ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je onda u redu ...
Međutim,šta se sledeće događa ...
Mjesec,simbolika ... ?

Mjesec se u mojoj natalnoj karti nalazi u šestom znaku zodijaka,znaku Djevice, u polju osam ...
Mjesec ima aspekt sa Merkurom,aspekt koji se u astrologiji zove sekstil ...
Šta sad ... ?

To je dobar aspekt
Emotivna inteligencija ali nekad previše kritična
Cinizam ali i jak intelekt
Sve mračno i mistično te privlači
Al ovaj položaj nosi i određenu dozu autodestrukcije
Nešto dobro preneseno od majke-dobri geni ili neko znanje
Aktivnost i sport ti čuvaju zdravlje koje može biti promenljivo-osetljiva creva i stomak
Pazi-ovo što ja pričam je samo MALI deo značenja tog aspekta
Zato bih volela da se pridruži još neko

To je dobar aspekt
Emotivna inteligencija ali nekad previše kritična
Cinizam ali i jak intelekt
Sve mračno i mistično te privlači
Al ovaj položaj nosi i određenu dozu autodestrukcije
Nešto dobro preneseno od majke-dobri geni ili neko znanje
Aktivnost i sport ti čuvaju zdravlje koje može biti promenljivo-osetljiva creva i stomak
Pazi-ovo što ja pričam je samo MALI deo značenja tog aspekta
Zato bih volela da se pridruži još neko

Čuj to ...
Zanimljivo,zanimljivo ...
U redu ...
Da li ovdje ima tradicionalnih astrologa ... ?

Recimo,planeta Mars ... ?
Planeta Mars se u mojoj natalnoj karti nalazi u devetom znaku zodijaka,vatrenom znaku Strelca,u polju jedanaest ...
Planeta Venera sa planetom Mars ima ono što se u astrologiji naziva egzaktan aspekt ...
I planeta Mars i planeta Venera se nalaze na devetnaestom stepenu i četrdeset i sedmom minutu vatrenog znaka Strelca,tj. jedna od druge udaljene su nula stepeni i nula minuta ...
Šta se sada događa ... ?

Čuj to ...
Zanimljivo,zanimljivo ...
U redu ...
Da li ovdje ima tradicionalnih astrologa ... ?

Recimo,planeta Mars ... ?
Planeta Mars se u mojoj natalnoj karti nalazi u devetom znaku zodijaka,vatrenom znaku Strelca,u polju jedanaest ...
Planeta Venera sa planetom Mars ima ono što se u astrologiji naziva egzaktan aspekt ...
I planeta Mars i planeta Venera se nalaze na devetnaestom stepenu i četrdeset i sedmom minutu vatrenog znaka Strelca,tj. jedna od druge udaljene su nula stepeni i nula minuta ...
Šta se sada događa ... ?

Ovo jeste zanimljivo
Al mene izujedaše komarci
Tako da vas ostavljam same u cafeu da se družite
I da tumačite aspekte

Ne vredi da joj ja bilo šta pričam, sve sami kvadrati sa Jupiterom i kućom dece.

ljubav - biće stariji čovek ili će doći kasnije. Tu će biti malo patnje, malo boli, ali šta sad. Negde mora da trpi. :ok: Pozdrav

Posao jeste u državnoj struci.

Ispiti su karmički, ne kapiram što do sada se to nije završilo, trebalo je još pre 4-5 godina??

koja su to tri ispita koja ne valjaju?

Ne vredi da joj ja bilo šta pričam, sve sami kvadrati sa Jupiterom i kućom dece.

ljubav - biće stariji čovek ili će doći kasnije. Tu će biti malo patnje, malo boli, ali šta sad. Negde mora da trpi. :ok: Pozdrav

Posao jeste u državnoj struci.

Ispiti su karmički, ne kapiram što do sada se to nije završilo, trebalo je još pre 4-5 godina??

koja su to tri ispita koja ne valjaju?

