- Poruka
- 3.271
Ja sada ne znam u ciju analizu sada da verujem....dva astrologa su mi tumacili odavde...i sad trece misljenje, i tvoje je suprotno
...i sad nisam pametna
![]()
uzmi ono koje ti se najviše sviđa... što si i uradila.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sada ne znam u ciju analizu sada da verujem....dva astrologa su mi tumacili odavde...i sad trece misljenje, i tvoje je suprotno
...i sad nisam pametna
![]()
...i sad nisam pametna
![]()
srećo mislim da bi za tebe bio idealan poljoprivredni lil veterinarski fakultet...mislim mars je u konjuktivitisu sa mjesecom,i prolazi odmah pored Saturna..
a i sazviježđe Plutona govori tome u prilog..
hvala,pa dobro razmisli šta radiš..![]()
debelaberta je mnoigo stručnija od mene..ali evo šta ja mislim,mislim da bi trebala da zayebeš taj master,i da nađeš nekog dečka,i kad ga nađeš,nemoj da gledaš da li i koja kola vozi,ima li siguran i dobro plaćen posao,dakle nemoj da gledaš to oko njega,već ono u njemu...zavrsila turizam, pravim nakit...i trebala bih master sada i da idem na kruzer. U sustini od kruzera zavisi mastera sta ti mislis za ljubav?
Pa ja ne gledam po materijalnom statusu, nego gledam kako razmislja, ali isto tako ocekujem da budem na istom, u smislu da je samostalan, i da razmislja svojom glavom.
E moj Sime,zeznuti mogu biti neki izbori...
E sad ne znam na koje si postove i puteve mislio?koji,prvi ili drugi?
navijam za ovaj drugi..![]()
koji,prvi ili drugi?
navijam za ovaj drugi..![]()
Kakva je to sugava firma? Ja sam samostalna, odgovorna i vredna osoba. I imam ambiciju da se ne prepustam zivotu u tom slimslu. Treba mi neko sa kim cu stariti, deliti iskustva, dakle drug za starenje///da imam mir, i porodicu. I da zajedno pravimo i radimo na tome da sebe i svoje zivote unapredjujemo. Da ne bude budala kome sam ja ukras. Meni treba partner. Koji ce mene podrzavati i ja njega![]()
Eh,meni ranije prognozirali uspjesnog ;-)
Vazno je da covek ima veru i energiju, i sve samo dodje, niko ne dobije ono sa cime ne moze da se izbori.Jer ja kontam da je smisao zivota rast u svakom smislu, a ne zivotarenje. I da svako treba da radi ono sto ga usrecuje, a da su ljudi zaboravili da se postuju i da grade odnose, da oproste i da pobedjuju prepreke, I lakse je kad je u dvoje. U svakom slucaju, svaka ulozena energija se vrati. Sada je pitanje na koji nacin. Tako da bih svakako bila uz mog drugara (bracnog)
I pruzala podrsku
. Napor da se nesto promeni se ceni. A ne prepustanje slucaju.
- - - - - - - - - -
A sada potpuno drugo tumacenje?
Rejhana astrologija smatram da moze da da usmerenje, sta korigovati, ali okruzenje i ljudi su oni koji nas pokrecu i uzrokuju promene. Svakako treba pozitivno gledati, jer jedini koji odlucujemo u kom smeru cemo ici smo mi sami i niko vise. I treba gledati sadasnje stanje i kako ga promeniti. Videti sta je to sto mi mozemo da uradimo za sebe bolje. Da se ne bismo kajali, sto nismo. Nas definisemo samo mi sami i niko vise i najvazniji razgovori koje vodimo su oni koje vodimo sami sa sobom, jer sebi najbolje zelimo.![]()
Vazno je da covek ima veru i energiju, i sve samo dodje, niko ne dobije ono sa cime ne moze da se izbori.Jer ja kontam da je smisao zivota rast u svakom smislu, a ne zivotarenje. I da svako treba da radi ono sto ga usrecuje, a da su ljudi zaboravili da se postuju i da grade odnose, da oproste i da pobedjuju prepreke, I lakse je kad je u dvoje. U svakom slucaju, svaka ulozena energija se vrati. Sada je pitanje na koji nacin. Tako da bih svakako bila uz mog drugara (bracnog)
I pruzala podrsku
. Napor da se nesto promeni se ceni. A ne prepustanje slucaju.
- - - - - - - - - -
A sada potpuno drugo tumacenje?
Rejhana astrologija smatram da moze da da usmerenje, sta korigovati, ali okruzenje i ljudi su oni koji nas pokrecu i uzrokuju promene. Svakako treba pozitivno gledati, jer jedini koji odlucujemo u kom smeru cemo ici smo mi sami i niko vise. I treba gledati sadasnje stanje i kako ga promeniti. Videti sta je to sto mi mozemo da uradimo za sebe bolje. Da se ne bismo kajali, sto nismo. Nas definisemo samo mi sami i niko vise i najvazniji razgovori koje vodimo su oni koje vodimo sami sa sobom, jer sebi najbolje zelimo.![]()
uran u sedmoj, gde je u ovom slučaju i u sedištu ne znači da se neće udavati, već da bi joj brak bez papira više odgovarao... verovatnije da ćese udavati i razvoditi više puta.
jupi kvadrat venera, venera u 12...
isto kao i tebi, čini mi se... tajne veze, afere... čak moguće dete iz jedne takve priče, sa nadređenim ili nekim na višem položaju.
neki negativni aspekti daju potencijal osobi da se bori, recimo jupi opozicija mars... da je lep aspekt imala bi jednu pasivnu lenjivucu za ćerku.
dalje neću, ne volim ničijoj deci da tumačim...
tu sam ja za tebe...![]()
E hbg helence pomesah te sa onom visocijom skorpijom sto je ovde bila mod valjda na ekonomiji... godine me stigle a mozak mi posto nejak![]()
ladno se nisam izlogovala par dana...![]()