Bozo:
Molim procitajte sledeci tekst, i recite mi da li polako pocinje kraj jedne velike zablude ?
http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2003/08/17/nstars17.xml
Bozo, avetinjo

, mislim da odgovor na tvoju dilemu lezi u recenici "More than 2,000 babies born in early March that year were registered and their development monitored at regular intervals."
Ako znas nesto o astrologiji, onda ti je jasno da ova deca imaju razlicite podznake i razlicito rasporedjene kuce. Uz to, po zdravoj pameti ti je jasno da imati srece u Afganu znaci imati dve ovce vise od komsije, a u Londonu dve milijarde funti vise od konkurencije (nema sanse da su sva deca bila iz istog socijalnog sloja). Mrzi me da ti dalje objasnjavam koliko taj tekst nema veze nisacim drugim sem sa statistikom. A ti kao pametan covek znas da je statistika nauka koja sluzi tome da dokaze da je narucilac istrazivanja u pravu

...
-p.s. astrologija je starija od statistike nekih 5-6000 godina. Sigurna da tu nema nista cim postoji toliko dugo
-p.p.s. ...a verujem da ima ljudi koji nisu ni deo Kosmosa ni deo ove planete. Da jesu ne bi toliko prljali i unistavali