ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
attachment.php

:ortakinje:
attachment.php

attachment.php

- - - - - - - - - -

Udruženje točilaca mlakog rasola ...
e pa to nema ovde ;)
treba nešto što asocira na zvezde, nebesa, kosmos, planete....

- - - - - - - - - -

Za AA:heart:
važi draga
radujem se

Jedva čekam Mesec u Vagi da se ožderem nečeg slatkog. Kokos, čokolada topljena, palačinke, mleveni lešnik, neskafica od banane. A druga tura palačinki da bude sa slatko od šumskih jagoda. Treća da bude sa medom i bademima.

Ulazi Mesec u Raka pa će biti domaće kuvanje :mrgreen: pitanje je šta skuvati sa celerom. . . :think:

kada smo kod suvog voća, koja je cena za pistaći? Ako su tu negde do 3000 din da kupim 1kg...

prvi u gornjem redu kad se gleda sa desna u levo
dakle : I *

- - - - - - - - - -

Jedva čekam Mesec u Vagi da se ožderem nečeg slatkog. Kokos, čokolada topljena, palačinke, mleveni lešnik, neskafica od banane. A druga tura palačinki da bude sa slatko od šumskih jagoda. Treća da bude sa medom i bademima.

Ulazi Mesec u Raka pa će biti domaće kuvanje :mrgreen: pitanje je šta skuvati sa celerom. . . :think:
ne pominji slatkiše
ukunula sam ih - krenuo šlauf da se pravi:rumenko:
jer treba na more da idem
pa da se malo šepurim a ne da se brukam

Haha. Tulumbe. Šampite. Krempite. Princes krofnice. Uštipci sa džemom od šljiva. Livadski med sa limunom. :mrgreen:

Srednji red, gore.

Meni se ugl sada jede samo suvo voće, ništa drugo.

Zbog čega ta opcija ... ?
pa zbir se u svakoj koloni (valjda je to horizontalno) smanjuje za dva - prva 12, druga 10, logično je da je sledeća 8 - tako da fali 3 do tog broja a ovo što sam izabrala ima tri elemnta
onda po zastupljenosti elemenata - ako je levo više tačaka npr. onda je desno zvezdica
sve slike sa desne strane gledaju u desno
ima još, ali je valjda i ovo dovoljno

- - - - - - - - - -

Haha. Tulumbe. Šampite. Krempite. Princes krofnice. Uštipci sa džemom od šljiva. Livadski med sa limunom. :mrgreen:

Srednji red, gore.

Meni se ugl sada jede samo suvo voće, ništa drugo.
nema srednjeg reda- samo gornji i donji u rešenjima

pa zbir se u svakoj koloni (valjda je to horizontalno) smanjuje za dva - prva 12, druga 10, logično je da je sledeća 8 - tako da fali 3 do tog broja a ovo što sam izabrala ima tri elemnta
onda po zastupljenosti elemenata - ako je levo više tačaka npr. onda je desno zvezdica
sve slike sa desne strane gledaju u desno
ima još, ali je valjda i ovo dovoljno

Ne,biće da je to rješenje,ali zbog ovog razloga ...
Kada se postavi da je rješenje gornji ugao,skroz desno,dobija se da je na slici ukupan broj krugova jednak ukupnom broju zvjezdica ...
Zbog toga ...

nego evo nekih mojih predloga za novu kafanu
CAUDA DRACONIS
AURORA BOREALIS
KOD STAROG HALDEJCA
NOSTRADAMUSOVO ĆOŠE
MERKUROVE CIPELICE:zcepanje:
SATURNOV PRSTEN
ZVEZDANA PRAŠINA
KOMETIN REP
EFEMERIDA
NADIR
FORTUNA MAJOR
PTOLOMEJEVA MEHANA

Poslednja izmena:
PA OVO JE NELOGIČNO ŠTO SE TIČE PONUĐENIH REŠENJA
jer prvi i poslednji u gornjem redu su potpuno isti!!!!
ne razumem onda koji je sistem odabira između identičnih?

Zbog toga sam ja ovdje da pojasnim matricu ...
Od ponuđenih odgovora nijedan nije tačan ...
Napravljene su greške...
Dakle,matrica se izvršava ako i samo ako se nad rješenjem u sredini (gornji red) izvrši rotacija( od 180 stepeni) donjeg dijela figure ...

- - - - - - - - - -

Trebalo bi da je drugi red, sredina.

Ne,to nije tačno rješenje ...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back