Astrologija: Eksperiment

Allsade-Brat:
Ja definitivno znam sta astrologija zaista jeste. I budi siguran da razumem mnogo bolje nego sto bi ti to zeleo. Istina se ne moze sakriti pa ma koliko se ljudi nalik na tebe to trudili.
Астрологија је езотерична наука или древно знање о односу човека и космоса (пре свега сунчевог система), што значи скривено или неразумљиво ширим слојевима који је изједначавају са дневним хороскопима или тарот картама, без амбиција или жеље да је сами провере и увере се колико је све то једна велика истина. Наравно, има и тоталних антиталената, којима и да нацрташ неке ствари, опет не би разумели, ал су први у реду када треба да се пљује.

Ne, darling, tebi je :lol:

Meni samo par desetina knjiga iz gorepomenutog lopovluka, pa jos ako dodamo pokoju iz srodnih disciplina ... ne na nego u glavu ...

Ali slazem se, masta moze svasta 8-) A tek talenat !!!
Uvidima nikad kraja :-D
A pogodaka ... uh uh. Ne zna im se broj :lol:

Elle_77:
Ne, darling, tebi je :lol: Meni samo par desetina knjiga iz gorepomenutog lopovluka, pa jos ako dodamo pokoju iz srodnih disciplina ... ne na nego u glavu ...
А шта те је привукло тим књигама :rolleyes:
Elle_77:
Ali slazem se, masta moze svasta 8-) A tek talenat !!!
Uvidima nikad kraja :-D A pogodaka ... uh uh. Ne zna im se broj :lol:
Богами, цирка 80% успешности и то само преко постова je за респект, и поздрави ми ону твоју пријатељицу Вагу што се одазива на @krinka :wink:

Astral-Blade:
А шта те је привукло тим књигама :rolleyes:
Zedj za istinom :lol:

Astral-Blade:
Богами, цирка 80% успешности и то само преко постова je за респект, и поздрави ми ону твоју пријатељицу Вагу што се одазива на @krinka :wink:
Cirka, cirka ... cirkas i ti sa onim tvojim planeticama u Ribama ... vidi se. :wink:
(posle onako bogougodne tipa Obera krstis u porochne :wink: )

A gde pogodi ti za Vagu ? Trazila sam, nema.
Il' je radio pp :lol:

Astral-Blade:
Астрологија је езотерична наука или древно знање о односу човека и космоса (пре свега сунчевог система), што значи скривено или неразумљиво ширим слојевима који је изједначавају са дневним хороскопима или тарот картама, без амбиција или жеље да је сами провере и увере се колико је све то једна велика истина.
To je prica koju ste slozili za one koji nisu posveceni u vasu zaveru, kako bi imali cime da se zanimaju ako pocnu da se pitaju. Kako bi imali manje vremena za postavljanje pravih pitanja. Zvezde i njihov uticaj, tandara manadara... Dakle, papagajsko ponavljanje onoga sto su smislili oni koji se prostituisu za novac, titule i ostale privilegije i kojima je savest toliko otupila da se ne moze ni mikroskopom naci.

Allsade-Brat:
To je prica koju ste slozili za one koji nisu posveceni u vasu zaveru, kako bi imali cime da se zanimaju ako pocnu da se pitaju. Kako bi imali manje vremena za postavljanje pravih pitanja. Zvezde i njihov uticaj, tandara manadara... Dakle, papagajsko ponavljanje onoga sto su smislili oni koji se prostituisu za novac, titule i ostale privilegije i kojima je savest toliko otupila da se ne moze ni mikroskopom naci.

Rekoh ja - Astral-Brat :lol:

Da, da, bas je privilegija em titula biti astrolog.
:wink:
Ono za lovu se jos neko i ovajdi ...

Elle_77:
Zedj za istinom :lol:
Хехе, па то ће ти рећи и нпр. прохимо, сизиф и многи други, па неће узети те књиге у шаке.
Elle_77:
Cirka, cirka ... cirkas i ti sa tvojim Marsom u Ribama ... vidi se. :wink:
(posle onako bogougodne tipa Obera krstis u porochne :wink: )
Нисам те најбоље разумео, џаба намигујеш :D Иначе, од укупно петоро колико сам "погађао", препознао сам знак код троје и подзнак код Обера, зато сам рекао "цирка" 80%.
Elle_77:
A gde pogodi ti za Vagu ? Trazila sam, nema.
Il' je radio pp :lol:
Ја сам у задњој поруци рекао да се двоумим између Ваге и Стрелца (она је ћутала, није ништа рекла, ваљда се стиди), а ево сад и званично кажем да је Вага. Ове твоје речи ћу схватити као потврду, претпостављам да се знате :wink:

Astral-Blade:
Хехе, па то ће ти рећи и нпр. прохимо, сизиф и многи други, па неће узети те књиге у шаке.
:D
Istina je jedna, iako ima vise lica :lol:
Svako ima svoje knjige. Ali niko sve :wink:

Astral-Blade:
Нисам те најбоље разумео, џаба намигујеш :D Иначе, од укупно петоро колико сам "погађао", препознао сам знак код троје и подзнак код Обера, зато сам рекао "цирка" 80%.
Nisi, nisi, Astral. Lepo si rekao - nije svakom dato da razume :wink:
Cirka, cirka ... :lol: Da.

Astral-Blade:
Ја сам у задњој поруци рекао да се двоумим између Ваге и Стрелца (она је ћутала, није ништа рекла, ваљда се стиди), а ево сад и званично кажем да је Вага. Ове твоје речи ћу схватити као потврду, претпостављам да се знате :wink:
Pa to ce ti valjda ona reci ... Sta sam ja ovde ... pa da sve i svakog znam :lol:

Back