Astrologija: Eksperiment

Astral-Blade:
Астрологија је езотерична наука или древно знање о односу човека и космоса (пре свега сунчевог система), што значи скривено или неразумљиво ширим слојевима који је изједначавају са дневним хороскопима или тарот картама, без амбиција или жеље да је сами провере и увере се колико је све то једна велика истина. Наравно, има и тоталних антиталената, којима и да нацрташ неке ствари, опет не би разумели, ал су први у реду када треба да се пљује.

Ђе си астрале пушка те убила да те не убије!

Опет ти по старом да је астрологија наука, па још древно знање о космосу и чоеку!

Како те бре није срамота да ту саватаваш малолеткиње и продајеш му** за бубреге!

Од вас продаваца магле више не можеш у библиотеци наћи једне књиге о астрономији, али зато о астрологији, врачању и гледању у пасуљ, шољицу кафе и дроб можеш бар педесет!

П.С. Ако ми нешто иде на ганглију онда су то чарапе од полиестера, астролози и коштица у штрудли од вишања!

П.С.С. Погоди који сам знак!?

Allsade-Brat:
To je prica koju ste slozili za one koji nisu posveceni u vasu zaveru, kako bi imali cime da se zanimaju ako pocnu da se pitaju. Kako bi imali manje vremena za postavljanje pravih pitanja. Zvezde i njihov uticaj, tandara manadara... Dakle, papagajsko ponavljanje onoga sto su smislili oni koji se prostituisu za novac, titule i ostale privilegije i kojima je savest toliko otupila da se ne moze ni mikroskopom naci.
Ти си изгледа неки мој прерушени "обожаватељ", са врло симпатичним ником (енг. brat=дериште) и толико проницљив и "упућен у материју" да просто сијаш од знања :rolleyes: Иначе, титуле у астрологији не постоје, никад у животу нисам узео паре за било какво тумачење, тако да ти ни та критика нема везе са памећу.

WIBU:
Ђе си астрале пушка те убила да те не убије!

Опет ти по старом да је астрологија наука, па још древно знање о космосу и чоеку!

Како те бре није срамота да ту саватаваш малолеткиње и продајеш му** за бубреге!

Од вас продаваца магле више не можеш у библиотеци наћи једне књиге о астрономији, али зато о астрологији, врачању и гледању у пасуљ, шољицу кафе и дроб можеш бар педесет!

П.С. Ако ми нешто иде на ганглију онда су то чарапе од полиестера, астролози и коштица у штрудли од вишања!

Ja ne znam za znak, ali vidim da si vrlo znacajan :-D

PS ne nadaj se, nema ovde maloletnica :lol:

WIBU:
Значи о томе се ради :D Па ти цео роман испричао, требао си ме одмах директно питати и ја би ти исто тако директно рекао да ми не пада на памет. Шта ја има теби да погађам било шта и губим време, кад и онако нећеш ништа схватити, а ни не познајем те право да ти кажем.

П.С. Онај датум у профилу други пут избриши :wink:

Astral-Blade:
Ти си изгледа неки мој прерушени "обожаватељ", са врло симпатичним ником (енг. brat=дериште) и толико проницљив и "упућен у материју" да просто сијаш од знања :rolleyes:
.Takodje Vrong. Ja nisam u toj prici. Moji uzori su ljudi koji se trude da pomognu drugim ljudima, a ne da ih zaglupljuju.

Astral-Blade:
Иначе, титуле у астрологији не постоје, никад у животу нисам узео паре за било какво тумачење, тако да ти ни та критика нема везе са памећу.
Da li zato iza svakog politicara i coveka "na vlasti" stoji bar po neki astrolog ?

Astral-Blade:
Значи о томе се ради :D Па ти цео роман испричао, требао си ме одмах директно питати и ја би ти исто тако директно рекао да ми не пада на памет. Шта ја има теби да погађам било шта и губим време, кад и онако нећеш ништа схватити, а ни не познајем те право да ти кажем.

П.С. Онај датум у профилу други пут избриши :wink:

Ma zekim te malo!

