ASTROLOZI! pomozite mi da odaberem...

Ako si u Beogradu onda bih ti predlozila Imsiragicev Kepler naravno.

Kepler institut ako imas IZUZETNO dubok dzep , naravno. Medjutim ako nemas , predlozila bih ti Predraga Petkovica kji je vise nego ozbiljan i posvecen , a valja i napomenuti da je i pravi duhovnih za razliku od nekih ( ne mislim na Imsiragica ) koji veze sa duhovnoscu nemaju nego su sve okrenuli ka biznisu. Cena njegovih casova je 50 e na mesecnom nivou .

Skora sam imala jako tezak porodicni problem,trebala sam premostiti neke vrlo vazne stvari te posetila sam dosta astrologa,NI JEDNA prica mi se nije poklopila svaki je pricao sto mu zune,imala sam toliko losa iskustva da sam ostala padnute vilice nakon posete.Vec sam u drugoj temi pisala o Nikoli Stojanoicu ne zelim sad da iznosim detalje ali njegovim ponasanjem,pristupom a i pricom sam ZGROZENA i zgadjena :(
Miki Cukic mi je vrlo detaljno davao neke informacije,cela konsultacija trajala je sat vremena sve je delovalo vrlo ozbiljno ali nista mi nije razjasnio,zbog cega sam dosla,pogodio mi je jednu od 20 stvari koje je naveo i to je bilo to.
Jovana LG je bila vrlo prijatna pricljiva sve mi je lepo odradila opisala moju licnost ljude oko mene ali mojim problemom se nije uopste pozabavila,pored toga moram da dodam da sam je odabrala slusajuci one odgovore koje daje preko TV.Ali ne mogu reci da sam otisla nezadovoljna.
Sanja Colja mi apsolutno nalupetala gomilu gluposti uz to nije cak ni dogadjaje koji su bili mogla da pogodi.
Imsiragic Aleksandra sam kontaktirala ali mi je ojasnio da ne radi konsultacije :roll:
Zatim sam posetila Vladimira Vljajica nikako ne preporucujem :rotf:

Anilla,opste je poznato da astrolozi nemaju carobnu kuglu i da njihov primarni zadatak nije "da pogadjaju" i da "citaju misli",nego ako si vec platila i dala novac onda moras da pitas ono sto te zanima da bi astrolog znao na sta da usmeri svoju paznju.Znaci morala si da im kazes konkretno:"zanima me to i to,imam trenutno taj i taj problem,kako da ga prevazidjem,i sl."
Ako si to uradila,tj.pitala a ipak nisi dobila odgovor,onda ostajem bez komentara.

Anilla,opste je poznato da astrolozi nemaju carobnu kuglu i da njihov primarni zadatak nije "da pogadjaju" i da "citaju misli",nego ako si vec platila i dala novac onda moras da pitas ono sto te zanima da bi astrolog znao na sta da usmeri svoju paznju.Znaci morala si da im kazes konkretno:"zanima me to i to,imam trenutno taj i taj problem,kako da ga prevazidjem,i sl."
Ako si to uradila,tj.pitala a ipak nisi dobila odgovor,onda ostajem bez komentara.

Emilly jasno da nisam bez mozga i da sam prvo objasnila o cemu je rec trazila sam savet da li da odustanem od toga sto sam do sada radila i prihvatim nove stvari koje mi se nude ili da ostanem na tom sto sam radila.Dobijala sam jako glupe savete,nikakve odgovore a trazila sam okvirno samo kakav je priod kod mene za nove pocetke.Prvo naplacivali si mu po satnici,pola sata je iznosilo od 30 e do 50e a sat od 50e do 130e....
Posetila sam Nikolu Stojanovica koji mi je tih sat vremena pricao o mojoj seksualnosti da cu bit silovana od strane istog coveka koji me je silovao kao dete (ja nisam nikada ni bila silovana) pa proceni kakve su to sarade!!!
Vladimira Vljajica koji je jako los i kao osoba i kao astrolog,Mikija Cukica koji mi je natovario 100 stvari koje nisam ni pitala koje su se ispostavile netacne i jednu tacnu da cu imati problema sa zdravljem ali ni to nije bilo tacno jer nisam imala problem sa karlicom vec sa zubima.Dusan Velickovic je samo vrlo pricljiv trudi se da bude sarmantan ali kao astrolog mislim da ne zasluzuje toliko paznje kao sto mu se daje jer je vrlo prosecan.Pritom osecala sam se kod svih njih jako lose jer neprekidno gledaju na sat a neki cak naruce alarm da se zna kada je isteklo vreme moje posete.Nitko nije hteo da mi pogleda kartu za sestru ili par reci o mom partnerskom odnosu i ako ce moje promene uticati na moju vezu a da budem otkazivanje vencanja...Neki su onako nerado otvorili a neki mi jasno dali do znanja da moram da doplatim.Na TV svi oni cine se vrlo ljubazni i humani,odgovore koje dobivaju ljudi u tih 10 minuta i tako precizne naveli su me da pomislim da ti astrolozi znaju sta pricaju,kada dodjete na sat jasno vam postane da je sve na TV sarena laza.No samo sebe krivim sto su me ocerupali tako ovce su za sisanje a ja sam to i bila tada.Moram da pohvalim samo Sanju Peric,Aleksandru Maric Jelovac i Teodoru Golusin.Tetri osobe su jedine koje su mi pomogle da donesem pravu odluku,kod kojih sam se osecala kao covek koga druga strana stvarno slusa i kome neko zeli da pmogne,jedine koje mi nisu naplatile na sat i jedine kod kojih sam dobila konkretne i tacne datume koji su se ispunili i po normalnoj ceni.Vrlo prijatne i duhovne,predane tom poslu i stvarno spremne da vam pomognu a i jedino ta tri tumacenja bila su ista bez greske.

Posetila sam Nikolu Stojanovica koji mi je tih sat vremena pricao o mojoj seksualnosti da cu bit silovana od strane istog coveka koji me je silovao kao dete (ja nisam nikada ni bila silovana) pa proceni kakve su to sarade!!!
Baš si se navrzla, za javno izrečenu klevetu se odgovara krivično.
Vladimira Vljajica koji je jako los i kao osoba i kao astrolog, .
A jesi li bila intimna sa njim za tih pola sata pa znač kakva je osoba???
100 stvari koje nisam ni pitala koje su se ispostavile netacne i jednu tacnu da cu imati problema sa zdravljem ali ni to nije bilo tacno jer nisam imala problem sa karlicom vec sa zubima.
A da nisi dala pogrešne podatke, 1 polje je glava pa i zubi, a 7 karlica, ko zna kako diktiras podatke.
Pritom osecala sam se kod svih njih jako lose jer neprekidno gledaju na sat a neki cak naruce alarm da se zna kada je isteklo vreme moje posete. .
Koliko para toliko muzike, niko nije dužan da se druži sa tobom i da mu jadikuješ na ramenu
Moram da pohvalim samo Sanju Peric,Aleksandru Maric Jelovac .
Kakav jeftini reklamni trik, koja si ti od ove dve???
.Dusan Velickovic je samo vrlo pricljiv trudi se da bude sarmantan ali kao astrolog mislim da ne zasluzuje toliko paznje kao sto mu se daje jer je vrlo prosecan .
Ko zna kakve si ga gluposti pitala, nego kad si tako stručna za ocenu kvaliteta astrologa, šta će ti svi oni, pa ti si najastrolog:rotf:

Back