ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'фала, мени као и теби Месец знаш какав је :lol: тако да више волим Сунце, макар и оно подневно летње :D :mrgreen:

ја сам рођена у подне, Сунце конј. МЦ

'фала, мени као и теби Месец знаш какав је :lol: тако да више волим Сунце, макар и оно подневно летње :D :mrgreen:

ја сам рођена у подне, Сунце конј. МЦ

Kakav je -da je-moramo da ga ispoštujemo-što bi rekli u Munze
Kao i starog zlog mudraca koji ga drži
Tako da nije zgoreg pozdraviti ga
A znaš da se kristali pune i na Mesecu i na Suncu
Tako i mi
Dakle -sad je pun i opada -idealan za pozdravljanje
To jest idealna Gospa Selena
Danju Helios dabome

Veruje se, ocigledno, ali pitanje zasto se ne koristi svugde...

Nekima je grad danas sigurno naneo velike probleme :( Mora se dalje

Grad velicine pesnice..grad koji razbija sofersajbne? Al ne..nekima takve stvari nisu merodavne,nego gledaju kakav ce biti polozaj planeta da bi znali dal da izadju iz kuce ili ne.A vestacku promenu vremena nazivaju bapskim prizama i ' teorijama zavere'. al ok..

Nije to nikakva bapska priča. Prskaju nas česticama aluminijuma na dnevnoj bazi! Za nešto manje od 20 minuta se oformio ciklon iznad Beograda, kakav postoji samo na Italijanskom području.

Pogledajte kako se ciklon oformio nakon samo 40 minuta od kako su proletela dva aviona nisko.

http://www2.sat24.com/history.aspx?culture=en

Idite na 20. June 2016 inamestite sat da pokazuje 17:30 i onda gledajte u lokaciju Beograda. Pomerajte vreme za po 15-30 minuta i videćete kako je sve došlo do toga. Već na 18:15 videćete jasno definisan ciklon koji se niotkuda pojavio. Njegova gustoća, a pogotovo na infrared snimku, je viša od bilo koje druge formacije oblaka u Evropi u tom trenutku.

Vetar je bio južni i nosio je ciklon dalje prema severu zemlje. Pančevo je prošlo najgore.

Nije to nikakva bapska priča. Prskaju nas česticama aluminijuma na dnevnoj bazi! Za nešto manje od 20 minuta se oformio ciklon iznad Beograda, kakav postoji samo na Italijanskom području.

Pogledajte kako se ciklon oformio nakon samo 40 minuta od kako su proletela dva aviona nisko.

http://www2.sat24.com/history.aspx?culture=en

Idite na 20. June 2016 inamestite sat da pokazuje 17:30 i onda gledajte u lokaciju Beograda. Pomerajte vreme za po 15-30 minuta i videćete kako je sve došlo do toga. Već na 18:15 videćete jasno definisan ciklon koji se niotkuda pojavio. Njegova gustoća, a pogotovo na infrared snimku, je viša od bilo koje druge formacije oblaka u Evropi u tom trenutku.

Vetar je bio južni i nosio je ciklon dalje prema severu zemlje. Pančevo je prošlo najgore.

Postoje lepo i jasno satelitski snimci,tu se barem moze sve videti.Nikola Aleksic je za 90% stanovnika sirotinjskog carstva budala,dokle god bude tako nema spasa,a kada se tih 90% osvesti bice kasno.Pa i poplave pre 2 god su vestacki izazvane,

Cao,pozdrav svima,nova sam ovde pa bih molila da me razumete.Zelela bih da mi neko malo protumaci kartu,ali ne znam bas da postavim,nadam se da cu uspeti....zanima me dal cu zavrsiti fakultet kao i ljubav koje nema
https://s31.postimg.org/sqqfv2ncr/astro_w2gw_01_bela_rada_57876_40000.gif
ako sam promasila mesto za ovo pitanje,ja se izvinjavam i molim da me usmerite na pravo mesto. Hvala vam unapred

Ima tema za to-al pošto si nova neću da premeštam i da te zbunjujem:)

Čudnjikavo je, ali već bi trebalo da je srela idealnu ljubav. Mars je malo lošiji sa Plutonom i može biti problema u eventualnom braku ako dođe do opsesije i ljubomore.

Sa druge strane Mars je odlično pozicioniran sa svim planetama i ne znam čemu to pitanje za ljubav u prvom planu, to je više onako, usput, reda radi. :lol:

Sve ui svemu opasnosti su na drugim planovima i vezani su za paranoju i moguća duševna oboljenja ukoliko se ne pripazi na nerve.

- - - - - - - - - -

Ne bi mi to bilo drago, a sve je moguće...

http://www.stuff.co.nz/business/wor...en-decades-yen-surges-as-brexit-slams-markets

Uran u Ovnu, normalno je za njih da izađu. I generalno sve zemlje sa jakim Ovnom žele da ''izađu'' iz svakojakih ''unija''.

evolution-of-british-flag.png

Nego, što bi ti smetalo da se raspadnu? :mrgreen:

To je loše za Evropu jer će ekonomski biti manje konkurentna u poređenju sa svetom, a i same evropske zemlje će osiromašiti zbog gubitka zajedničkog tržišta. Takođe, smatram da je u interesu Srbije da uđe u EU. Usitnjavanje ne donosi korist, to znamo na sopstvenom primeru iz devedesetih.

Za Srbiju u EU nema dobitaka, samo gubitaka sa astrološke pozicije, s obzirom da je Eu posrednik za US politiku.

USA, Nemačka i Engleska su najveći protivnici RS na ekonomskom planu, a na nacionalnoj osnovi su to Mađari i Albanci.

Sve u svemu, bilo gde da je Nemačka glavna - tu Srbija nema šta da traži i obrnuto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back