Astrologija : Za i Protiv

Нисам ни близу Стрелца. Ни подзнак ми није Стрелац. Са Овном и Раком такође. Могуће да имам ватрених особина у себи, али нисам ватрени тип. Волим спорт, али и музику.Колико је мени познато, Бикови воле Рок музику, а не Овнови. Иначе, имамо помало особина Овна, јер ми је кева Ован.

Покушајте поново, можда вам успе. :super:

Svasta!Koliki narcisoizam!

Нисам ни близу Стрелца. Ни подзнак ми није Стрелац. Са Овном и Раком такође. Могуће да имам ватрених особина у себи, али нисам ватрени тип. Волим спорт, али и музику.Колико је мени познато, Бикови воле Рок музику, а не Овнови. Иначе, имамо помало особина Овна, јер ми је кева Ован.

Покушајте поново, можда вам успе. :super:

Ne znam koji li si astro cvetak zanovetak al nekako mi je teško da te shvatim ozbiljno na osnovu tvojih pisanija ovde :lol:

Što se muzike tiče, kome li pripadaju šansone?

Sansone su za romanticne duse,Bikove,Rakove il Ribe.

Jarac je vise za neke bubnjeve,a Skorpija za gitariste koje unistavaju svoje instrumente na koncertima lupajuci ih od pod.Ribe gitaristi su oni tipovi koji sviraju lagano i opusteno,sa cigaretom u ustima nesto poput Rundeka.

I meni su rakovi prvi pali na pamet kad su šansone u pitanju.
Opis riba je savršen:D

Blizanci mu dođu tu neki muzički svaštojedi :lol:

Vodolije...uglavnom povezujem sa svime što je napredno...pre bih njih strpala sa nekim tehnom ili elektronskom muzikom...mada opet ne mora da znači.

I

Vodolije...uglavnom povezujem sa svime što je napredno...pre bih njih strpala sa nekim tehnom ili elektronskom muzikom...mada opet ne mora da znači.

Da,Blizanaca ima svuda,kao eto tu su da vide sta ima i sta se trenutno radi.Radoznalost im je velika,u svakoj corbi su mirodjija
smiley-music022.gif

Vodolije su apriori techno,koka kola i elektronika.Prave zurku i u podmornicama.Iznajme i spustaju se u okean vikendom

:super:
I meni su rakovi prvi pali na pamet kad su šansone u pitanju.
Opis riba je savršen:D

Da,Blizanaca ima svuda,kao eto tu su da vide sta ima i sta se trenutno radi.Radoznalost im je velika,u svakoj corbi su mirodjija
smiley-music022.gif

Vodolije su apriori techno,koka kola i elektronika.Prave zurku i u podmornicama.Iznajme i spustaju se u okean vikendom

pa mislim, sta reci sem :super:

Ракови воле техно а ваге класику. :lol:
:sad2:
:klap:.Kakvih li zaključaka :hahaha::hahaha:

Ne znam koji li si astro cvetak zanovetak al nekako mi je teško da te shvatim ozbiljno na osnovu tvojih pisanija ovde :lol:

Što se muzike tiče, kome li pripadaju šansone?
Meni , definitino. :whistling:
Hmmm, Jarcevima? :)
Da da :mrgreen::lol:

Sansone su za romanticne duse,Bikove,Rakove il Ribe.

Jarac je vise za neke bubnjeve,a Skorpija za gitariste koje unistavaju svoje instrumente na koncertima lupajuci ih od pod.Ribe gitaristi su oni tipovi koji sviraju lagano i opusteno,sa cigaretom u ustima nesto poput Rundeka.
:mrgreen:
Kamael, zna znanje :mrgreen: :hahaha:
Šala, istina za bubnjeve :ok:

DUSKUSIJA ZA I PROTIV ASTROLOGIJE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Covek po kome je Halejeva kometa dobila ime, Edmund Halej, cesto je u šali prebacivao svom prijatelju Isaku Njutnu da previše simpatiše astrologiju. Na to mu je Njutn jednom prilikom odgovorio: - "Ne smejte se kolega, ja sam stvar proucavao, Vi niste..."

Za...u smislu zabave..
Protiv..slepo verovanje u astroloska tumacenja..

Ракови воле техно а ваге класику. :lol:

Чича и деда су ми Ракови. Чича слуша Мерлина, Бају Малог Книнџу. Деда воли да слуша народну и слуша гусларе. :mrgreen:

Ето они су мало старији па можда због времена кад је слушана музика. Али имам и друга који је Рак, а исто слуша Мерлина и романтичне песме.

А данашње Ваге слушају Ријану, Бритни Спирс и Џенифер Лопез.

Чича и деда су ми Ракови. Чича слуша Мерлина, Бају Малог Книнџу. Деда воли да слуша народну и слуша гусларе. :mrgreen:

Ето они су мало старији па можда због времена кад је слушана музика. Али имам и друга који је Рак, а исто слуша Мерлина и романтичне песме.

А данашње Ваге слушају Ријану, Бритни Спирс и Џенифер Лопез.
Lele, moj suprug je vaga i oduvek je "vuko" na romantiku neku, u pesmama mislim, :lol:, a u podznaku je ovan, i ceo život ga vuče neki metal i hard rok.
:mrgreen:

Znala sam.:lol::hvala:

Back