- Poruka
- 115.900
Elleonora!
My dear
My dear

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Elleonora neće spavati noćas, popila je previše kafe (i pije još uvek)![]()
![]()
ja ponekadal' sam se odvikla, baš uredno ležem i ustajem u normalno vreme, pa mi se ne kvari
тако да више волим Сунце, макар и оно подневно летње 
'фала, мени као и теби Месец знаш какав јетако да више волим Сунце, макар и оно подневно летње
![]()
ја сам рођена у подне, Сунце конј. МЦ
Veruje se, ocigledno, ali pitanje zasto se ne koristi svugde...
Nekima je grad danas sigurno naneo velike problemeMora se dalje
Pozdrav svima nakon povratka kući, lepo je bilo...nada(j)mo se još ovakvim putovanjima.
Nije to nikakva bapska priča. Prskaju nas česticama aluminijuma na dnevnoj bazi! Za nešto manje od 20 minuta se oformio ciklon iznad Beograda, kakav postoji samo na Italijanskom području.
Pogledajte kako se ciklon oformio nakon samo 40 minuta od kako su proletela dva aviona nisko.
http://www2.sat24.com/history.aspx?culture=en
Idite na 20. June 2016 inamestite sat da pokazuje 17:30 i onda gledajte u lokaciju Beograda. Pomerajte vreme za po 15-30 minuta i videćete kako je sve došlo do toga. Već na 18:15 videćete jasno definisan ciklon koji se niotkuda pojavio. Njegova gustoća, a pogotovo na infrared snimku, je viša od bilo koje druge formacije oblaka u Evropi u tom trenutku.
Vetar je bio južni i nosio je ciklon dalje prema severu zemlje. Pančevo je prošlo najgore.
Cao,pozdrav svima,nova sam ovde pa bih molila da me razumete.Zelela bih da mi neko malo protumaci kartu,ali ne znam bas da postavim,nadam se da cu uspeti....zanima me dal cu zavrsiti fakultet kao i ljubav koje nema
https://s31.postimg.org/sqqfv2ncr/astro_w2gw_01_bela_rada_57876_40000.gif
ako sam promasila mesto za ovo pitanje,ja se izvinjavam i molim da me usmerite na pravo mesto. Hvala vam unapred

Koji faks je u pitanju?
I ne razumem pitanje za ''ljubav''?
Da li se učenje otežalo upravo zbog ljubavi?
Neće EU dugo.

Ne bi mi to bilo drago, a sve je moguće...