Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Jesi li gledala linkove koji su ovde postavljani od početka?Piletina dusho, otislo dete u provod, tako i treba..
Mislim da ću ponovo ići u pretragu Neta..
Možda se nešto nađe..zanimljivo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li gledala linkove koji su ovde postavljani od početka?Piletina dusho, otislo dete u provod, tako i treba..
Otvaram temu za par dana o svakoj kući ponaosob u detalje i iscrpno ,naravno uz neke knjige
koje imam i uz vas da mi pripomognete,važi..
Otvaram temu za par dana o svakoj kući ponaosob u detalje i iscrpno ,naravno uz neke knjige
koje imam i uz vas da mi pripomognete,važi..
Jesi li gledala linkove koji su ovde postavljani od početka?
Ja mogu samo iz Vipinih knjigica(dok su kod mene),i ono malo mojih,kada sam kod kuce,ali ja uz kafu 'ocu i nesto zestoko...sta cu,zimogrozljiva sam
Jesi li gledala linkove koji su ovde postavljani od početka?
TOOOO,UBODE GA IZ PRVOG..PELINKOVAC!
Potrazi, ja sam ipak Bikce koje ne voli mnogo da svrlja po netu, "diplomirala " sam na temi kako da vam se zakaci virus i obori sistem kad vam najvise treba...pa se ljudi krste sta se to meni dogadja, kad ne znaju sa kim imaju poslaElem, svrljaj ti i vidi, pa cemo da osmislimo sve ono sto predlozis
Moja Vaga se i vise nego dobro hrani(citaj-previse),a Ovan je odavno oguglao na glavobolje od ****,sad mi ih samo drugi prave...eh...a otkad su Bikovi od raskida na hranu(jos Vage u podznaku)gospojice,a?
Iskreno, oduvek, valjda zbog Urana na asc i meseca u Vodoliji, ne jedem cokoladu sem kad sam bolesna i to jedan dan manito po 200 grama i to progutam i dosta(kad dodju hormoni na red, tada drmnem dozu i mirna sam), i to samo euro-krem blok, mrzim crnu cokoladu, ne jedem hleb, nikad skoro, sto ne znam, testa ne volim zbog hormona mi naprave rupu u zeludcu pa mi muka..volim supu i pljeskavice, pljeskavice i pljeskavice, moze cevapii pileci raznjici u slaninici, ne volim meso jer ne volim da zvacem, umorim se mnogo brzo od toga, ne jedem torte jer ne volim kore, moze samo one gotovanske, sto se gutaju na eks, ono- slag, krem voce ili keks...eto ti recept kako da me ugostis ( i sta da narucis da donesu u kafanu..)..ops:
ops:
Ja sam izrod..lepo kazem - moja majka (Blizanac Devica) se samo obradovala jer je mislila da je dobila cerku (domacicu, pomocnicu..), a ja izrod..Kakvo kuvanje..sto me nece ja to batalim..pa zar da ovakav talenat za gledanje procerdam zbog serpica i loncica..jok,jok..samo ono sto deca vole...
aa tu ste, dakle...![]()
Tu dok nas pe proteraju...samo spala knjiga na dva slova ..ja i ti.. i konobara nema..