ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ja u životu do sad nisam čula da je neko umro zbog natalne karte
evo ovo Saletovo prvi put čujem
nego sam sujeverna, bez obzira na apsurdnost situacije

ја то не тврдим, само сам констатовао да сам им био задњи коме су гледале у те "ствари".
да појасним
то је период од око пола године али која ми је гледала отишла је после пар дана
након тога нисам давао ни у шољицу од кафе да ми гледају ето и ја сам сујеверан бар по том питању.
замисли дете од 18 година које је размишљало да је крив за две смрти, какво је то оптерећење које и дан данас памтим.
и опет подвлачим не знам шта то значи ни да ли сам ја узрок ни дал има везе али што ти кажеш не морам да испробавам да се уверавам да нисам узрок.

agi sta bi po tebi u solaru donelo

so60mo egz i ju60sa egz?
vezu sa malo starijim više duhovnu nego fizičku
emotivnu stabilnost
sređivanje problema sa roditeljima (ako su postojali)
posao - nalaženje istog ili izvora zarade
završavanje prekinutog školovanja
ma nemam ja pojma
ja to onako intuitivno
a dobra mi je intuicija

- - - - - - - - - -

Na ovo skroz zaboravih, pa sećam se kad smo predlagali nov naziv kad ono i dalje ništa.
Evo idem u nedelju kod Elle da većamo
a biće bre sve isto sem imena:zcepanje:

imal neke vesti o sharenom saturnu :hahaha:

Za nekih 7 meseci da pazimo kako sarađujemo sa inostranstvom, pa u naredne skoro tri godine.. biće više povlačenja u sebe, ograničavanja ''srpstva'', a isto tako i napadi na naše manastire i crkvu, pretežno u Vojvodini.

Povečaće se broj suicida. Moguće je da će ljudi otvarati devizne štednje, ali ne znam koliko će se to isplatiti. Uzimati bankovne kredite od drugih država u tim momentima bi bio izuzetan rizik.

Penzioneri i stari ljudi će imati problema, neki zubari mogu da potpuno zatvore biznis, biće više lomljave kostiju u Srbiji, pogotovo kada se ide na putovanja... i tako. Ništa lepo još uvek. Tada su možda i najgori aspekti po Srbiju (2017-2018). To pregrmimo i posle malo olakšanje 2020te. Vrv će i PDV da tada negde opadne.

svega toga je bilo i ranije... po meni a ja nisam nikakav reper, treba ne gledati u nebo, ni na vas nacin a ni na naucni, jer tamo za nas nista nema...svi odgovori su na zemlji, ili tacnije receno u zemlji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back