ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi li gledala linkove koji su ovde postavljani od početka?
Mislim da ću ponovo ići u pretragu Neta..
Možda se nešto nađe..zanimljivo..

Potrazi, ja sam ipak Bikce koje ne voli mnogo da svrlja po netu, "diplomirala " sam na temi kako da vam se zakaci virus i obori sistem kad vam najvise treba...pa se ljudi krste sta se to meni dogadja, kad ne znaju sa kim imaju posla :lol::lol::lol: Elem, svrljaj ti i vidi, pa cemo da osmislimo sve ono sto predlozis

Jesi li gledala linkove koji su ovde postavljani od početka?
Mislim da ću ponovo ići u pretragu Neta..
Možda se nešto nađe..zanimljivo..

Da , zaboravih.. ja licno volim da iznosim svoja iskustva i vidjenja, ono sto sam u sebi sakupljala svih ovih godina, nekako najbolje funkcionisem tako u prakticnom nivou tumacenja horoskopa..ono..u svakom malom zivoticu na karti..

Potrazi, ja sam ipak Bikce koje ne voli mnogo da svrlja po netu, "diplomirala " sam na temi kako da vam se zakaci virus i obori sistem kad vam najvise treba...pa se ljudi krste sta se to meni dogadja, kad ne znaju sa kim imaju posla :lol::lol::lol: Elem, svrljaj ti i vidi, pa cemo da osmislimo sve ono sto predlozis

Nadam se da ću pronaći nešto baš interesantno..

PS..da vam sapnem..udavice me ljudi kad vide da sedim ovde i pijuckam pelinkovac sa limunom, a cekaju na neke analize..daznate, radim jos uvek nesto svojega posla, pa povremeno skoknem da srknem picence, doci cu posle kad bude kafa...na duze.. Niko me nije cuo, valjda, tiho sapucem

Moja Vaga se i vise nego dobro hrani(citaj-previse),a Ovan je odavno oguglao na glavobolje od ****,sad mi ih samo drugi prave...eh...a otkad su Bikovi od raskida na hranu(jos Vage u podznaku)gospojice,a?

Iskreno, oduvek, valjda zbog Urana na asc i meseca u Vodoliji, ne jedem cokoladu sem kad sam bolesna i to jedan dan manito po 200 grama i to progutam i dosta(kad dodju hormoni na red, tada drmnem dozu i mirna sam), i to samo euro-krem blok, mrzim crnu cokoladu, ne jedem hleb, nikad skoro, sto ne znam, testa ne volim zbog hormona mi naprave rupu u zeludcu pa mi muka..volim supu i pljeskavice, pljeskavice i pljeskavice, moze cevapii pileci raznjici u slaninici, ne volim meso jer ne volim da zvacem, umorim se mnogo brzo od toga, ne jedem torte jer ne volim kore, moze samo one gotovanske, sto se gutaju na eks, ono- slag, krem voce ili keks...eto ti recept kako da me ugostis ( i sta da narucis da donesu u kafanu..)..:oops::oops:

Iskreno, oduvek, valjda zbog Urana na asc i meseca u Vodoliji, ne jedem cokoladu sem kad sam bolesna i to jedan dan manito po 200 grama i to progutam i dosta(kad dodju hormoni na red, tada drmnem dozu i mirna sam), i to samo euro-krem blok, mrzim crnu cokoladu, ne jedem hleb, nikad skoro, sto ne znam, testa ne volim zbog hormona mi naprave rupu u zeludcu pa mi muka..volim supu i pljeskavice, pljeskavice i pljeskavice, moze cevapii pileci raznjici u slaninici, ne volim meso jer ne volim da zvacem, umorim se mnogo brzo od toga, ne jedem torte jer ne volim kore, moze samo one gotovanske, sto se gutaju na eks, ono- slag, krem voce ili keks...eto ti recept kako da me ugostis ( i sta da narucis da donesu u kafanu..)..:oops::oops:

IJUUUU!!!!Pa na koje ti bre zivis?Ja supu jedem kada ostane od deteta i to ne uvek,povrce kako kad,ali slatkisi i meso...mnjam....kad hoces i koliko hoces,uz pice naravno,kod mene sve ide....
Uzas,pravi sam hedonista.
Samo ti dodji,ce narucimo cevapi,ako treba ce ti i sazvacemo(ti bre ko da si rodila moje dete i nju mrzi da zvace...ali je ne mrzi da zvace kolace pa vuce batine)..bice i picence i kafa:wink:

Kad vec caskamo uz kaficu(mada ja moju popila),rekoh li ti da mi je i mama Bik(i to izgleda dupli,nije sigurna za vreme).Moj muz kaze da je najbolje jeo kada smo bili kod nje,posto ja volim da jedem a ne volim bas da kuvam,sta cu.

Ja sam izrod..lepo kazem - moja majka (Blizanac Devica) se samo obradovala jer je mislila da je dobila cerku (domacicu, pomocnicu..), a ja izrod..Kakvo kuvanje..sto me nece ja to batalim..pa zar da ovakav talenat za gledanje procerdam zbog serpica i loncica..jok,jok..samo ono sto deca vole...

Ja sam izrod..lepo kazem - moja majka (Blizanac Devica) se samo obradovala jer je mislila da je dobila cerku (domacicu, pomocnicu..), a ja izrod..Kakvo kuvanje..sto me nece ja to batalim..pa zar da ovakav talenat za gledanje procerdam zbog serpica i loncica..jok,jok..samo ono sto deca vole...

Eeee,u takvoj iluziji je zivela i moja majka kada je rodila cerku a posle je stalo pricala(a i sada prica) da je bolje da sam bila musko....ja bih objavila rat serpicama(naravno sem za dete)...ima toliko drugih interesantnih stvari,a i ja ne nalazim mnogo mane kada drugi kuvaju..uopste me ne pogadja kada mi mama prebaci da nisam zena domacica:lol::lol::lol:

Ja samo kazem..nisam tvoja..i gotova stvar..uvek je izludim..sta cu kad se prima kao muskatla, gde ubodes tu se primi..to imaju osobe Blizanac/Devica obicaj, Blizanac ne stigne da razmisli a Devica se nakaci ko sumanuta..

E o toj Devici sam mnogo pocela da razmisljam od kada si mi rekla da sam tip Device...tek sada mi je jasno zasto sam tako opsednuta detaljima,toliko da to i mene smara ali neznam kako da se izbavim iz toga...jos kada se ukljuci Vaga...moj jadni Ovan uspe da se javi samo kada ne treba.
I tako u vecitom neskladu sa samom sobom..a da pojedem nesto,mozda mi bude lakse?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back