ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
N3W ( a i ostali ),

postoji li neko astrološko objašnjenje za jučerašnji masakr u Žitištu kao i za toliki broj porodičnih ubistava, preteženo žena, u ovoj godini? Danas opet čitam vest o novom zločinu.

1970ta godišta su poseban slučaj i podložnija su mentalnim oboljenjima, Dakle ide 1965 - 1975 koje su krizne godine i često je moguće videti ove ljude sa 2 pakle cigareta dnevno, bensedinima, jednim ili više razvoda. Imaju velikih problema sa svojim roditeljima jer su veoma jake političke i verske razlike između tih generacija.

Srbija, kao zemlja, je broj 2 u svetu po broju oružja po glavi stanovnika (ne računajući KiM).

Pojava i priča o ubistima nije ništa manja no u drugim državama, no ove veste skreću pažnju s obzirom da se sada vesti šire relativno lako i brzo. Štaviše, 90ih godina je bilo daleko više ovakvih i sličnih slučajeva. U to vreme je Pluton bio u Strelcu, a država Jugoslavija takođe (otud i kriminal u državi u porastu). Zbog Plutona u Jarcu Srbiji se loše piše na svim osnovama. Priče o svirepim ubistvima u zabitima ili zbog ljubomore, osvete, fatalnih ljubavi će biti normalna pojava u Srbiji. Kriminal je i sada u porastu, samo što je ovo politički kriminal.

Datumi svirepih ubistava su

27. jul 2002. godine, Leskovac
27. jul 2007. godine, Jabukovac (Negotin)
9. april 2013 godine, Velika Ivanča (Mladenovac) (CZ 88) (Škorpija)
2. jul 2016. godine, žitište (Zrenjanin) (oko 1:40 ujutru) (Ak-47) (Uran)

Mislim da su podaci tačni, ali nisam siguran.

U suštini trebalo bi pogledati precizne karte ili makar aspekte (tranzite) za te dane. Mars je u Škorpiji, Pluton u Jarcu. Pluton pravi opoziciju Veneri, Suncu i Merkuru u Raku, a tu je sada i Mesec. Tu odmah vidiš da je porodični slučaj (Venera žena i Merkur dete) osnovan po toj opoziciji. Mesec je tada bio u Blizancima.

Nemam vremena da se baš sada ovim bavim, ali istina je da jesu teški aspekti sada i da su ubistva osvetničke sorte i te kako na snazi.

Silovanja takođe. Treba sačekati da se pomeri Mars iz Škorpije. Izbegavati zapuštena šetališta pored reke, pogotovo noću.

al' to nije egzaktno a i nije neka konjunkcija, u različitim su znacima, različiti vladari, bla bla :mrgreen: mislim, ja to tako gledam tj usvojila sam taj sistem jer mi se čini da više 'pije vodu'

ne grešiš ti (sudeći po modernoj) nego ja drugačije gledam tj .vremenom sam kao što rekoh usvojila druga pravila. Kod savremenih autora je to uglavnom tako i za konjunkcije i za trigone, sekstile itd. - nebitno koji je znak, bitno je rastojanje između planeta ili svetala.

ne grešiš ti (sudeći po modernoj) nego ja drugačije gledam tj .vremenom sam kao što rekoh usvojila druga pravila. Kod savremenih autora je to uglavnom tako i za konjunkcije i za trigone, sekstile itd. - nebitno koji je znak, bitno je rastojanje između planeta ili svetala.
odavno sam se uverila da svako od nas kad se dugo bavi predikcijama - stvori i po neki lični simbol i uglavnom je tačan
ko što su meni bele figure u šolji loše:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back