zauznen Njegovo mesto, jer Biblija svedoči da je i On žario i palio.

Ako Hitlera "spominja" za Nemačku, onda Staljina treba povezivati sa SSSR-om, ali ako Staljina povezuješ sa ateizmom, onda Hitlera treba da povežeš sa hrišćanstvom. To bi bila ispravna logika.
Logika ti je super jedan zlocin pravdas drugim...
Neki ateisti koji su bili najveci zlikovci u istoriji covecanstva.
Ako je staljin bio pametan, sta mu je trebalo da razmislja o Bogu, da li postoji ili ne, sto se nije bavio drugim stvarima ? Ne moze staljin da postoji bez negiranja Boga.
Staljin - SSSR - ateizam
Hitler - Nemacka-paganstvo, kod Hitlera nema hriscanstva.

Ateizam se ne moze posmatrati bez njegovih zlocina. Ateisti su toliko ''pametni'' da nemaju drugog posla nego negiraju Boga, razmisljaju samo o nepostojanju Boga, ako nesto ne postoji kako se moze negirati ???
Mora nesto da postoji, da bi bilo negirano.
Princip ateizma je na nizem nivo od religijskog, jer ne moze da nastane bez religije.

Ateizam se ne moze posmatrati bez njegovih zlocina. Ateisti su toliko ''pametni'' da nemaju drugog posla nego negiraju Boga, razmisljaju samo o nepostojanju Boga, ako nesto ne postoji kako se moze negirati ???
Mora nesto da postoji, da bi bilo negirano.
Princip ateizma je na nizem nivo od religijskog, jer ne moze da nastane bez religije.

Ja negiram da postoje Strumfovi...pa sad oni postoje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back