- Poruka
- 115.880
Ajd malo o ljubavi 
Lepša je od politike
A i pitala devojka ;-)

Lepša je od politike

A i pitala devojka ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za Srbiju u EU nema dobitaka, samo gubitaka sa astrološke pozicije, s obzirom da je Eu posrednik za US politiku.
USA, Nemačka i Engleska su najveći protivnici RS na ekonomskom planu, a na nacionalnoj osnovi su to Mađari i Albanci.
Sve u svemu, bilo gde da je Nemačka glavna - tu Srbija nema šta da traži i obrnuto.
medicina......... jeste ranije zbog ljubavi sad radi ucenja nema ljubaviMislim da je pitala kada će sresti pravu ljubav![]()
da u posetku a sad je ljubav radi ucenja..........nemam prilike ......Medicina
- - - - - - - - - -
medicina......... jeste ranije zbog ljubavi sad radi ucenja nema ljubavi
zanima me imam li sanse da zavrsim faks,i kad cu napokon opet da se zaljubim....
Medicina...opsta medicina
stari student,3 ispita do kraja,ali teska
Medicina...opsta medicina
stari student,3 ispita do kraja,ali teska

ne......higijena,otorinolarngologija i pedijatrija
xaxaaaaaaaaaaaa....ja sam u ns,tako ji kod nas je isto....samo su ovi nasi malo rigorozniji je nas malo ima,srpski receno izivljavaju se
to ti je napametnije sto si odlucila,ovome nikad kraja...ceo zivot ucis,a ljudi oko tebe su neljudi.......cak i kao studenti,a kamoli sutra kao kolege......nije ovo osecaj bezbriznosti kada kazu,najlepse doba........jako smo izmuceni,i sve predugo traje.......ali naviknes se........moja neostvarena zelja je bila da upisem glumu..........nikada mi roditelji nisu dozvolili........
Dugo vremena sam mislila da sam dupla riba ,dok nedavno nisam izvadila novi maticni izvod,gde pise tacno vreme....... mislim da mi snagu daje ta vodolija u podznaku.....ali riba me unistava,sve jako licno ,emotivno prihvatam....zato sam toliko i oduzila studije.......
Jesu teške okolnosti
I krvav lebac
Ali mislim da je nezamenljiv osećaj kad nekom olakšaš bol ili ga izlečiš
No dodatno je otežavajuće što radiš sa ljudima-pacijentima-a i njih ima svakakvih
A treba da pod velikim pritiskom valjano obaviš posao
No -broj spašenih ili ulepšanih života je ipak najvažniji
A to ima cenu
pa pretpostavljam......ovo sto smo na praksama radili,ljudi su divni.......zaista te svako gleda ko Boga i ocekuje ....a sad gde zivimo,nije ni cudo da budu "svakakvi"...ali sve se to razume jer i mi ne zivimo nista bolje,a od istih bolesti bolujemo..........
xaxaaaaaa,nadam se....jel to ti kazes ili horoskop?xaxaaaaa...salim se malo,hvala ti
znas kako ,uvek kazu da je najteze raditi sa ljudima......i ja sam mislila tako dok nisam kasnje dosla u kontakte s njima..... ,kod nas je bilo tako da sve mora da obidje tj.sva odeljenja ,urgentni hitna a najvise sam provela na onkologiji......sve se radi sve mora da zna da se odradi......naravno u skladu sa onim za sta se skolujemo.......ja licno sma uvek imala extra kontak sa pacijentima,veruj mi da je bio slucajeva da sam izbacena sa vezbi recimo jer i pacijent i ja pocnemo da se nekontrolisano smejemo na neke situacije....xaxaaa.....al dobro sve je to zivot.........tesko je raditi s ljudima koji su zdravi i ne znaju za muku i nevolju.......sa bolesnima,ostecenima i umirucim je lako,divno i predivno se ponasaju.....sve je to zivot i on je prelep.....e sad sto zivimo gde zivimo ,nije razlog da gubimo ljutskostMalo sam bacila pogled-malo intuicija-malo po određenoj blagosti koja se vidi iz postova
I kažeš planeta Merkur predstavlja komunikaciju,inteligenciju,brzinu,pokretljivost,transakcije,spisateljstvo i ekonomiju ...
Planeta Merkur se u mojoj natalnoj karti nalazi u osmom znaku zodijaka,znaku Škorpiona, u polju deset ...
Šta se tada događa ... ?
znas kako ,uvek kazu da je najteze raditi sa ljudima......i ja sam mislila tako dok nisam kasnje dosla u kontakte s njima..... ,kod nas je bilo tako da sve mora da obidje tj.sva odeljenja ,urgentni hitna a najvise sam provela na onkologiji......sve se radi sve mora da zna da se odradi......naravno u skladu sa onim za sta se skolujemo.......ja licno sma uvek imala extra kontak sa pacijentima,veruj mi da je bio slucajeva da sam izbacena sa vezbi recimo jer i pacijent i ja pocnemo da se nekontrolisano smejemo na neke situacije....xaxaaa.....al dobro sve je to zivot.........tesko je raditi s ljudima koji su zdravi i ne znaju za muku i nevolju.......sa bolesnima,ostecenima i umirucim je lako,divno i predivno se ponasaju.....sve je to zivot i on je prelep.....e sad sto zivimo gde zivimo ,nije razlog da gubimo ljutskost
- - - - - - - - - -
i uveg ga gledaj ko svog najblizeg.......samo tako sebe mozes da sacuvas a i da njemu ne naudis
Trebalo bi da ti idu transakcije vezane za nasledstva, mogao bi da vodiš pogrebno preduzeće, oštar jezik, glasan,voli da naređuje-bolje bi se snašao kao šef nego potčinjeni, talenat za pisanje,duboke misli,ljubav prema oružju,borilačke veštine,svađalica,odgovornost i čast-doduše lična