gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj, ne preteruj; a gde si upoznavao najvece Beogradjane – na selu?Moguce![]()
Otkad znam za sebe,najvece seljacine u zivotu sam upoznavao upravo u Beogradu...ne zeleci ovim da uvredim seljake i ljude koji zive na selu ( znam dosta akademika,doktora i umetnika koji zive na istom ).
Mozda je u pitanju mentalitet provincije. Svi se, malte ne, znaju, zna se ko je sta rucao, ko je danas izbio zenu, a koje ju je povalio, zna se ko je Sosin svaca, a na kojoj bandi se Lala tesi, da li u kafani ili kod Sose broj 2. Sve se, bre, znalo, bila je to velika porodica. Sada smo se odrodili, ne tice mi se ko stanujue na spradu iznad ili ispod, vazno je da te niko ne uznemirava i maltretira.kaze mi bas jedna starija koleginica nedavno kako nema ni n od nekadasnjeg novog sada kada su ljudski odnosi i kultura u pitanju. inace od ljudi starije garde sam vise puta cula kako je osetna ta neka otudjenost medju ljudima, kako je pre bilo sve toplije, pitomije..ne znam da li je to nostalgija ili je zaista tako...
mislim da bi covi bio merodavan da da misljenje![]()
Pojma nemaš koliku bi nam svima rišćansku ljubav (o kojoj toliko trubiš) učinio kada bi pročitao ono o čemu bi da pričaš.
А док они још не вероваху од радости и чуђаху се рече им: Имате ли овде шта за јело?
А они Му даше комад рибе печене, и меда у саћу.
И узевши изједе пред њима.
(Luka 24. 42-43)
![]()
Sada će CrniĐavo da nam objasni da li su ribe pečene i med u saću: pravda, milost ili požrtvovanje, ili sve odjednom.
Nije se povampiro čovek, nego bog. Jeretiče!Onako Ti je kako veruješ.
A pre ću verovati da su to ukusni plodovi Ljubavi, nego da je povampiren čovek došao da jede ribu i med.
Neeeee.... kafu pijem samo ako osećam miris pečenih paprika, a to je obično u jesen.Čekaš jesen da popiješ kafu?![]()
Nije se povampiro čovek, nego bog. Jeretiče!![]()
Onako Ti je kako veruješ.
A pre ću verovati da su to ukusni plodovi Ljubavi, nego da je povampiren čovek došao da jede ribu i med.
au crni djavole koji si ti ezoteriocar..
Ti si onomad ostao bez odgovora na pitanje, šta su riba i med, koje je jeo vaskrsnut Isus?
pomeso si me sa nekim..
Reče da veruješ u vaskrsenje, ne u povampirenje, tj. da mrtav čovek ne ustaje iz groba, već je to u prenesenom značenju napisano.
Zato pitam, šta su riba i med, koje je jeo vaskrsnut Isus?
Ako ne veruješ u vaskrsenje, onda ok, razumem zašto izbegavaš odgovor.
Pročitaj već jedared priču, pa ćemo posle da disktujemo.Zašto misliš da se povampirio Bog?
Pročitaj već jedared priču, pa ćemo posle da disktujemo.![]()
Očigledno da nije meni nego tebi. Ja ipak prihvatam ono što piše i procenjujem da li je moguće ili ne. Oni koji su to pisali bili su ubeđeni da je sve to moguće, i ne možemo ni da im zamerimo jer za bolje nisu ni znali. Ali, šta reći za ove današnje koji tvrde da je to sve istina.Onako Ti je kako veruješ.
Posle ovoga ja vidim da si ti stvarno Crni Đavo. Ček' samo da ovo vide ovi forumski mučenici i teško si ga tebi.A pre ću verovati da su to ukusni plodovi Ljubavi, nego da je povampiren čovek došao da jede ribu i med.