Ja jesam materijalista, i ne smeta mi

Ne u smislu traženja sponzora, nego imam potrebu da sebi obezbedim šta mi treba. Poštujem ljude koji su ambiciozni i sposobni, ali ne bih se dobro snašla da sam sa nekim takvim, a da zavisim od njega. Dobro se osećam kada imam svoju samostalnost i prihode, i kada sam sa nekim ko ima isto to. U tom smislu sam materijalista. Volim dom, kvalitetne predmete u njemu...mada se time i bavim pa je možda i do toga.
Vodolija...baš glava u oblacima

Doduše, ta veza je trajala od od moje 19 e god. do 22. On je bio 10 godina stariji, i iste snove i priče je imao i na početku veze, a i dan danas. Veoma malo je za sve ove godine napravio da siđe sa tih oblaka. Mada, poznajem i vrlo uspešne vodolije, ali nakon njega nisam imala bliži kontakt ni sa jednom.
Rak-samo jedan u životu kojeg dobro i dugo poznajem i ima i udvaranja sa njegove strane. Ovaj nije njanjav uopšte, ili se bar ne otkriva skroz, obzirom da trenutno nisam dostupna.
A što se izgleda tiče...Najraznolikiji su mi bili upravo blizanci, a sa njima imam i najviše iskustva. Bukvalno svih oblika i veličina

Ma mislim da je toliko puno faktora uključeno u formiranje nas kao osoba, da stvarno ne bi moglo samo prema znaku i podznaku da se neko okarakteriše. Na prvi pogled jesmo slični, ali dok u to umešaš ostale aspekte, pa sredinu u kojoj je neko odrastao, odgoj, životna iskustva... ili kompletnu natalnu, u koju, kao što rekoh čim sam došla-nakon prvog iskustva imam potpuno poverenje
Jeste vi ovde većinom astrolozi?

Čitam okolo po forumu prepucavanja...Jupiter gađa Uran i i slično, pa ovde Lavovi i Marsovi. Izgleda da sam ja pala sa Marsa kod vas