Астрологија и прошли животи

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Баш ми је занимљива идеја да смо заробљени на овом свету док не достигнемо ниво савршености,али ми неке ствари нису јасне до краја.
Да ли душа мора да прође кроз све знаке успешно да би напустила овај свет или смо осуђени на један и живимо га док не научимо све лекције и не достигнемо савршенство? Ако сам нешто погрешно схватио,молим вас да ми то боље објасните јер ми се стварно свиђа овај концепт.
Хвала вам у напред. :)

Tema@ ah...svašta si ti sada tu napisao, to je stvar ličnog ubeđenja, ako se pokrene neki razgovor na ovu temu, pretpostavljam da su mišljenja različita, od religijiskih do nihilističkih ( a vidim i reinkarnaciju si ,,udrobio")...Neko smatra da je na život ,,osuđen" a neko da je to dar...
Ipak, eto ako neko bude zainteresovan za ćasakanje o tome...Jer tema ne deluje kao ozbiljno postavljena.

Озбиљно ме интересује. Урадио сам наталну карту и пише ми неки северни ноде и део среће,даљим истраживањем шта то значи сазнао сам да је то нешто што треба да исправљам у овом животу,а овај јужни ноде је нешто што вучем из прошлог живота. Колико ја капирам да бих био срећан у овом животу морам да се исправљам и доведем у равнотежу.
Моја претпоставка је да ћу бити заробљен на овом нивоу све док га не превазиђем,е сад шта ће се десити кад то превазиђем,е то мене интересује. Кад мрем,шта се дешава онда?
Да ли живим нови живот у истом знаку или сам у неком другом или идем у неку верзију раја/пакла? Да ли исправљам нешто друго онда?

Back