ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uf što me net zahebava:azdaja:
ja za svaki veći problem smršam užasno, čak i ako normalno jedem
nego sebe od muke pojedem
jedem više kad sam apatična
a kad sam anksiozna, stegne mi se želudac

I mene nešto net zeza, pa pesmu slušam iz delova stalno secka.
Ma mene jedan drug stalno zezao da li imam pantljičaru.
Nikada nisam vodila računa o ishrani, znaš ono čemu su žene obično sklone.
Te ne sme da jede ovo, pa ne sme ono zbog kilaže pa se sve nešto nećkaju, ubije ti volju za jelom kad ih takve posmatraš.
Još sam ja i ljubitelj kolača ali nikada nisam imala problem sa kilažom.
Jedini problem nastupi da kada sam jako nervozna mogu po ceo dan da ne jedem i ako osećam da je organizmu potrebna hrana, jednostavno nemam apetit.

[QUOTE="Gogilli";31628516]I mene nešto net zeza, pa pesmu slušam iz delova stalno secka.
Ma mene jedan drug stalno zezao da li imam pantljičaru.
Nikada nisam vodila računa o ishrani, znaš ono čemu su žene obično sklone.
Te ne sme da jede ovo, pa ne sme ono zbog kilaže pa se sve nešto nećkaju, ubije ti volju za jelom kad ih takve posmatraš.
Još sam ja i ljubitelj kolača ali nikada nisam imala problem sa kilažom.
Jedini problem nastupi da kada sam jako nervozna mogu po ceo dan da ne jedem i ako osećam da je organizmu potrebna hrana, jednostavno nemam apetit.[/QUOTE]
verovatno su i geni a i tvoja stalna aktivnost
vredna si i kalorije se ne lepe...

ebote zamalo nešto drugo da napišem jer zaboravim da ovaj prozor nije naše pepeisanje već onaj drugi:rotf:
uf al bih se izblamirala, JA a ne tiz:shock:
srećom mogu da menjam poruke

verovatno su i geni a i tvoja stalna aktivnost
vredna si i kalorije se ne lepe...

ebote zamalo nešto drugo da napišem jer zaboravim da ovaj prozor nije naše pepeisanje već onaj drugi:rotf:
uf al bih se izblamirala, JA a ne tiz:shock:
srećom mogu da menjam poruke

Verovatno te povuče navika kada smo slobodno pisale na onom drugom mestu.
Tamo smo ti i ja čavrljale baš slobodno. Bilo bi lepo da opet postoji tako neko mesto ali ja ne umem da ga napravim.
Ovde svi vode računa šta će napisati. Kao nije im stalo do tudjeg mišljenja ali sve što napišu prvo strogo cenzurišu pa tek onda postavljaju.
Ja sam svakave brljotine pisala ali kad pogledam, ič se ne kajem.

[QUOTE="Gogilli";31628625]Verovatno te povuče navika kada smo slobodno pisale na onom drugom mestu.
Tamo smo ti i ja čavrljale baš slobodno. Bilo bi lepo da opet postoji tako neko mesto ali ja ne umem da ga napravim.
Ovde svi vode računa šta će napisati. Kao nije im stalo do tudjeg mišljenja ali sve što napišu prvo strogo cenzurišu pa tek onda postavljaju.
Ja sam svakave brljotine pisala ali kad pogledam, ič se ne kajem.[/QUOTE]
eh ono mesto.....z:(
joj crkava mi net, moram malo da isključm ruterz:(( da se resetuje
ni pp nisam mogla da ti pošaljem
valjda ću ovo uspeti
vidimo se kasnije

Da rezimiram na brzinu seriju Flash koja je pod vodjstvom Blizanca Greg Berlanti-ja i Vodolije Geoff Johns-a.

Glavna uloga u seriji pripada glumcu Grant Gustin-u.

http://www.astrotheme.com/astrology/Grant_Gustin

Grant Gustin, mladi glumac u ulozi kultnog superheroja "Flash"

file_109304_0_theflashgrantgustin.jpg

Planete za studiranje u kontrastu na seriju

1. Merkur (Blizanac, Devica) - Oznacava brzinu.
2. Uran (Vodolija) - Oznacava elektricitet

Njihova kombinacija je primarna i najosnovnija, a njihova opozicija sa Jupiterom ono sto seriji daje dinamiku.

3. Mars u Strelcu (Naravno, bez aspekata, daje slobodu i unikatnost po pitanju toga "Ko je Flash", celoukupna osnova lezi u trcanju, a Mars u Strelcu je upravo to)

4. Mesec u Devici (Merkur, Flashovo fizicko telo, glumica Danielle Panabaker koja se u ulozi Caitlin Snow ophodi prema flashu kao majka i autoritet, vidno uvek zabrinuta za to "Da li ce Barry da izdrzi fizicki napor"). Merkur u naku Jarca uslovljava na najsitnije menjanje strukture samog tela kojim vlada Devica u slucaju Flash-a. Takoreci, elektricitet u telu. Nesto sto menja zivot.

FLA102a_147b_542f1bacddd961.05366652.jpg

5. Saturn u Jarcu (Flash, Barry, posecuje svog oca i ceo njegov zivot se vodi oko velike tegobe zbog toga sto mu je otac u zatvoru za zlocin koji nije pocinio. Sudi mu se za ubistvo Nore Allen, njegove zene. Zbog toga bira prioritete kako da postane najbrzi kao i kako da oslobodi oca iz zatvora.)
FLA103c-0124b-d0933.jpg

Osim toga, na sebe kao ulogu Oca i Majke preuzeo je policajac tamne puti Joe West (Saturn) koji je odgajio Barry-ja kao rodjenog sina
TheFlash-10-e3081.jpg

Glumac Jesse L. Martin je u horoskopu Jarac.

