Astromedicina

Dakle, moj ujak, iznebuha karcinom debelog creva!
Operisan je, odstranjeno je 16cm creva, rađena ponovna revizija operacije( javile se strikture), postoje metastaze u čvorovima, od sutra kreće na udarnu hemio i zračnu terapiju.
Je l' kasno otkriveno? :( Šta da očekujemo?
Ujakov natalni horoskop:

Ujakov solarni horoskop:

Skorpija u podznaku a Pluton u konjukciji sa jupiterom..sekstil neptun..Saturn presao preko ovoga i stoji u konjukciji pa nije cudo sto ispade operacija i revizija..duplira posao uvek kad nesto aspektira..sve u nekom obrisu proslog kvadrata sa suncem u 12. kuci..Onda, sekstil sa Neptunom i Marsom u vagi...sakrije sliku obicno..Venera u Strelcu i jupiter vladar podznaka su svakako pokazatelj problema sa crevima..elemenata za to sto govoris ima, a prognoze..uporedi sa majcinim horoskopom i svojim, vidi li se kod vas gubitak u porodici siroj, pa da se tek onda traze preklapanja aspekata kod njega

mamin brat..rodjeni?Kako njoj stoji u horoskopu, ima li teske aspekte saurna, cvorova ili Urana..i slicno tranzitno?
Da, mamin rođeni brat.:sad2: Mlađi...mama ima u natalnom Ur90Sa, sev. čvor u kvadratu sa Venerom koja je u Škorpionu i vladar je 6. polja, a Bik je umetnut u 12.polje....inače, sad ću da pogledam da promenim solar...čovek živi u Nemačkoj, previdela sam to.:dash:

Skorpija u podznaku a Pluton u konjukciji sa jupiterom..sekstil neptun..Saturn presao preko ovoga i stoji u konjukciji pa nije cudo sto ispade operacija i revizija..duplira posao uvek kad nesto aspektira..sve u nekom obrisu proslog kvadrata sa suncem u 12. kuci..Onda, sekstil sa Neptunom i Marsom u vagi...sakrije sliku obicno..Venera u Strelcu i jupiter vladar podznaka su svakako pokazatelj problema sa crevima..elemenata za to sto govoris ima, a prognoze..uporedi sa majcinim horoskopom i svojim, vidi li se kod vas gubitak u porodici siroj, pa da se tek onda traze preklapanja aspekata kod njega
:sad2:...meni će ovo malo teže da ide.:idea:
Šta da gledam kod nas dve..je l' ona mami šira ili uža porodica? Meni je šira, je l' tako?

:sad2:...meni će ovo malo teže da ide.:idea:
Šta da gledam kod nas dve..je l' ona mami šira ili uža porodica? Meni je šira, je l' tako?

Da, nadjes ga u maminom horoskopu, planetu koja oslikava njega, njegov znak i podznak, obicno kroz 3 ili njeno 5 polje..pa posmatras da li ona ima aspekte koji ugrozavaju tranzitno tu ili te planete koje pokazuju njega i ima li mogucnost veze sa njenim 1, 4, 8 poljem ..on je njoj licna ali sira porodica - kroz ta polja gledas..kod sebe..imas li aspekte koji ugrozavaju majku odn prave problem njoj u tvom horoskopu (nekad pomesamo te stvari i mislimo da gubimo roditelje umesto da gledamo da li oni u stvari trpe gubitak)..pa gledas derivatno nju, pocevsi od tvog 4 polja ..tvoje 6-to je njeno 3 polje ili tvoje 8 je njeno 5-to polje..tu bi ti negde pao taj ujak...pa isto kod sebe..

Obicno Saturn i Uran mesaju prste kad nesto "gubimo"..cvorovi u horoskopu, Jupiter...ali od slucaja do slucaja, preuranjeno je donositi zakljucke tako lako, ako ima kod vas vise (tebe i nje), pa se poklopi sa ugrozenoscu u njegovom horoskopu, onda treba sumnjati na moguc gubitak, sve ostalo, ne smemo uzimati zdravo za gotovo..

