astro test!

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

Elita
Banovan
Poruka
15.014
evo da probamo obrnute testove! zadam vam osobinu a vi koji je to aspekt, znak itd. i zasto. budite fer pa ne virite u datum ;)

dakle ako se non stop neuroticno cackam po kozhi, po rukama, nogama, licu i dupetu, sta se o meni moze reci. mislim na astro polozaje u natalnoj
to traje vise godina a pocelo je u oko 12-13

?:
evo da probamo obrnute testove! zadam vam osobinu a vi koji je to aspekt, znak itd. i zasto. budite fer pa ne virite u datum ;)

dakle ako se non stop neuroticno cackam po kozhi, po rukama, nogama, licu i dupetu, sta se o meni moze reci. mislim na astro polozaje u natalnoj
to traje vise godina a pocelo je u oko 12-13

He,he :lol:

Bolje da si postavila ovaj topic na forumu Zdravlje :idea:
I tamo bi ti rekli da dugo nisi bila kod doktora...ne koznog...nego psihijatra...

Ha,ha :lol:

Cmok jedan u tvoju svrbljivu guzu
g078.gif

a jeste kad smo ostavili po petnast puta nase znake i podznake na ovom forumu, tesko im da prvoale :lol:

sta je stipso, zvace bulja gace ka d treba da se plati nesto, more usta li .....

a dupe neka ti ljubi Tomax vidim i on se nudi, mene nesto prosla volja

znam sad svi ocekuju nesto od tebe a ti nemas vise snage ni volje da ih odusevljavas...ma sta te briga da se trudis, ti si usla u anale ovog foruma, cak ce i moji klinci da pricaju o tebi kao legendi i da se hvale ostalim forumasima "moj tata je se dopisivao sa ? utatata :!: "

samo da znas ja ti ne zavidim na tome, jeste da cu uvek ostati niko i nista i da nijedna moja teme neca preci 5 str. ali cu barem imati svoju privatnost :D

btw. nije da nas ne citaju nego niko nece da se igra sa nama...kazu suvise smo matori za njih :( sto u neku ruku i jeste tacno :roll:

mene je zanimalo da mi pogode aspekte a ne da se muvamo. ni ne muvamo se. samo smo zakljucili da sam matora i dosadna baba. ne mogu vise ovako hocu da budem prava ja.
dacu i tebi autogram da ti veruju ali kasnije...

:D
moze da bude mnogho stvari ako ne pogodim nista izvini unapred

mars kvadrat uran
mars konj saturn
sunce u XII kuci : slabi zivci
jak saturn (koža) u kvadratu sa merkurom
znaci : blizanac, devica , ribe, ovan...

Back