ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
месечница?

pa ženski ciklus je podudaran sa trajanjem mesečevog, zato se i zove tako
mada to nije jedini razlog
Mesec je baš ženska ''planeta''
i božanstvo Meseca je skoro uvek žensko

- - - - - - - - - -

51ddQc2-vVL.jpg

по нашком је мушка "планета" :D

da jezički, ali po mitologiji nije...uostalom i kod nas (Slovena) je Sunce muško ali u jeziku je srednjeg roda
U ruskom - LUNA (Mesec) je ženskog roda

- - - - - - - - - -

A konkretno na Ribe? Mislim na neku cudnu pojavu plime i oseke osecanja i raspolozenja, nesanica, neobjasnjive predosecaje i sl. Jel to ima nekakve veze sa Mesecom?

Svakom od nas Mesečev hod pravi aspekte i utiče na razne oblasti
možda ti kao senzitivnija to jače doživljavaš
a zbog Raka u podznaku je to posebno naglašeno jer Mesec ti je planeta vladar
A Ribama je prirodno da menjaju raspoloženja i imaju predosećaje

Svakom od nas Mesečev hod pravi aspekte i utiče na razne oblasti
možda ti kao senzitivnija to jače doživljavaš
a zbog Raka u podznaku je to posebno naglašeno jer Mesec ti je planeta vladar
A Ribama je prirodno da menjaju raspoloženja i imaju predosećaje
Hm ne bih rekla da sam sklona menjanju raspolozenja, pre ce biti da i raspolozenja i osecaje ne ispoljavam. Ok, izvinjavam se, jos jedno glupavo pitanje... Kako utice pun Mesec na Ribe, pozitivno ili? Da li je dobro realizovati ideje koje nas inspirisu u tom periodu ili treba sacekati da pun Mesec prodje?

A konkretno na Ribe? Mislim na neku cudnu pojavu plime i oseke osecanja i raspolozenja, nesanica, neobjasnjive predosecaje i sl. Jel to ima nekakve veze sa Mesecom?

Hm ne bih rekla da sam sklona menjanju raspolozenja, pre ce biti da i raspolozenja i osecaje ne ispoljavam. Ok, izvinjavam se, jos jedno glupavo pitanje... Kako utice pun Mesec na Ribe, pozitivno ili? Da li je dobro realizovati ideje koje nas inspirisu u tom periodu ili treba sacekati da pun Mesec prodje?

pa SAMA SI TO NAPISALA
ko što rekoh pun mesec utiče na svakog, zavisi od aspekta koji pravi, nema nikakve veze sa Ribama kao Ribama

- - - - - - - - - -

не зезам, више не знам шта је ниско а шта високо, а како сам суров z:mrgreen: волео би да знам да ли је 180 ниско или високо?

meni spada u više

па риба је риба :D

- - - - - - - - - -

meni spada u više

и то што кажеш неком сам мали неком сам велики :D

Izvinjavam se, da li se ti aspekti konstantno menjaju pa je svakog meseca Mesec drugacije aspektovan?

da, baš tako

- - - - - - - - - -

па рецимо кошаркашицама и одбојкашицама сам мали или некој ко воли мушкарце од 200 :D

to su ekstremi koji se ne računaju
i znaš ti obešenjače jedan:tiganj: da nisam mislila na fizičku visinu
nego svaki znak ima viši i niži tip, u zavisnosti koje su im osobine ispoljenije

da, baš tako

- - - - - - - - - -

to su ekstremi koji se ne računaju
i znaš ti obešenjače jedan:tiganj: da nisam mislila na fizičku visinu
nego svaki znak ima viši i niži tip, u zavisnosti koje su im osobine ispoljenije

е још једно питање
да ли је карактеристика јарчева да су љигави лажови?

Zasto onda, na mene pun Mesec uvek isto utice? Desi mi se da ne znam koji je dan i da ne pogledam u nebo, prosto znam po nekom unutrasnjem glasu da je Mesec pun. U tom periodu prosto dobijem zelju da bezim, prosto imam potrebu za nekom avanturom i daljinom. Zato sam pomislila da to ima neke veze sa mojim znakom, jer ne znam cemu bih pripisala. A sa dosta Riba sam pricala koje pogadja isti ili slican fenomen...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back