ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto ovako?

ଘ(੭*ˊᵕˋ)੭* ̀ˋ Casting Spellz ~ ~ ~ Time passes...

SPELL INTENSIFIES! ~~~Ommmmm ¤\( `⌂´ )/¤ mmmmmO~~~

<º))))><
◦°˚\(*❛‿❛)/˚°◦ Oy, look, a FISH!

Hell yeah, nigga ✌(◕‿-)✌

---

Aha, nasao sam crnog zekonju. I dohvatio╭(◔ ◡ ◔)/ hihi

---

Evo i PMS edition

( ^◡^)っ✂╰⋃╯

Poslednja izmena:
Nešto ovako?

ଘ(੭*ˊᵕˋ)੭* ̀ˋ Casting Spellz ~ ~ ~ Time passes...

SPELL INTENSIFIES! ~~~Ommmmm ¤\( `⌂´ )/¤ mmmmmO~~~

<º))))><
◦°˚\(*❛‿❛)/˚°◦ Oy, look, a FISH!

Hell yeah, nigga ✌(◕‿-)✌

---

Aha, nasao sam crnog zekonju. I dohvatio╭(◔ ◡ ◔)/ hihi
eno sam skleptala enigmu od ponuđenog
hvala!!!
:mrgreen::heart::heart::heart:

Prvo ide znak, pa tek onda planeta. Mars može da bude Crvena kosa, ali nikako dugačka. Mars tip je muškobanjast sa vidnim pirsinzima u levom uhu (ide do 5 komada).
Ako je Saturn 2 kuća, onda bi trebalo da privlači pocepana, iscepana odeća i obuća. Stara pogotovo.

Ipak, Saturn 2 - sakupljanje predmeta od starinske vrednosti.

- Podznak Jarca - Materijalistički duh, zadrt, ne zanima se za fantaziju i za okultizam. Pravilna udaja, pravilan život, bez ikakvih ispada jer ''šta će komšija da kaže''. Nikako buntovnik u duši, uklapa se sa socijalnim normama i ne želi da se ni po čemu izdvaja. Osmeha bez. Religiozan samo zbog socijalnih normi. Flegma. Zabije se u fotelju i ne izlazi. Obožava obaveze.
- Podznak Strelca - Istraživački duh, najviše ceni znanje, želi sve da zna i da zagrli svet. Društvo kao veoma bitan deo života. Buntovnik u duši. Ne može da živi bez muzike. Želi da svira. Ne podnosi okrutnost prema životinjama ili prirodi. Ogroman osmeh na licu, kez za razglednicu. Intuitivno religiozan tip osobe koja proispituje sfere duhovnosti. Ne može samo da sedi, mora da se pomera, šeta, ide, radi. Savršeno komunikativna osoba sa veoma lošim rukopisom.

Pa sad, odlučite. :mrgreen: meni je svejedno ali bi se rektifikacijom to najbolje saznalo. Uostalom, Mars je u Škorpiji pa sve ono što je skriveno ili se nije ranije saznalo dolazi do izražaja. :ok:
dugačka kosa do pola leđa - Venera u 1.(ne podnosim kratku na sebi)
bušno mi je samo desno uvo
volim staru odeću i po kući idem ko sukleta a imam 3 krcata ormana - pola toga sam i zaboravila šta sve imam
imam kolekciju antikviteta i koječega
ispade da je tako
p.s. završila sam muzičku školu- klavir sam svirala:cool:
rukopis mi je lep :p a znam i kaligrafiju:p

Poslednja izmena:
Bizi ti lipi moj preko okeana i najdi srecu

Mogao bi a i ne moras.
Mozda samo skrivas svoje lepe tajne avanturice

Misliš da je to dobar potez ... ?

Baš to ne treba, pogotovo ne preko okeana i pogotovo ne zemlje u znaku Strelca (Albanija, Turska, Mađarska itd).

Šešelj sa njegovom 12 kućom zaglavio preko 10 godina (Saturn 12). Illyrian treba da vodi svoj život onako kako misli da treba, možda malo da poradi na snovima koje sanja, tj. košmarima koji mogu da budu veoma nasilni. Sve u svemu nikako ženidba preko granice.

Eto, to je dovoljno od mene.

Dakle tako ...
Mogao bih da se ne vratim znači ...
Planeta Saturn se u mojoj natalnoj karti nalazi u četvrtom polju,u prvom znaku zodijaka,vatrenom Ovnu ...
Sa planetama Mars i Venera , Saturn gradi aspekt trigon ...

Što se tiče snova,teški i hladni ...

Imaš neku frustraciju, koju verovatno vučeš ceo život (na emotivnom nivou) i nesvesno, a moguće i neku tajnu ili neostvarenu ljubav. Jedno ne isključuje drugo i treće, jer potpuna slika zavisi od cele natalne karte.

Dakle tako ...

dugačka kosa do pola leđa - Venera u 1.(ne podnosim kratku na sebi)
bušno mi je samo desno uvo
volim staru odeću i po kući idem ko sukleta a imam 3 krcata ormana - pola toga sam i zaboravila šta sve imam
imam kolekciju antikviteta i koječega
ispade da je tako
p.s. završila sam muzičku školu- klavir sam svirala:cool:
rukopis mi je lep :p a znam i kaligrafiju:p

Ja imam industrial na levom :lol:

Vodicu te ja :D
3pirsa 4 tet :mrgreen:

Hvala Anđice al nije to problem-moj najbolji drug sa akademije ima već 20 god radnju za tatoo
A ona slika sa zmijom koju sam ovde postavila-e to je boa od mog učenika-takođe tatoo majstora koga sam učila slikarskoj anatomiji
I naravno da obojica oće za dž da mi rade
ALI SE TOLIKO IGLE UŽASAVAM -DA NEMA ŠANSE

Worst-Tattoos-Ever-Made-5.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back