Solar za 2007-2008------------sad me istraumira tim Uranom...e, meni će Uran na Sunce za neko vreme, pa čista opozicija sa Marsom kao vladarom desete...a približno i Saturn dolazi u opoziciju sa tim Suncem:(

E, bre..kako pitas kad mislis da se traumiras..Kao sto rekoh, dobro mora da se osmotri sve okolo pa tek njegov horoskop ako su pokazatelji takvi , a i da ih mora imati puno vise da bi se sumnjalo
Ma , moram da se pripremim i za tu varijantu...ali ja sam rođeni optimista ( Mo120Ju):lol:...ma biće to neki užas na poslu, verujem...jer mi je u solaru ta godina sva u 12. polju...verovatno ću biti prezatrpana obavezama i zahtevima.:wink: Tako mi se sviđa da tumačim!:super:

ja izgubim zivce dok nesto ubacim uploadovanjem...nije samo nocas...
Vidis solar kod njega za ovu godinu koja mu traje pokazuje Mars u 12 u Raku (intervenisanje i operacije , u Raku - stomacni deo, limfne zlezde ali i creva sa Uran u Ribama blizu vrha 8 polja i kvadrat upravo sa Jupiterom i Plutonom u Strelcu..ponavlja se aspekt natala..

Ma , moram da se pripremim i za tu varijantu...ali ja sam rođeni optimista ( Mo120Ju):lol:...ma biće to neki užas na poslu, verujem...jer mi je u solaru ta godina sva u 12. polju...verovatno ću biti prezatrpana obavezama i zahtevima.:wink: Tako mi se sviđa da tumačim!:super:

da, pa se bacis na astrologiju, duhovno i forum, ucenje i knjige..i eto potrosnje aspekata..ako moze, naravno

ja izgubim zivce dok nesto ubacim uploadovanjem...nije samo nocas...
Vidis solar kod njega za ovu godinu koja mu traje pokazuje Mars u 12 u Raku (intervenisanje i operacije , u Raku - stomacni deo, limfne zlezde ali i creva sa Uran u Ribama blizu vrha 8 polja i kvadrat upravo sa Jupiterom i Plutonom u Strelcu..ponavlja se aspekt natala..
Da. Znači nije ga moglo zaobići.:neutral:

Da. Znači nije ga moglo zaobići.:neutral:

Lako se vidi kada se zna sta se trazi, no svakako , moglo se predpostaviti sa tim Marsom koji je tu stajao i stajao da mora da ima neku intervenciju ove godine..koliko bi bilo moguce pre otkriti..sa sekstilom Neptuna u natalu, cisto sumnjam..kad je Saturn napravio put preko Jupitera u natalu, od jeseni prosle godine, mora da je doneo smetnje, pa se malo odmakao i vratio da zaprzi corbu - kako ja kazem, on nista ne ostavlja, ne prepusta slucaju i nista ne zaboravlja..ni detalj...veruj mi..

samo ovlas gledano..majci je kriticnije za porodicu u vreme kvadrata Jupitera preko sunca (krst kvadrat - a to je sad) i posebno kad Uran napravi prelaz preko Jupitera i opoziciju ukljuci na saturn natalni..
Znas, bice joj tesko, ona moze da oseca da gubi i pre nego izgubi..vidi Pluton na kironu u 8 polju kad dodje...

