ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ove fotke su dobro usklađene, ne bi valjalo da im se dodaje bilo šta. :ok:

Za sad znam da Snow i Nero rade ozbiljnije poslove, a za druge ljude u kafančetu pojma nemam ko se čime bavi :huh:

Znami da Marlon dobro poznaje audiotehniku, načinio sam dobru kupovinu zahvaljujući njemu. :ok:

E, i da, znam da Helena radi u svom lokalu. :mrgreen:

Ove fotke su dobro usklađene, ne bi valjalo da im se dodaje bilo šta. :ok:

Za sad znam da Snow i Nero rade ozbiljnije poslove, a za druge ljude u kafančetu pojma nemam ko se čime bavi :huh:

Znami da Marlon dobro poznaje audiotehniku, načinio sam dobru kupovinu zahvaljujući njemu. :ok:

E, i da, znam da Helena radi u svom lokalu. :mrgreen:

Ja nisam zaposlen :lol:

Mada sam utovarao/istovarao drva (ne svojevoljno).

Ahaaa, onda je bilo to - PZP Zaječar.

Na NBG gde su splavovi (pa malo dalje) je veliko pitanje zašto ne iskaču mutanti neke kombinacije osiromašeni-uranijum+žabokrečina+C otrov+raznorazno smeće... Do sada bi trebalo da nas je Godzila posetila jedno dva puta.

Malo se to kao očisti pred letnju sezonu, da ne vide turisti koji plove Dunavom. :lol: Malo glavne ulice se očiste, malo oko skupštine, a ostale građevine tu negde WW1-WW2, gledaš da ti ne padne neki balkon na glavu :mrgreen:

Pazi ovaj dvorac
kuca_na_zgradi_1_726x400.jpg

Poslednja izmena:
Ahaaa, onda je bilo to - PZP Zaječar.

Na NBG gde su splavovi (pa malo dalje) je veliko pitanje zašto ne iskaču mutanti neke kombinacije osiromašeni-uranijum+žabokrečina+C otrov+raznorazno smeće... Do sada bi trebalo da nas je Godzila posetila jedno dva puta.

Malo se to kao očisti pred letnju sezonu, da ne vide turisti koji plove Dunavom. :lol: Malo glavne ulice se očiste, malo oko skupštine, a ostale građevine tu negde WW1-WW2, gledaš da ti ne padne neki balkon na glavu :mrgreen:

Pazi ovaj dvorac
kuca_na_zgradi_1_726x400.jpg

Na tu sirinu su trebali da se urade i kosi stubovi nalik na pajante, ovako zaobilazi u sirokom luku ako prolazis tuda.

Inace centralna kupola Aja Sofije je preteska za zidove pa postoje zidovi spolja koji sluze da podupru postojece.
Ako neko od planira da je poseti neka pogleda zidove sa spoljne strane ;)

Haha.

Pitam se šta kažu roditelji deci unutra...

- ''Deco, jesam li lepo rekao da nema igranja po uglovima kuće''

Šta kažeš na ovo?

13100678_1581714568824545_4092536739000556697_n.jpg

Covek zeleo garazu a zbog terena nije zeleo vodu unutra :lol:

Jako lose i nimalo bezbedno, da mogu srusio bih kucu.

- - - - - - - - - -

Ovo me podseća na kuće u unutrašnjosti Srbije...pravi odraz srpske "kulture".

Znas pricu kada Lwskovcanin ode u Nis pa prepricava svojima kako je grad lep i sredjen...
Na kraju kaze "ne mi jasno koj ce im onolki staklenik u centar" (Kalca) :lol:

evo još jednom predlozi

nego evo dosadašnjih predloga za ime Kahvane

N3W:
Звездани пут, звездане стазе, сазвежђе ''Кафана'', Црна Звезда, Оптимус Прајм, Venera u Ribama, Ad Astra, Solveig, Per Aspera Ad Astra, Quam Celerrime Ad Astra, Vodovod Srbije, Nekahktar, Kosmos, Sunniva, Bab-El-Sama, Amalur, Lunasa, Eustella, Urano-Metria, Heaven's Dew, Celestyna, TERRA STELLA, Namid, Zvezdana Nebesa, Star Sheriffs...