6. Jupiter kao opozicija Merkuru i Uranu kao osnova za visok elektricni naboj. Jupiter se pojavljuje mnogo puta preko uloge Cisco kojeg glumi Carlos Valdes.
FLA119b_0016b.jpg

Cisco je napravio oruzja koja mogu da zaustave Flash-a, doduse s dobrim namerama.

Flash, odnosno glumac Grant, ima Veneru retrogradnu na prvom stepenu Vodolije, a severni cvor na stepenu Raka. Serija pocinje tako sto majka Barry-ja gine sudbinski od strane Reverse-Flash koji je dosao iz buducnosti.
Odatle mozemo da zakljucimo da glumica Michelle Harrison, koja glumi Nora Allen, Barryjevu majku, ima Mesec na prvom stepenu Device, a da je ona sama, u stvari, u znaku Ovna.
zx0hvp.jpg

Blagodarim, mada me nervira kad mi iskaču reklame...zato preferiram ilegalne torente. :)

Chrome + adblock i nema nikakvih reklama i slicnih gluposti. ne znam radi li isto za Chrome portable doduse. Sajt je fin zato sto ide i na 1080p, ali treba da se saceka da se potpuno ocita recimo da bi slika bila odlicnog kvaliteta. :}
Ovaj sajt je odlican, za razliku od mnogih koje sam posecivao s namerom da gledam serije. Doduse u pravu si, nista nije kao domaca varijanta. Trenutno nemam takav kapacitet na SSD.

@Agi - Pod naletom inspiracije, naravno z:mrgreen:

Mozillu sam sada skoro instalirao i nakon 3-4 dana uninstalirao s obzirom da i pored modifikovanja svega i svacega FPS, chops i generalno sve sto je uticalo na brzinu loadovanja islo na nerve.

Medju najbrzim browserima postoji Maxthon i Maxthon Nitro. Problem je sto nemaju bas kvalitetnu podrsku za plugins, odnosno za odredjene skripte koje ja volim da koristim. Tako da izbor pada na Chrome koji je poceo da jede ram k'o blesav.

t5yjwmlkrjbcjcwpxtxa.jpg

Mozillu sam sada skoro instalirao i nakon 3-4 dana uninstalirao s obzirom da i pored modifikovanja svega i svacega FPS, chops i generalno sve sto je uticalo na brzinu loadovanja islo na nerve.

Medju najbrzim browserima postoji Maxthon i Maxthon Nitro. Problem je sto nemaju bas kvalitetnu podrsku za plugins, odnosno za odredjene skripte koje ja volim da koristim. Tako da izbor pada na Chrome koji je poceo da jede ram k'o blesav.

t5yjwmlkrjbcjcwpxtxa.jpg
jede jedez:((

[QUOTE="Gogilli";31632709]Tačno znaš i kakvu kafu da serviraš :heart:

Baš je i pijem, zato eto mene na krsti.[/QUOTE]
:zag:
Ja kad malo bolje razmislim, TOLIKO volim kafu da je UVEK pijem:zcool:
jer sam u stanju da cevčim šolju par sati
ionako sam uvek pila hladnu kafuz:D
I kad nisam pušila, kafu sam pila...

Evo kakva budućnost čeka nas forumašica :lol:

46fe243e20e8bd9a8b0a5f87707ae57f.jpg

- - - - - - - - - -

:zag:
Ja kad malo bolje razmislim, TOLIKO volim kafu da je UVEK pijem:zcool:
jer sam u stanju da cevčim šolju par sati
ionako sam uvek pila hladnu kafuz:D
I kad nisam pušila, kafu sam pila...

I ja pijem hladnu kafu, zato je uvek sipam u ogromnu šolju da se što pre ohladi.

[QUOTE="Gogilli";31632766]Evo kakva budućnost čeka nas forumašica :lol:

46fe243e20e8bd9a8b0a5f87707ae57f.jpg

I ja pijem hladnu kafu, zato je uvek sipam u ogromnu šolju da se što pre ohladi.[/QUOTE]
još da prevedem:
''Kažu da ljubav dolazi sama''?
''Počinjem da verujem da ne zna gde živim (stanujem)''

Poslednja izmena:
mene koliko god brisala uvek iznađe.....z:(

Pa sad te već ne razumem a još juče sam pisala kako se ti i ja sporazumemo u dve rečenice :D

Prvo si napisala:
Da bi posle napisala ovo:
mene koliko god brisala uvek iznađe.....
E sad ne znam šta od ova dva je tačno :dontunderstand:
Da li ne zna gde živiš pa ne može da te nadje ili ipak sazna i nadje te :think:

Poslednja izmena od moderatora:
[QUOTE="Gogilli";31632917]Pa sad te već ne razumem a još juče sam pisala kako se ti i ja sporazumemo u dve rečenice :D

Prvo si napisala:
Da bi posle napisala ovo:
mene koliko god brisala uvek iznađe.....
E sad ne znam šta od ova dva je tačno :dontunderstand:
Da li ne zna gde živiš pa ne može da te nadje ili ipak sazna i nadje te :think:[/QUOTE]
ono ''Počinjem da verujem'' sam samo prevela, jer ljudi ne znaju baš španski, da bi slika koju si postavila bila potpuna....
dakle nema veze sa mnom....
a da ''mene iznađe'' je povodom tvog brisanja adrese, to jest gde god se preselila, sazna i nađe me...i kad oću i kad neću.....z:(

evo još jedne ode kafi, a i SLIKANO je kafom
paper-prep-coffee-girl2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back