ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bikovi oba pola su vrlo strasni i često zgodni
E sad jesu odani al ume da im se omakne:zcepanje:
Al ono što sam ja primetila je da su divni roditelji koji će sve da učine za svoju decu
E primijetila sam,u zavisnosti od poznaka ,i da Bik zna da da krupnije Bikice,onako oblije zene,i ima bas atraktivnih i zgodnih...ove koje ja poznajem bas su okrenute porodici ,sticanju i djeci posebno sa paznjom.
a i medju muskarcima sam primijetila da ima finih ,mada mene nesto muski Bikovi zaobilaze a bas bi mi trebao jedan porodican Bik ,njezan i pazljiv ;-)

Dobar dan svima. Tek sam došla na ovaj forum, pa računam da, dok se ne snađem, najbolje mi je da se ovde upišem :) . Pre cca 9-10 godina mi je jedan lik sa kojim sam išla na fax čitao natalnu. Ja sam to prihvatila kao zezanje (on se time bavio iz hobija), ali dečko je u tančine opisao moju budućnost koju sam proživela i proživljavam. Nema teorije da mu ponovo uđem u trag (ni imena mu se ne sećam), a momentalno sam u fazi da bi mi ponovno čitanje dobro došlo. Inače nemam blage veze sa astrologijom, niti čitam horoskope, ali sticajem iskustva, apsolutno poštujem. Zato sam došla ovde da malo pronjuškam, u nadi da ću naći nekog tako dobrog čitača kao što je on. Pozdrav od jednog Bika :)

samo njuskaj :hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
E primijetila sam,u zavisnosti od poznaka ,i da Bik zna da da krupnije Bikice,onako oblije zene,i ima bas atraktivnih i zgodnih...ove koje ja poznajem bas su okrenute porodici ,sticanju i djeci posebno sa paznjom.
a i medju muskarcima sam primijetila da ima finih ,mada mene nesto muski Bikovi zaobilaze a bas bi mi trebao jedan porodican Bik ,njezan i pazljiv ;-)
Dva ista znaka su retka kombinacija
Al kad se sretnu......
Evo pitaj mene kako mi je....:zurka::rida::zaljubljena::rida::vv::rida::heart2::heart2::heart2::batina::cmok:

Ovde kod vas je skroz zanimljivo :) Nisam shvatila kako da stavim citat sa nickom, pa evo ovako dok to ne naučim

E sad jesu odani al ume da im se omakne
Dajemo sve od sebe :rumenko: Mislim da za prevaru, onaj sa kojim sam (pišem u svoje ime, ne znam jesu li i drugi bikovi takvi) u vezi bi trebao da me razočara kako bih čiste savesti to mogla da napravim dok sam još sa njim.

Spadam u te oblije..Da, ne poznajem ni muškog ni ženskog bika da je mršav. Ili su punašni ili popunjeni (ji) A što se porodice tiče... mislim da se u to neću upuštati. Negde mi je nestao taj čip

Dva ista znaka su retka kombinacija
Al kad se sretnu......
Evo pitaj mene kako mi je....
Meni je sadašnji Bik/Blizanac. Jaooooooo... Od izvrsnog slaganja u nekim stvarima, koje su nas i dovele do duge veze, do nekih totalnih suprotnosti interesa, načina života, komunikacije. Ne znam gde mu je Mesec, meni u Jarcu (podznak Rak). Koliko se dobro slažem sa većinom Blizanaca bilo kog podznaka, toliko mislim da ovaj njegov Blizanac u podznaku ništa ne valja :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ovde kod vas je skroz zanimljivo :) Nisam shvatila kako da stavim citat sa nickom, pa evo ovako dok to ne naučim

Dajemo sve od sebe :rumenko: Mislim da za prevaru, onaj sa kojim sam (pišem u svoje ime, ne znam jesu li i drugi bikovi takvi) u vezi bi trebao da me razočara kako bih čiste savesti to mogla da napravim dok sam još sa njim.

Spadam u te oblije..Da, ne poznajem ni muškog ni ženskog bika da je mršav. Ili su punašni ili popunjeni (ji) A što se porodice tiče... mislim da se u to neću upuštati. Negde mi je nestao taj čip

Meni je sadašnji Bik/Blizanac. Jaooooooo... Od izvrsnog slaganja u nekim stvarima, koje su nas i dovele do duge veze, do nekih totalnih suprotnosti interesa, načina života, komunikacije. Ne znam gde mu je Mesec, meni u Jarcu (podznak Rak). Koliko se dobro slažem sa većinom Blizanaca bilo kog podznaka, toliko mislim da ovaj njegov Blizanac u podznaku ništa ne valja :mrgreen:
Samo ispod poruke odabereš opciju ''odgovorite sa citatom'' i u novoj poruci ostaviš originalni quote tekst
a ako hoćeš više njih da citiraš, označiš ''odgovorite sa citatom '' postove i onda klikneš ''višestruko citiranje''
multiquote_40b.png
(prva ikona u desnom uglu )
i to će ti se sve pojaviti u odgovoru
multiquote_40b.png

:z;:

Poslednja izmena:
@puj to - Što bih ikoga hvalila, a još manje došla radi toga :confused:
@rejhana - U mom slučaju je obično debeo razlog da napravim bilo kakvu nepodopštinu, mada mislim da je to baš ono što je bikovima zajedničko-toleriši, toleriši, dok ne pukne film pa šta bude :lol: Inače, od bikova koje poznajem, ne mogu da kažem da smo se lako skapirali. Razumemo se ukoliko se duže znamo, ali retko kada sam se na prvu loptu skapirala.
Bik/Blizanac....je li ri momak visociji?zbog Blizanca.
Koje je godiste?
Jak ti je Mjesec ,nije lako s njim....
Nije visok. Izgleda kao tipičan bik, mrvu viši od mene...mada ja imam 178 cm pa nisam minijatura :mrgreen: 61 je godište

Ima li veze slaganje sa znakovima u odnosu na znakove koji se pojavljuju u tvojoj natalnoj karti? Ja u natalnoj nemam ni jednog znaka sa kojim se u životu dobro kapiram, osim Vaga.

Hvala @agatha, pokušaću u sledećem postu tako

e ima, neizmerno sam srećna što ima astrologa voljnih da pomognu
malo živnulo kafanče
fali neka vežbaonica ;) (ili više njih :D )
možda bi se tada više njih uključilo ... ipak je zanimljivije.

živnulo kafanče al' ja nisam, umorna sam kao pas, zato sam u vašoj a ne nekoj drugoj kafani :lol:
Mars u Lavu radi svoje.

a kako vi stojite s Marsom, i Lavom, i ostalim drangulijama :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back