ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da,ali pitam konkretno,šta se to poklopilo ... ?
Prvo, stil pisanja. Znaci, Hese.

Drugo, lik Sinklera, ne sam Demijan. Cesto se priseca, a kroz zivot sve cesce osvescava i ono ne toliko dobro u sebi, povlaci se, i pocinje da uziva u novootkrivenom... Zivi i sve Andjele i sve Djavole...

Nisam sigurna, ali bih skoro mogla da kazem da je i 'rekao' nesto poput onoga sto si i ti: ''To je bilo pravo dobro..."

Prvo, stil pisanja. Znaci, Hese.

Drugo, lik Sinklera, ne sam Demijan. Cesto se priseca, a kroz zivot sve cesce osvescava i ono ne toliko dobro u sebi, povlaci se, i pocinje da uziva u novootkrivenom... Zivi i sve Andjele i sve Djavole...

Nisam sigurna, ali bih skoro mogla da kazem da je i 'rekao' nesto poput onoga sto si i ti: ''To je bilo pravo dobro..."

Dakle tako ...
Mhm,ko bi rekao ...

Gdje je tvoje mjesto u astrologiji, u kom znaku je tvoj dom ... ?

animal_gif_0371.gif

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dobro se jos i krece...Ne da se mala hahaha
mnogo volim ovu vrstu pasa - Akita inu
To je pravi samurajski pas
Nastao je kad je jedan samuraj pao u nemilost kod šoguna i onda je smislio način kako da povrati položaj
Uhvatio je mladunce dve vrste planinskog vuka, ukršao ih i dobio Akitu
Neverovatno je odan ali i opasan jer ''gazdu'' brani do smrti
a imam i priča o akiti (i film je snimljen po njoj) koja je svaki dan na peronu čekala i ispraćala svog gazdu dok je išao na posao
i kad je preminuo- pas je i dalje svaki dan dolazio i čekao jadan...

Joj, duse... To je prava ljubav.
A i lepi su, krzno im deluje meko. Fino za dodir :)

A primetila sam da znas baaas mnogo informacija. I to iz raznih oblasti. Sto bi se reklo - opsta kultura na zavidnom nivou, svaka cast!

Stalno cituckas nesto, istrazujes?

Joj, duse... To je prava ljubav.
A i lepi su, krzno im deluje meko. Fino za dodir :)

A primetila sam da znas baaas mnogo informacija. I to iz raznih oblasti. Sto bi se reklo - opsta kultura na zavidnom nivou, svaka cast!

Stalno cituckas nesto, istrazujes?
da, ali sam i površna nekad....da se ne lažemo....većinu stvari samo ovlaš prođem - pa što zapamtim - zapamtim:rumenko:
a što se opšte kulture tiče - pa dobro, išla sam u razne škole, preneli mi roditelji, porodica, prijatelji, volim da učim- al kad ja hoću i koliko hoću

Pa kada ima toliiiko zanimljivih stvari na svetu...:mrgreen: Razumem te :mrgreen:

Ah, porodica kao stub :heart: Dosta si pohvatala, vala

Danas neki divan dan...Jos uz vino...Npr.ja ga trenutno pijem... :D Hm, a sta dalje, toliko ideja a neodlucnost :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back