Agatha: (nisu namerno velika slova - nego sam kopirala i žešće me mrzi da prekucavam)
CAUDA DRACONIS
AURORA BOREALIS
KOD STAROG HALDEJCA
NOSTRADAMUSOVO ĆOŠE
MERKUROVE CIPELICE:zcepanje:
SATURNOV PRSTEN
ZVEZDANA PRAŠINA
KOMETIN REP
EFEMERIDA
NADIR
FORTUNA MAJOR
PTOLOMEJEVA MEHANA

Truman:
Galaxy caffe

Red Riding hood:
Zvezdana prašina
:ok: (rekoh li ja da sam isto predložila)
Sale:
Immum coelli
Egona:
Jedite kod Zvezdana

deder, koji je to predlog...gde, šta, kako ? :think:

napisala sam ranije, smejući se dok sam kuckala ovde: Jedite kod Zvezdana
meni je to u trenu bila asocijacija na onaj crtać jedite kod Džoa :zcepanje:
a, s druge strane ima i finije značenje,,jedite" sve što unosite u sebe, ljudi se hrane i duhovno, a ne samo klopajući, takođe ako uzmem u obzir i hranu kao hranu, ne vidim ništa vulgarno ili prosto u predlogu koji se meni dopada, bitno da je vickast-bar ja tako kontam, i bitno da ne zvuči kao plagijat nekog ofucanog ljubića, ostalih kafana na krsti ili te vaše prašine za koju ste zapeli :lol:
Ustvari, ako bude i prašina, nema veze, samo da se zna da mi se ne dopada :lol:

napisala sam ranije, smejući se dok sam kuckala ovde: Jedite kod Zvezdana
meni je to u trenu bila asocijacija na onaj crtać jedite kod Džoa :zcepanje:
a, s druge strane ima i finije značenje,,jedite" sve što unosite u sebe, ljudi se hrane i duhovno, a ne samo klopajući, takođe ako uzmem u obzir i hranu kao hranu, ne vidim ništa vulgarno ili prosto u predlogu koji se meni dopada, bitno da je vickast-bar ja tako kontam, i bitno da ne zvuči kao plagijat nekog ofucanog ljubića, ostalih kafana na krsti ili te vaše prašine za koju ste zapeli :lol:
Ustvari, ako bude i prašina, nema veze, samo da se zna da mi se ne dopada :lol:

a jbt. ja uopšte ali uopšte nisam video da se i pričalo nešto o novom nazivu astro-kafane,
palo mi na oči post od Elle da otvara novu pošto se ova ispunjava sa kvotom limita,
pa reko, ajd da se i ja malo uključim u ove zvezde...očigledno nisam pratio :neutral:

a ebala vas prašina, svi ćemo to postati,dajte nešto duhovno, gde večni duh luta galaksijama :mrgreen:

Bilo mi je bzvz da postavim neki predlog po nekoj fiksnoj zvezdi ili slično, jer ovde svrate ljudi i koji nisu nešto astrološki potkovani, pa mi je glupo da deluje zatvorenog tipa, jer ne znaju šta znači :)

а кафана је кафана како год се звала
е једино ако је сепаратна у унутрашњем простору онда би то јако подсетило на једну кафану на другом пдф-у
а ја никако нисам поткован :D

p.s.
Zvezdan me podseća na Đinđića...jeste praktično i korisno, ali sad su u pitanju neke druge tendencije :lol:

:rotf: daj bre ne izmotavaj se. Nije Zvezdan izmislio ime Zvezdan, a figurativno je u ovom kontekstu.

- - - - - - - - - -

а кафана је кафана како год се звала
е једино ако је сепаратна у унутрашњем простору онда би то јако подсетило на једну кафану на другом пдф-у
а ја никако нисам поткован :D

Tako je, a u kafani se ustvari i jede, uz ćaskanje i piće.:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back