ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D:D:D:D:D:D:D
Elle,diiiiiiiiivna si!!!!!!!!!
Cmok,cmok,cmok,cmok,cmok:razz::razz::razz::razz::razz:
Ljudi,nasa kafanica ponovo radi,tura pica za sve,dupla za ELLE!:lol::lol:
Ma moze pice i za Psihologa iako je zatvarao kafanicu,nas je.

Lepo..novost bas lepa...jes da mi nije bilo jasno ni sto je zatvorena kad je catovanje na temama zabranjeno, ali imalo je neku svoju svrhu, verovatno..samo da se jos setim sta sam htela da pitam..

Hajdemo jedno pitanje...da li se neko sreo u svom radu sa horoskopima bioenergeticara ili ljudi koji se nisu time bavili ali imali izrazen prenos svoje energije na druge...

Vip najbolji primer za ovo ti je horoskop poznatog bioenergeticara Osmana Hasanpasica.
On ima bioenergiju za razliku od mnogih koji tvrde da je imaju.
Sta na to ukazuje?
Prvo Pluton blizu ASC,a na isto ti moze ukazivati Pluton u 1,6,9 i 10.kuci.
Sto je Pl.blize ASC ili MC ,to je energetski potencijal jaci.
Evo ti njegovih podataka pa mozes pogledati kartu
01.05.1942. u 11:15,Zagreb
Nadam se da sam ti bar malko pomogla

Vip najbolji primer za ovo ti je horoskop poznatog bioenergeticara Osmana Hasanpasica.
On ima bioenergiju za razliku od mnogih koji tvrde da je imaju.
Sta na to ukazuje?
Prvo Pluton blizu asc,a na isto ti moze ukazivati Pluton u 1,6,9 i 10.kuci.So je Pl.blize ASC ili MC ,to je energetski potencijal jaci.
Evo ti njegovih podataka pa mozes pogledati kartu
1.05.1942. u 11:15,Zagreb

Pitam jer me je neko ovde podstakao na razmisljanje, imala sam priliku da upoznam i sretnem njih4-5 od kojih sam za sve imala natalne karte koje su mi sada negde-negde..pa me interesovalo iskustvo jos necije, sta da trazim..dva ispitivana i jedan za kojeg ne znam gde je ispitivan u Ukrajini su evidentno bili potencijali, jedno je Bik/Lav, drugo Lav/Lav. trece Rak?lav s tim da Sunce samo sto nije preslo u Lava...moram da iskopam karte nekako...a ako znas jos po nesto od aspekata, napisi mi. i hvala veliko za ovu kartu...

Videla sam kako je tajchiko opisala taj svoj dar.Tu sam se setila majke od mog bivseg momka.
Zena je definitivno imala neku energiju u rukama.Kad protrlja dlanove oni se zagreju i recimo kad bi htela da odvrne sijalicu ili se samo njoj priblizi rukama-sijalica crkne.
Veoma cudno.Takodje jednom kad sam bila kod njih bolela me je glava ,i ona me je izmasirala tim cudesnim rukama i glavobolja je prestala.
Ne secam se kad je tacno rodjena ,ali je Riba u horoskopu.

Videla sam kako je tajchiko opisala taj svoj dar.Tu sam se setila majke od mog bivseg momka.
Zena je definitivno imala neku energiju u rukama.Kad protrlja dlanovima oni se zagreju i recimo kad bi htela da odvrne sijalicu ili se samo njoj priblizi ona bi crkla.
Veoma cudno.Takodje jednom kad sam bila kod njih bolela me je glava ,i ona me je izmasirala tim cudesnim rukama i glavobolja je prestala.

Svi mi to imamo ali svi ne projektujemo..mislim samo na one koji su "proveravani" slucajevi...ako budem imala srece da pri selidbi nisam izgubila deo karata...bice super...

E da jos jedan slucaj.
Boze ispasce da posecujem neke bioenergeticare...a ja bas nesto tome i ne pridajem znacaj
Od moje prijateljice otac se time bavi,ali ja licno mislim da je on obican sarlatan....mada ima odlican marketing i strasno puno zaradjuje.Rak je u horoskopu,saznacu ti njegove podatke pa javljam.
On je zavrsio i neku "skolu"za bioenergiju u Nemackoj.Mada mene je par puta'tretirao' i ja nista nisam osetila...sem sto me je savio do zemlje....a da ja to nisam htela

Jesi se ti Vip nekad sretala sa kartama osoba koje tvrde da su vidovite,odnosno imaju tu neku moc predvidjanja,naslucivanja..
Ne znam kako da pitam ,a da ne budem pogresno shvacena..i prozvana od tamo nekih.
Znas na sta mislim?

E da jos jedan slucaj.
Boze ispasce da posecujem neke bioenergeticare...a ja bas nesto tome i ne pridajem znacaj
Od moje prijateljice otac se time bavi,ali ja licno mislim da je on obican sarlatan....mada ima odlican marketing i strasno puno zaradjuje.Rak je u horoskopu,saznacu ti njegove podatke pa javljam.
On je zavrsio i neku "skolu"za bioenergiju u Nemackoj.Mada mene je par puta'tretirao' i ja nista nisam osetila...sem sto me je savio do zemlje....a da ja to nisam htela

To sam gledala da rade...za neverne Tome..:oops::wink::wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back