Atak „hrvatskih branitelja” na Brenine fanove

Samo nekoliko sati pre trijumfalnog Brenininog koncerta u zagrebačkoj Areni, nedaleko od luksuznog hotela „Esplanada“, u kojem je odsela srpska pevačica, hrvatska policija uhapsila je muškarca kod kojeg je pronađena ručna ofanzivna bomba. Prilikom rutinske kontrole kod uhapšenog je nađena „kašikara“, a budući da se radi o članu udruženja ratnih veterana Hrvatske, pretpostavlja se da je bombu hteo da iskoristi kako bi izazvao incident i sprečio održavanje koncerta.

.

Koja budala: treba biti zahvalan Breni što je napunila Arenu i tako omogućuje vraćanje silne love koja je upucana za takav objekat, a RH i tako već dužna k'o Grčka!:hahaha:

Naravno, a koliko su vladajuće strukture tih država zaslužne za takve pojave?
Ljudi se rađaju, ili postaju 'fašisti'?

opet ti karakteristicno za tebe,ides naveliko i nasiroko.

Kvotas moj post u kojem ja kazem da fasizma ima i u Srbiji..kakve crne vladajuce strukture imaju veze sa CINJENICOM, da fasizma ima i u Srbiji.Pa posto se pricalo o tome,da ja tebe pitam...Ima li ili nema fasizma u Srbiji po tvom misljenju???Da li ne???Samo to odgovori,kratko i jasno?

Shvacam ja sto ti zelis reci,i nemogu reci da se neslazem sa tim..ali nismo govorili o tome..

opet ti karakteristicno za tebe,ides naveliko i nasiroko.

Kvotas moj post u kojem ja kazem da fasizma ima i u Srbiji..kakve crne vladajuce strukture imaju veze sa CINJENICOM, da fasizma ima i u Srbiji.Pa posto se pricalo o tome,da ja tebe pitam...Ima li ili nema fasizma u Srbiji po tvom misljenju???Da li ne???Samo to odgovori,kratko i jasno?

Shvacam ja sto ti zelis reci,i nemogu reci da se neslazem sa tim..ali nismo govorili o tome..

Uzimajući u obzir značenje reči fašista:
U Srbiji NEMA fašista!
Ali, sigurno ima ljudi koji se slažu sa nekim idejama istih, a ne bi im bile mrske i neke od metoda istih!?:D
Bukvalni primer sa četnicima i Nemcima: Imali su ZAJEDNIČKOG neprijatelja: Tiletove komunjare i partizane!

Uzimajući u obzir značenje reči fašista:
U Srbiji NEMA fašista!
Ali, sigurno ima ljudi koji se slažu sa nekim idejama istih, a ne bi im bile mrske i neke od metoda istih!?:D
Bukvalni primer sa četnicima i Nemcima: Imali su ZAJEDNIČKOG neprijatelja: Tiletove komunjare i partizane!

e pa to je to..to je govorim cijelo vrijeme,naravno da nema fasista,pa iako ima ljudi koji se slazu sa nekim idejajama glupo bi bilo nekoga nazvati fasistom,zar ne???Jednostavno jer to ne postoji,kao sto ne postoje Ustase,ali vidim ni tebi nije bilo strano pocastiti nekog tim nazivom;)

Back