ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je urok, ti kao astrolog treba to dobro da znas

Igrom slucaja, bas pre sekund na drugoj temi napisah da nisam ni a od astrologa :)

Samo volim da iscitavam i caskam na temu astro. Divim se onima koji jesu astrolozi.

A sto se ovog uroka tice, u to neverujem. Uvek kada je vazno trazim da mi svi zivi pozele srecu, i crpim energiju iz toga. Naravno da mnogo rezultati budu dobri.

Imamo lepe zelje, dobre namere...Zasto traziti lose u tome

Igrom slucaja, bas pre sekund na drugoj temi napisah da nisam ni a od astrologa :)

Samo volim da iscitavam i caskam na temu astro. Divim se onima koji jesu astrolozi.

A sto se ovog uroka tice, u to neverujem. Uvek kada je vazno trazim da mi svi zivi pozele srecu, i crpim energiju iz toga. Naravno da mnogo rezultati budu dobri.

Imamo lepe zelje, dobre namere...Zasto traziti lose u tome

meni kad god je neko reko bale ne da imas ribu :flert:, ne da imas skladan brak :hahaha:, ne da si pametan :lol: ne da si sposoban:hvala: sve bre krenulo u pm..
zato kad me bilo ko pita jel bro sha ima kako si..ja kazem umirem na aparatima sam...makar mi dodju kuci sa pomorandzama :lol:

Haha, pa ti sada vec ocekujes da se desi to lose i privuces ga, te se i desi :D

Nadam se da se stvari ipak brzo vrate u noramalu! :mrgreen:

Ja volim kada pozitivna energija struji svuda okolo, izmedju nas...Samo i prepoznati pravu pozitivnu...Uf

Haha, pa ti sada vec ocekujes da se desi to lose i privuces ga, te se i desi :D

Nadam se da se stvari ipak brzo vrate u noramalu! :mrgreen:

Ja volim kada pozitivna energija struji svuda okolo, izmedju nas...Samo i prepoznati pravu pozitivnu...Uf

Ove stavove je i deda mraz napustio ...
Um može da pobjegne iz postojećeg svijeta,ali ne i tijelo ...
Tako da,ta priča o nekom optimizmu i ''privlačenju pozitive'',a nalaziš se na ivici provalije,je samo put ka toj provaliji ...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back