ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shareni saturn mi u skorpiji :lol:

Saturn in Scorpio
Observant, self-controlled, unforgiving, tough, methodical, a researcher, an investigator. Lots of courage, self-assurance and can keep his cool.
Weaknesses: makes no concessions or compromises. He can become a fanatic of a creed, a party, work or a religion.

N3W, na to shto mi je u srcu sunca, ili po tebi ni na shta, sad sam se setila da ti kazimi nisi ni komentarisao...:p

Aha, kapiram sad. Stepeni su bitniji od minuta. U stvari, gledati minute je bino samo kada je reč o podeli kuća. Čak i kada je planeta na par stepeni od nove kuće, apsolutno je tačno da se može smatrati da je već ušla u sledeću kuću.

Orbis oko planeta, ma koje da su, imaju isti upliv kao i kada su 4*50' (četiri stepena i pedeset minuta) od druge planete, u ovom slučaju Sunca. Malo je drugačije kada je isključivo Sunce u pitanju i to kada je u nekom znaku. Recimo vaša kćer je na samom kraju Bika, 4-5 minuta kasine i bila bi rođena u znaku Blizanca. :)

S obzirom da je u Blizancima, to su odmah problemi sa prstima, rukama i plućima. Sad, zavisi u kojoj je to kući. Takođe su problemi sa narodima u znaku Blizanaca (Italijani). Ako su cigarete prisutne, to bi bilo izuzetno opasno jer naglašava preterano konzumiranje cigareta (Saturn pojačava loše uticaje na osobu kada je na Suncu).

U Blizancima može i da ukaže na odsustvo Oca, već u ranom detinjstvu. Takođe ukazuje i na operacije u ranom detinjstvu i moguće operacije, mada zavisi od toga u kojoj se kući nalazi. To će biti, najčešće, ožiljci sa leve strane tela (ako je Saturn u kućama 10, 11, 12, 1, 2, 3), odnosno ožiljke na desnoj strani tela (ako je Saturn u kućama 4, 5, 6, 7, 8, 9) . Kasnije u životu može da donese problem sa vidom.

Sa druge strane, one pozitivnije, daje ljude koji su pretežno pošteni i apsolutno svoji, u blizancima daje apsolutne pobornike slobode (misli, dela, čini, oslobađanje tradicije itd). Trenutnih dve do dve godine i šest meseci se može osećati povećana napetost zbog Strelca ili Jarca (Saturn je u Strelcu), što dolazi kao opozicija (može da bude i neka ljubav ili može da se oseća prisila na nešto, po pitanju posla, ljubavi, treba neka odluka da padne, što se kaže, koja može da promeni život ili se makar takvim čini).

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Aha, kapiram sad. Stepeni su bitniji od minuta. U stvari, gledati minute je bino samo kada je reč o podeli kuća. Čak i kada je planeta na par stepeni od nove kuće, apsolutno je tačno da se može smatrati da je već ušla u sledeću kuću.

Orbis oko planeta, ma koje da su, imaju isti upliv kao i kada su 4*50' (četiri stepena i pedeset minuta) od druge planete, u ovom slučaju Sunca. Malo je drugačije kada je isključivo Sunce u pitanju i to kada je u nekom znaku. Recimo vaša kćer je na samom kraju Bika, 4-5 minuta kasine i bila bi rođena u znaku Blizanca. :)

S obzirom da je u Blizancima, to su odmah problemi sa prstima, rukama i plućima. Sad, zavisi u kojoj je to kući. Takođe su problemi sa narodima u znaku Blizanaca (Italijani). Ako su cigarete prisutne, to bi bilo izuzetno opasno jer naglašava preterano konzumiranje cigareta (Saturn pojačava loše uticaje na osobu kada je na Suncu).

U Blizancima može i da ukaže na odsustvo Oca, već u ranom detinjstvu. Takođe ukazuje i na operacije u ranom detinjstvu i moguće operacije, mada zavisi od toga u kojoj se kući nalazi. To će biti, najčešće, ožiljci sa leve strane tela (ako je Saturn u kućama 10, 11, 12, 1, 2, 3), odnosno ožiljke na desnoj strani tela (ako je Saturn u kućama 4, 5, 6, 7, 8, 9) . Kasnije u životu može da donese problem sa vidom.

Sa druge strane, one pozitivnije, daje ljude koji su pretežno pošteni i apsolutno svoji, u blizancima daje apsolutne pobornike slobode (misli, dela, čini, oslobađanje tradicije itd). Trenutnih dve do dve godine i šest meseci se može osećati povećana napetost zbog Strelca ili Jarca (Saturn je u Strelcu), što dolazi kao opozicija (može da bude i neka ljubav ili može da se oseća prisila na nešto, po pitanju posla, ljubavi, treba neka odluka da padne, što se kaže, koja može da promeni život ili se makar takvim čini).

Pozdrav!

hm, dobro, pre par godina pochetak upale pluca, a nakon toga prehlade sa jakim kashljem, kao i nikotinski kashalj tu i tamo, mada bez nekog ponovnog drmanja pluca... to je jedanaesta kuca na manje od 6 stepeni razmaka od dvanaeste...

sa zabarima za sada nije bilo problema, al je bilo nekih s francuzima, u kojem su oni znaku?

prisutne su odavno, u ogromnim kolichinama, tako da se zivi opasno...;)

nema odsustva oca do njegove smrti 2004, a ni operacija, sem jedne krajnika...

od oziljaka jedan posred chela, josh iz detinjstva... i vid me relativno dugo dobro sluzio, pa naochare za daljinu uglavnom nosim kada vozim...

svoja, svakako...:D hm, napetosti ima ali vezano je iskljuchivo za posao, shto i nije chudo s obzirom na prirodu posla kojim se bavim, a i nekih drugih faktora koji su tu prisutni... e, to mi je za odluku novo, mozda se neshto pojavi...:p

pozzz. i tebi, i hvala...:D

Decoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
stigla kafica
pas-jutarnja-kafica.jpg

знам, причао ми Жућа :hahaha:
pa bogami tvoj Žuća i moj Đole lakše shvate određene stvari od nekih ljudi
a o dobroti da ne pričam
i nikada muški pas ne napada ženku
mogu i kavaljerstvu pojedini da se nauče od njih

- - - - - - - - - -

I onda kao oni ne umeju da govore... :lol:
umeju
evo Đole kad mu se baš jako išlo u WC - zalaje i njuškom pokaže na guzicu - to bi značilo - ''požuri bre- frka mi je'':D

ne vidi se slika Salič dragi

- - - - - - - - - -

Znam, i ova moja tek što odistinski ne progovori...

I stalno pazi mačku kao da je njeno štene...
Pa kujice su poznate da su usvojile i odgajile najrazčitije živuljke
često zveri - mnogo kruptije od njih
u divnoj knjizi ruske prirodnjakinje Vere Čapline ''Moji vaspitanici'' - ona opisuje kako je njena kujica odgajila lavicu
i obožavale su se
i lavica je uvek poštovala kao pravu majku

- - - - - - - - - -

ova slika me posebno dirne
fxYvOXf.jpg

- - - - - - - - - -

horacemonkey_j-850x510.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back