P.S: Zašto misliš da je datum u profilu tačan! :lol:

WIBU:
Još jedan dokaz da astrologija postoji samo kao forma zablude!
Па ако ти стављаш лажни датум у профил, како онда човек да ти верује и за ово што причаш. Ја сам помислио да је у питању тачан датум, јер си се посебно осврнуо на моју тврдњу и упало ти је у очи да је астрологија "древно знање", а кад се погледа овај датум четири планете су у Девици, између осталог Меркур (знање у ужем смислу, начин на који размишљамо, логика, мисаони процеси) у коњукцији са Сатурном (нешто старо, древно, из прошлости), плус тога Месец је такође у Девици (библиотека, књиге), па сам на основу твог поста и ствари које си у њему потенцирао, направио блиц анализу и некако интуитивно помислио (и био убеђен) да је то заиста тачан датум. Ипак, ти тврдиш супротно. Може бити, само не знам колико си искрен.

ovaj post govori o onome o cemu sam ja vec pricao.
lako je pogoti nesto, ako vec znas to :)

ako je astrologija prava nauka, dileme ne bi trebalo da bude....
zamisli nekog raketasa koji pravi raketu da digne coveka sa zemlje, u tome ne uspe i kaze, jbga, ja mislio da smo na mesecu, sto mi niste rekli...

Obersturmfuehrer:
ovaj post govori o onome o cemu sam ja vec pricao.
lako je pogoti nesto, ako vec znas to :)

ako je astrologija prava nauka, dileme ne bi trebalo da bude....
zamisli nekog raketasa koji pravi raketu da digne coveka sa zemlje, u tome ne uspe i kaze, jbga, ja mislio da smo na mesecu, sto mi niste rekli...
Ма није Оберу ово било класично погађање него је човек заборавио да уклони датум, на шта сам му и скренуо пажњу. Онда ме он пита, а како знам да је то прави датум? Ја узмем и погледам распоред планета за тај дан и видим да су четири планете у Девици, што ми се некако поклапало са његовим начином размишљања, а и људи са Сунцем у Лаву су обично зезатори са специфичним смислом за хумор и на основу свега тога, ја потврдим да је то тачан датум. Он сад неће да призна из ко зна којих разлога.

O cemu vi to ... ? :shock:
Pa kako se bilo sta moze saznati ili reci o coveku astroloski, bez podataka ?

Dodjes kod lekara bez snimka, laboratorijskih nalaza, ne zines, ne legnes da te pregleda, i - on ti da dijagnozu ?
:roll:

O tome se radi, ili sta ?

Elle_77:
O cemu vi to ... ? :shock:
Pa kako se bilo sta moze saznati ili reci o coveku astroloski, bez podataka ? O tome se radi, ili sta ?
Понекад си баш смешна, а шта ти радиш кад погађаш нечији подзнак, ај реци живота ти. Овде је потпуно исти принцип, само што сам га користио да потврдим датум у профилу, ништа више.

guitarrr_babe:
E, a šta stvarno znači "mesec u sedmoj kući"? Oduvek me je zanimalo, otkako sam naučila da pevam...

When the moon is in the Seventh House
And Jupiter aligns with Mars
Then peace will guide the planets
And love will steer the stars...

Ima razna značenja! ;)
Grubo rečeno, Mesec u VII polju: donosi popularnost, srećan brak, moze se u muskom horoskopu desiti da oženi udovicu ili pak da ostane udovac...ako je afliktovano:neverstvo zene....
Ali, mora se uvek gledati vladar polja, pa koje aspekte vladar gradi, pa u kom znaku je planeta u polju, pa koje aspekte gradi, pa stepen....mnogo toga i nije ni malo jednostavno! ;)

A Mars-Jupiter kombinacija generalno govori o uspehu....i mnoooogo cemu jos....npr. konjunkcja daje osobu koja zna cilj i svrhu poduhvata, osobu koja je uvek za konstruktivne polemike, osobu koja podnosi viceve na svoj racun, osobu koja je opasan neprijatelj jer ume proceniti svog neprijateja....i naravno opet se gleda sve ono sto sam ti napisala u gornjem pasusu! ;)

Inace sam pesma, ako obratis pažnju na refren , peva -age of Aqerius-....jer se smatra da era Vodolije donosi oslobadjanje od stega, tradicije...zato se i pojavo hipi pokret....pa kad uz to ukombinujes aspekte iz strofe, dobijas tacno osobine hipika... ;)

narode, ja se prijavljujem da budem zamorce za experiment (znam znam, tema davno pocela) bacite mi neke testove koje smatrate adekvatnim, a ja cu vama rezultate, kad stignem da uradim sve, jel moze? i ostavicu vam na kraju datum i koordinate :)

Back