Otorino,higijena i pedijatrija

Čudo da nije baš ove godine dala te ispite, Jupiter je bio u Devici, odličan period za studiranje opšte medicine (Jupiter - Uopšteno - opšte) - (Devica - medicina)

Ima jedna sitnica
Tranzitni Saturn koji joj kvadratirao Sunce,Mesec, I još dve planete u prvom-mislim Mars i Merkur
Ne sedam za compove ovih dana-stalno sam na vazduhu a na telefonu i tabletu ne mogu da otvorim celu natalnu-to jest vidim samo deo prvog polja

Dobar govornik,ostar

Precizno i pedantno ...

odma sam znala da je Škorpija;)

Mhm ...

jes brate, samo da ne bolduje... njušim neku nesigurnost... a sumnjam u slabog marsa. :p

Čuj to ...
Planeta Mars se u mojoj natalnoj karti nalazi u devetom znaku zodijaka,vatrenom Strelcu, u polju jedanaest ...
Sa planetom Venerom gradi aspekt u astrologiji poznat kao konjukcija u udaljenosti od nula stepeni i nula minuta ...
Planeta Venera je u mojoj natalnoj karti ''vladar'' polja deset,a planeta Mars je u mojoj natalnoj karti ''vladar'' polja jedanaest ...

Precizno i pedantno ...

Mhm ...

Čuj to ...
Planeta Mars se u mojoj natalnoj karti nalazi u devetom znaku zodijaka,vatrenom Strelcu, u polju jedanaest ...
Sa planetom Venerom gradi aspekt u astrologiji poznat kao konjukcija u udaljenosti od nula stepeni i nula minuta ...
Planeta Venera je u mojoj natalnoj karti ''vladar'' polja deset,a planeta Mars je u mojoj natalnoj karti ''vladar'' polja jedanaest ...

ah borče za pravdu (pa bila ona i uzaludna i samo tebi vidljiva) izvinjavam se... :lol:
nije neka bitna pozicija nit vladarstvo... 10/11
al konjukciju ti priznavam. :p

ah borče za pravdu (pa bila ona i uzaludna i samo tebi vidljiva) izvinjavam se... :lol:
nije neka bitna pozicija nit vladarstvo... 10/11
al konjukciju ti priznavam. :p

Zanmiljiva konstatacija od strane ove žene ...
Moguća je jedino univerzalna pravda ...
Sve ostale su ispod tepiha ...

>> Dvije stvari me ispunjavaju sve većim strahopoštovanjem i divljenjem što ih više promišljam – zvjezdano nebo iznad mene i moralni zakon u meni. <<

Immanuel Kant

Illyrian - jel si ti voleo da se tučeš kad si bio klinac?:);)
I sa onim Merkurom u Škorpiji imaš ''laku'' ruku:batina:
no taj Mars ti samo povaećava afinitet ka sportu- posebno borilačkim veštinama

Ako je za to bilo potrebe ...

Ubiti životinju za mene je tragedija,ali ubiti čovjeka za mene je posao ...
Poznato je da sam striktno precizan u egzekuciji ...
Dovoljno mi je samo reći da je neko nečovjek !

agatha,kad si kod borilackih vestina
sta mislis,sta je vazno za kik boksere/boksere?
Misliš astrološki?
jer ovako pojma nemam- od sportova jedino znam da skijam i da jašem- doduše OBOŽAVAM boks!!!!!!!! Klasični! Al da gledam:D
Pa po meni je za svaki sport bitna pozicija Marsa i Merkura i Asca, i 3. 9. i 1. polje, takođe planete u Ovnu i Strelcu
Eventualno i Jupitera
evo Nevesta bolje zna

- - - - - - - - - -

Zanmiljiva konstatacija od strane ove žene ...
Moguća je jedino univerzalna pravda ...
Sve ostale su ispod tepiha ...

>> Dvije stvari me ispunjavaju sve većim strahopoštovanjem i divljenjem što ih više promišljam – zvjezdano nebo iznad mene i moralni zakon u meni. <<

Immanuel Kant

Ako je za to bilo potrebe ...

Ubiti životinju za mene je tragedija,ali ubiti čovjeka za mene je posao ...
Poznato je da sam striktno precizan u egzekuciji ...
Dovoljno mi je samo reći da je neko nečovjek !

jojojoj:eek:
za životinje se slažem:)

Misliš astrološki?
jer ovako pojma nemam- od sportova jedino znam da skijam i da jašem- doduše OBOŽAVAM boks!!!!!!!! Klasični! Al da gledam:D
Pa po meni je za svaki sport bitna pozicija Marsa i Merkura i Asca, i 3. 9. i 1. polje, takođe planete u Ovnu i Strelcu
Eventualno i Jupitera
evo Nevesta bolje zna

- - - - - - - - - -

jojojoj:eek:
za životinje se slažem:)

Jok numeroloski :malav:
Strelac i boks?sto?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back