Lako se vidi kada se zna sta se trazi, no svakako , moglo se predpostaviti sa tim Marsom koji je tu stajao i stajao da mora da ima neku intervenciju ove godine..koliko bi bilo moguce pre otkriti..sa sekstilom Neptuna u natalu, cisto sumnjam..kad je Saturn napravio put preko Jupitera u natalu, od jeseni prosle godine, mora da je doneo smetnje, pa se malo odmakao i vratio da zaprzi corbu - kako ja kazem, on nista ne ostavlja, ne prepusta slucaju i nista ne zaboravlja..ni detalj...veruj mi..
Slučajno je otkriveno...otišao kod svog lekara opšte prkse da ga pregleda jer ga je bolela noga...čova mu rekao da je on čovek već u godinama i da bi trebao da uradi jedan generalni pregled, čisto onako...ode na UZ karlice i uoče nešto...a onda je to nešto nakon histopatološke analize dobilo i svoje ime -adenokarcinom...kao nije velik, kad ono puf pa 16 cm creva...kao nema metastauza, a ono od 33, 28 zahvaćeno...kao neće biti terapije, a ono 30 zračnih i 18 hemio...mislim...:thumbdown::sad2:...pre dve godine ugrađena 4 bajpasa...a da ne pričam o morbidnom braku koji je završen smrću drage mu supruge...eh šta sve ljudi trpe!:roll:

Slučajno je otkriveno...otišao kod svog lekara opšte prkse da ga pregleda jer ga je bolela noga...čova mu rekao da je on čovek već u godinama i da bi trebao da uradi jedan generalni pregled, čisto onako...ode na UZ karlice i uoče nešto...a onda je to nešto nakon histopatološke analize dobilo i svoje ime -adenokarcinom...kao nije velik, kad ono puf pa 16 cm creva...kao nema metastauza, a ono od 33, 28 zahvaćeno...kao neće biti terapije, a ono 30 zračnih i 18 hemio...mislim...:thumbdown::sad2:...pre dve godine ugrađena 4 bajpasa...a da ne pričam o morbidnom braku koji je završen smrću drage mu supruge...eh šta sve ljudi trpe!:roll:

strasno..no, znas i sama sta je adenokarcinom, nije to naivno..a terapije - udarne i rigorozne..slucajno ga nije bolela noga..saturn na jupiteru kvadrat asc..

samo ovlas gledano..majci je kriticnije za porodicu u vreme kvadrata Jupitera preko sunca (krst kvadrat - a to je sad) i posebno kad Uran napravi prelaz preko Jupitera i opoziciju ukljuci na saturn natalni..
Znas, bice joj tesko, ona moze da oseca da gubi i pre nego izgubi..vidi Pluton na kironu u 8 polju kad dodje...
To je za koju godinu...ma baka nam je u najgorem stanju...žena nikad vitalnija i jača sa 78 godina, a sin mezimac...nije živa...bar da je nadživi...ovako, ima da bude urnebes ako nedajBože krene naopako u neko skorije vreme....

To je za koju godinu...ma baka nam je u najgorem stanju...žena nikad vitalnija i jača sa 78 godina, a sin mezimac...nije živa...bar da je nadživi...ovako, ima da bude urnebes ako nedajBože krene naopako u neko skorije vreme....

Znas, skorpije su cudo i to sa Plutonom u Lavu..prezive svasta ali ako ima u sebi energije i volje, ne mora da znaci da ce lako da a sve ovo obori..mislim, nije lako podneti sve to sto sledi ali mnogo zavisi od njegovog unutrasnjeg stanja..ako ti bude trebala pomoc u gledanju, ti trazi slobodno...

strasno..no, znas i sama sta je adenokarcinom, nije to naivno..a terapije - udarne i rigorozne..slucajno ga nije bolela noga..saturn na jupiteru kvadrat asc..
Ma nema ništa slučajno...adenokarcinomi su najčešći u GIT-a, ali se i obavezno vrate za 2-3 godine...ja sam se nadala da pošto nije bilo simptoma, da možda nije ni probio bazalnu membranu...ipak je u debelom crevu limfni sistem udaljen od epitela, ali đavola...a nije imao ni tegobe pri odlasku u wc, ni tanke stolice, ni krv u stolici, ni zatvor...sve najregularnije...eto kako taj Neptun zaprži čorbu:roll:

Back