Da rezimiram na
brzinu seriju Flash koja je pod vodjstvom
Blizanca Greg Berlanti-ja i
Vodolije Geoff Johns-a.
Glavna uloga u seriji pripada glumcu Grant Gustin-u.
http://www.astrotheme.com/astrology/Grant_Gustin
Grant Gustin, mladi glumac u ulozi kultnog superheroja "Flash"
Planete za studiranje u kontrastu na seriju
1. Merkur (Blizanac, Devica) - Oznacava brzinu.
2. Uran (Vodolija) - Oznacava elektricitet
Njihova kombinacija je primarna i najosnovnija, a njihova opozicija sa Jupiterom ono sto seriji daje dinamiku.
3. Mars u Strelcu (Naravno, bez aspekata, daje slobodu i unikatnost po pitanju toga "Ko je Flash", celoukupna osnova lezi u trcanju, a Mars u Strelcu je upravo to)
4. Mesec u Devici (Merkur, Flashovo fizicko telo, glumica Danielle Panabaker koja se u ulozi Caitlin Snow ophodi prema flashu kao majka i autoritet, vidno uvek zabrinuta za to "Da li ce Barry da izdrzi fizicki napor"). Merkur u naku Jarca uslovljava na najsitnije menjanje strukture samog tela kojim vlada Devica u slucaju Flash-a. Takoreci,
elektricitet u telu. Nesto sto
menja zivot.
5. Saturn u Jarcu (Flash, Barry, posecuje svog oca i ceo njegov zivot se vodi oko velike tegobe zbog toga sto mu je otac u zatvoru za zlocin koji nije pocinio. Sudi mu se za ubistvo Nore Allen, njegove zene. Zbog toga bira prioritete kako da postane najbrzi kao i kako da oslobodi oca iz zatvora.)
Osim toga, na sebe kao ulogu Oca i Majke preuzeo je policajac tamne puti Joe West (Saturn) koji je odgajio Barry-ja kao rodjenog sina
Glumac Jesse L. Martin je u horoskopu Jarac.
6. Jupiter kao opozicija Merkuru i Uranu kao osnova za visok elektricni naboj. Jupiter se pojavljuje mnogo puta preko uloge Cisco kojeg glumi Carlos Valdes.
Cisco je napravio
oruzja koja mogu da zaustave Flash-a, doduse s
dobrim namerama.
Flash, odnosno glumac Grant, ima Veneru retrogradnu na prvom stepenu Vodolije, a severni cvor na stepenu Raka. Serija pocinje tako sto majka Barry-ja gine sudbinski od strane Reverse-Flash koji je dosao iz
buducnosti.
Odatle mozemo da zakljucimo da glumica Michelle Harrison, koja glumi Nora Allen, Barryjevu majku, ima Mesec na prvom stepenu Device, a da je ona sama, u stvari, u znaku Ovna.