ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa I kad si izlogovana automatski se prikaže I lozinka tako da može bilo ko da se uloguje.
mislila sam da znaš... :lol:

ma jok, ko ce ovde da se uloguje umesto mene... shmizla nije tu, a nju ni ne zanima forum, bratanic juri drugi stvari na netu... ne, zaboravila sam da se odjavim kad je preuzeo smenu od mene, pa je on radio sledeci dan sam i tako...

:eek: stvarno visochija od mene... mislila sam da tako neshto ovde ne postoji...:neutral:

ma dal si normalna... ima jos bolja sema...jednom sam izasao sa forumasicom od 152 cm... i nikad se lepse nisam proveo, veruj... al em sto je bila poprilicno mlada pa jos ko griota, svi blenuli ko majmuni...a ja obukao one kaubojke sa stiklom a ona ribica u starkama dosla :hahaha:

uzas :sad2:

a kad budu po tebi nazvali neko kuce onda se javi... ima jedno odavde nisam verovao... a ker sladak ko medenjak. :zaljubljena:

sta da radis, svako ti na neki nacin pokaze sta misli o tebi pa makar i uvijeno, dok neko drugi ili ti zabija kolac u ledaj ili ide iza istog i opanjkava te ili ti trazi slovne greske pa se pravi pametan ili ko na psihologiji javno promovise stav da si nepozeljan da pises na temi gurajuci pritom svoju nakaznu pojavu u prvi plan jer je ranije ubedacena mojim emotivnim odbijanjem posto sa kokoskama mogu samo da menjam recepte a ne i telesne sokove :)

- - - - - - - - - -

uostalom kad se samobanujem najmanje 5 do 10 postova koji kompromituju nekoga a ko se iz petnih zila trudi sa klonom da me isprovocira budu naknadno obrisani na zahtev jer bogati znas sta to zanci da im neko ovde okrnji sjajan ljucki lik koji su izgradili kao fatalne dame, zene, devojke ili macani svalercine :hahaha:

2174489_orig.gif

auh...jos da znam koja je ta za tumorou :sad2:

Ideas and brainstorming sessions today spark off the kind of atmosphere between you and another that can only be described as high energy. What you realize under the influence of the planetary configuration is that there is someone else in the world who also thinks in the same zany, weird, and uniquely original way that you do. And later you intend to prove it goes deeper than thoughts alone.

ma sad će on, vidiš kakav je danas čudan dan, tebi malopre nestao net u trenutku kad sam ti pisala, onda ono mimoilaženje o kom sam ti pisala
joj kakav mi je danas grozan dan
imali smo popodne jednu potpuno neverovatnu i nepredviđenu situaciju u kući, još dolazimo k sebi, šta smo od jednog prijatelja doživeli

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back